Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Devlet hastanesinde rahim filmi çektirenler ???
- Konu Sahibi Kontes001
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- devlet hastanesi hamile hamile adayları hsg hsg rahim filmi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
Bende devlet te çekildim öncelikle benim.gibi telaşlı korkulu endişeli olma.Hsg ye girmeden önce APROL FORT 550GR tabletten ic ((islemden yarim saat ya da 1 saat önce rahimnici ağrılarını aza indiriyormus))Sonrada gir ama coook zor aman aman bisey degil benim gözümü cook korkuttular o kadar paniktim ki bitince bu nuymus dedim o yuzden rahat ol ama en en en en önemlisi de KENDİNİ KASMA!!!acik olan tupun bile tıkalı gorunup yanlis yonlendirilmene sebep olur inan zor degil FOSFORLU KUZU DIS GEBELİK adli konu acmisti sayfanin sonlarına dogru oku orada yapilisini tek tek yazdim senin için kolay olur endiseli olmazsin COOK GECMİS OLSUN SİMDİDEN CANIM
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Çok sağol canım içim rahatladı :)Bende devlet te çekildim öncelikle benim.gibi telaşlı korkulu endişeli olma.Hsg ye girmeden önce APROL FORT 550GR tabletten ic ((islemden yarim saat ya da 1 saat önce rahimnici ağrılarını aza indiriyormus))Sonrada gir ama coook zor aman aman bisey degil benim gözümü cook korkuttular o kadar paniktim ki bitince bu nuymus dedim o yuzden rahat ol ama en en en en önemlisi de KENDİNİ KASMA!!!acik olan tupun bile tıkalı gorunup yanlis yonlendirilmene sebep olur inan zor degil FOSFORLU KUZU DIS GEBELİK adli konu acmisti sayfanin sonlarına dogru oku orada yapilisini tek tek yazdim senin için kolay olur endiseli olmazsin COOK GECMİS OLSUN SİMDİDEN CANIM
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Teşekkür ederim canım. yarın sonucu yazacam buraya :)Ben de devlet hastanesinde oldum geçen hafta. Çok da korktuğum kadar değilmiş, boşu boşuna geciktirmişim. Tek acıyı ilacı verirken hissediyorsun. O basınç ve yanmayla bi ağrı oluyor o kadar. Geçmiş olsun şimdiden
- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
Ccoook sevindim kuzum gözün aydınHiç ağrım sızım olmadı tüplerim açık çıktı.
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Sağol canım. hiç korktuğum gibi olmadı 5 dk ancak sürdüCcoook sevindim kuzum gözün aydın
- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Aynen çok kolaymış :)Dediğim gibiymis demi canim zor olmadığını soylemistim
- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
Aynen çok kolaymış :)
Canım ne kadar süredir evlisin devlet hastanesi 1 yil dolmadan çekmiyor değil mi
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
1 Yıllık evliyim dersin çekerler :)Canım ne kadar süredir evlisin devlet hastanesi 1 yil dolmadan çekmiyor değil mi
ben 1.5 yıllık evliyim ama marttan beri bebek istiyorum.cnm
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
İlk önce kadın doğuma git canım. Adet olduğun zaman. Rahim filmi çektirmek istediğini söyle. Adet bittikten 1 hafta içinde çektirmen lazım.Rahim filmi çektirmek için onceden randevu almak mi gerekior?doktora görünmek şart mi?
- 24 Ekim 2015
- 1.404
- 3.025
- 63
tamam canım çok sagol.bende çok korkuyordum ama burdaki yorumları okuyunca içim rahatladi.umarim iyi gecer.bi dahaki aya bende yaptırmayı dusunuyorum.İlk önce kadın doğuma git canım. Adet olduğun zaman. Rahim filmi çektirmek istediğini söyle. Adet bittikten 1 hafta içinde çektirmen lazım.
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Ücret yok canım. Korkma hiç bişey olmuyoBirde ücret alıyorlar mi?
- 24 Ekim 2015
- 1.404
- 3.025
- 63
ne zamandır bebek dusunuyorsunuz?bakarsın buy hamile kalirsin.rahim filminden sonra kalan cokmus :)Ücret yok canım. Korkma hiç bişey olmuyo
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Aynen canım inşallah bu ay benimde olur. Yazarım mutlaka buraya. 9 Aydır istiyoruz.ne zamandır bebek dusunuyorsunuz?bakarsın buy hamile kalirsin.rahim filminden sonra kalan cokmus :)