ben ilk doğumumu 2010 nisanda amasya devlet hastanesi kadın doğum binasında yapmıştım.gece 3.45 de doğum yaptım öğlen 12 de çıkarttılar.gebelik boyunca tansiyon problemim olduğu halde doğumdan sonra bir kez bile tansiyonumu ölçmediler.(suni sancı verildi doğum öncesinde 12 saat serum gitti bir kez bile ölçmediler doğumhanedede.doğum sırasında aklıma geldi ben dedim benim tansiyonum var hiç ölçmediniz dedim.bana birde hemşire olacaksın şimdi mi söylüyorsun dediler.halbuki girerken doğum dosyası hazırlanırken söylemiştim.kendileeri gözardı etmişler.birde ben sancı arasında nerden düşüneceksem bana kızdılar.)
doğumdan sonra kanama kontrolü yapmadılar.bende hemşireyim.öğrenciyken doğumevi stajında doğumdan çıkan annenin sık sık ateş nabız tansiyonuna bakılır kanama kontrolü yapılırdı.emzirme vs eğitim verilirdi ve en az 11 saat hastanede kalma zorunluluğu vardı.şimdi ikinci kez hamileyim.mecburen yine aynı hastanede doğum yapıcam inşallah düzelmiştir şartlar ve ilgi alaka.
sizler hangi illerde ve hastanelerde doğum yaptınız.ve hem anne hem bebek sorunsuz normal doğum yapıp hastanede ne kadar süre tutuldunuz?ve neler yapıldı paylaşırsanız sevinirim.