Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuzun ismi nedir acabaSizin Durumunuza göre değişir , uygulanacak tedavi yöntemine göre falan.ama devlette yıllar da sürebilir.ben eskişehirde tip fak. 3,5 yıl gittim geldim.en sonunda pandemi nedeniyle kapattılar bir süreliğine orayi, acibademe gittik, çok hızlı ilerledi süreç, şimdi ikizlerim 15 gunluk kucagimda çok şükür. Maddi acıdan ödeyebilecek durumdaysanız acıbadem hast.gidin vakit kaybetmeyin. Doktor da gerçekten çok başarılı, pozitif çok sonuç alıyor. Ilk muayene ücretsiz. Eşinle bir gidip görüşün vbence
Nicel taşdemir eskisehir acibademdeDoktorunuzun ismi nedir acaba
Merhabalar ben Eskişehir Yunus Emre devlet Hastanesi'nde tüp Bebek tedavisine başladım
Şuan tahlil işlemlerim sürüyor acaba tüp bebek tedavisi kaç sy kaç gün sürüyor aşamalar nelerdir bilgi verir misiniz
valla ben bir sene gittim geldim devlete, arkadşıma direk yaptılar eşinde sorun var diye, ben de pco var diye prosedürlere aykırıymışım diye yapmadılar.çok büyük sorun olmadığı içinmiş.Merhabalar ben Eskişehir Yunus Emre devlet Hastanesi'nde tüp Bebek tedavisine başladım
Şuan tahlil işlemlerim sürüyor acaba tüp bebek tedavisi kaç sy kaç gün sürüyor aşamalar nelerdir bilgi verir misiniz