- 23 Mayıs 2016
- 94
- 16
- 30
-
- Konu Sahibi cinimikcik
Hangi hastane bilgin var mı? Bu fiyata kalmadı diye biliyorum 16 diyorlar hep10.000 civarı
Merhaba. Siz birkaç doktor görüşmesi yapacaktınız yanlış hatırlamıyorsam. Öğrendiniz mı, kimlerle görüştünüz acabaHangi hastane bilgin var mı? Bu fiyata kalmadı diye biliyorum 16 diyorlar hep
Bu hafta o kadar yoğundum ki bi türlü gidemedim maalesef eğer Çarşamba gününe kadar işlerimi halledebilirsem önümüzdeki haftaya kaldı doktor iki ayrı hastaneyle çalışıyo 3 gün Çarşamba gününe kadar bezmialemdeymiş bi denk getiremedikMerhaba. Siz birkaç doktor görüşmesi yapacaktınız yanlış hatırlamıyorsam. Öğrendiniz mı, kimlerle görüştünüz acaba
Aa siz özel mı düşünüyorsunuz? Ben de 16 marta Marmara eah ta randevu aldım, sabah erkenden gidip görüşeceğim. Detayları ben de buradan paylaşırımBu hafta o kadar yoğundum ki bi türlü gidemedim maalesef eğer Çarşamba gününe kadar işlerimi halledebilirsem önümüzdeki haftaya kaldı doktor iki ayrı hastaneyle çalışıyo 3 gün Çarşamba gününe kadar bezmialemdeymiş bi denk getiremedik
Yok canım özele bütçe dayanmaz şu an devlette yaptırmayı düşünüyorumAa siz özel mı düşünüyorsunuz? Ben de 16 marta Marmara eah ta randevu aldım, sabah erkenden gidip görüşeceğim. Detayları ben de buradan paylaşırım
Haberlerini bekliyorum bu aradaAa siz özel mı düşünüyorsunuz? Ben de 16 marta Marmara eah ta randevu aldım, sabah erkenden gidip görüşeceğim. Detayları ben de buradan paylaşırım
Hee bezmialem deyince sizYok canım özele bütçe dayanmaz şu an devlette yaptırmayı düşünüyorum
Veririm tabi bezmialem yarı devlet bu aradaHee bezmialem deyince sizelbette haber veririm, siz de verin lütfen. Bekliyor olacağım
Aa süper bilmiyordum ben bunuuVeririm tabi bezmialem yarı devlet bu arada
Ne yaptın gittin mi bugün :)Aa süper bilmiyordum ben bunuu
Yok randevum 16 Mart'ta benim. O gün gideceğim. Henüz gitmedimNe yaptın gittin mi bugün :)
Anladım canım her gün fiyat degistiriyolar şu an güncel fiyat ne acaba korkuyorum gitmeye ciddenYok randevum 16 Mart'ta benim. O gün gideceğim. Henüz gitmedim
Off maalesef ben de... Kredi çekmek zorunda kalacak gibiyimAnladım canım her gün fiyat degistiriyolar şu an güncel fiyat ne acaba korkuyorum gitmeye cidden
Ay inşallah gerek kalmazOff maalesef ben de... Kredi çekmek zorunda kalacak gibiyim
Ahshhahha olabilir. Halimiz fena gerçektenAy inşallah gerek kalmazBide ben biriktirerek bu yola çıktım aynı zamanda çeyiz de yaptığım için bu gidişle çeyiz yerine silikonları götürcem koca evine
Artık 16da kalmadı 1 nisanda ameliyatım vardı 16 bine devlette bu gün aradılar türkiye genelinde zam gelmiş 19.500 dediler ameliyatıma 12 gün kalmış bana zam geldi diyorlar olacak iş degilHangi hastane bilgin var mı? Bu fiyata kalmadı diye biliyorum 16 diyorlar hep
Hangi hastane bunu diyen? Anlamıyorum kafalarına göre mi zam yapıyo bunlar yaArtık 16da kalmadı 1 nisanda ameliyatım vardı 16 bine devlette bu gün aradılar türkiye genelinde zam gelmiş 19.500 dediler ameliyatıma 12 gün kalmış bana zam geldi diyorlar olacak iş degil
İzmirde araştırma hastanesi türkiye geneline yapılan zam diyor ama ameliyata kalmış 12 gün bana zam geldigini söylüyor 1 degil 2 degil 3.500 tl hemde yapılacak şey degil sinirlerim bozuldu resmen yaHangi hastane bunu diyen? Anlamıyorum kafalarına göre mi zam yapıyo bunlar ya