devlet hastanesinde meme büyütme fiyatını bilen, tahmini olan var mı?

Merhaba. Siz birkaç doktor görüşmesi yapacaktınız yanlış hatırlamıyorsam. Öğrendiniz mı, kimlerle görüştünüz acaba
Bu hafta o kadar yoğundum ki bi türlü gidemedim maalesef eğer Çarşamba gününe kadar işlerimi halledebilirsem önümüzdeki haftaya kaldı doktor iki ayrı hastaneyle çalışıyo 3 gün Çarşamba gününe kadar bezmialemdeymiş bi denk getiremedik

Aa siz özel mı düşünüyorsunuz? Ben de 16 marta Marmara eah ta randevu aldım, sabah erkenden gidip görüşeceğim. Detayları ben de buradan paylaşırım

Hangi hastane bilgin var mı? Bu fiyata kalmadı diye biliyorum 16 diyorlar hep
Artık 16da kalmadı 1 nisanda ameliyatım vardı 16 bine devlette bu gün aradılar türkiye genelinde zam gelmiş 19.500 dediler ameliyatıma 12 gün kalmış bana zam geldi diyorlar olacak iş degil

Artık 16da kalmadı 1 nisanda ameliyatım vardı 16 bine devlette bu gün aradılar türkiye genelinde zam gelmiş 19.500 dediler ameliyatıma 12 gün kalmış bana zam geldi diyorlar olacak iş degil
Hangi hastane bunu diyen? Anlamıyorum kafalarına göre mi zam yapıyo bunlar ya

Hangi hastane bunu diyen? Anlamıyorum kafalarına göre mi zam yapıyo bunlar ya
İzmirde araştırma hastanesi türkiye geneline yapılan zam diyor ama ameliyata kalmış 12 gün bana zam geldigini söylüyor 1 degil 2 degil 3.500 tl hemde yapılacak şey degil sinirlerim bozuldu resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…