Devlet hastanesinde KBB uzmanına ameliyat?

Calamitous

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
18
5
1
33
Kızlar merhaba.
Ben burnumdan kendimi bildim bileli nefes problemi cekiyorum.
Ara ara doktorlara gittim ama ameliyat korkusundan hep erteledim.
7 yıl önce burun kanaması yüzünden burun deliğinden et yakıldı.
Geceleri sadece ağzımdan nefes alabiliyorum, burnum da kemerli ve eğri.
2 gün once devlet hastanesinde (yüksek ihtisas) KBB uzmanına muayene oldum ve doktor 2 seçenek sundu burnunda etler var bunun da ya ilacla ilerleyerek bakarız düzeliyor mu dedi, tabii ben bunun gecici cozum oldugunu anladim, fısfısa bağlı yaşamak.
ya da etleri ameliyatla yakıp eğriligi de duzeltiriz dedi.
Estetik de istiyorsan 1000₺ ödersin dedi.
Ben de burnum zaten kesilecek açılacak diye kabul ettim ve gün aldim.
Ama icimdeki korku her dk artıyor.
Ozellerde yapılan burunlari inceledim hepsi yapay geliyor. Çocukken oynadığımız bebeklerin burnu gibi. Aldıkları parayla bir araba alınır nerdeyse...
Devlette yapılmış burunlara erisemedim...
Kimi yorumlarda devlette estetik mi olur, KBB uzmanı ne anlar denmiş.
Ben doktora guvendim, Hacettepe mezunu, samimi ve ilgili, yapacağı şeyleri tek tek anlatti küçücük bir burun istemiyorum dediğimde o artik eskide kaldı sen ne istersen o olur dedi.
Benim sorularim şunlar.
1. Devlette burun ameliyatı ve estetiğini bir arada olup memnun kalan var mı?
2. Bu ameliyati olursam pisman olur muyum? Çünkü saçımı yanlis kesseler aylarca aglayan biriyim, takintiliyim baya.
3. Burun ucumu kucultecegini söyledi ben istemiyorum küçük burun ve burun ucu bunu ona nasıl anlatmaliyim, başta söyledim ama tahlil vs icin 5 gün önce gel dedi o zaman son kez konuşacağım.
Umarım cevap veren olur.
Ameliyatim Nisan'da yapılacak.

Bence güzel doğal duruyor ve yüzüne uymus.
Devlet hastanesinde mi oldun?
Yok sen genelleme yapmışsın ya özeldekiler yapay duruyor diye benimde anlatmak istediğim her dr yapay küçücük burunlar yapmıyor benim dr barış Çakır inşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın beklediğine değer

Yani arastirdiklarim öyle geneli oyle daha dogrusu.
Mesela Mirza Rifat, Alev Camcioglu gibi isimler boyle bebek burnu gibi yapiyo ucu sivri falan.
Tabii o kadar çok kişi var ki bu işi yapan hepsini görmem imkansız.
Senin oktorunu ilk defa duydum mesela.
Teşekkür ederim umarim memnun kalırım.

Merhaba oncelıkle takıntılı ısenız hıc yaptırmayın cunkı ılla kı mutsuz oluvak bısey bulacaksınız bende kbb druna oldum 9.gunum erken henuz ıyı kotu demeknıcın suan memnunum ama surda dr ısmı vermek falan etık deıl yanı bana ıyı gelen sıze gelmeyebılır hangı teknıkle ameliyat edıyor onu sorgulayın piezzomu yaptıgı cihazın adı nedır bakın burnunuzu konusun ne ıstıyprsunuz

Merhaba evet çok takıntılıyım.
Konustugumuzda beni rahatlattı, kücücük kavisli burun istemiyorum, yüzüm geniş ve yuvarlak hic uymaz dedim.
O da haklısın o küçük burunlar eskide kaldı, kemerini indiririz burun ucun birazcık geniş onu çok az küçültürüz dedi.
Hem de saglik sorunun icin etleri yakip egriligi düzeltiriz dedi.
Tekniğini sormadım uzmanlık eğitimini tamamlamış 6 yıl sürmüş, bu yüzden güvendim zaten.
Cihazı, teknigi falan hiç sormadım ama sorsam olur dimi 5 gün önce tetkikler icin gidicem.
Kemik ve kıkırdagin zarar görmemesi icin ne demem gerekiyor. (Cökme ve düsmeden asiri korkuyorum)
Defteri dopdoluydu, 2 ay sonraya gün verebilirim dedi.
Ama eski hastalarının fotolarını soramadım, devlet hastanesi diye, yanında gıcık bir sekreter vardı zaten.

Teknık sorarsan da bilmişlik taslıyor sanabılır yıne de araya sıkıstır sor ama onemlı deıl dr a guvenıyorsan sıkıntı yok doğal burun yaptırıcam diyede kusura bakma koca burun yapıyorlar yapılmısken hafıf kucultulmus yaptır ben doğal dedıklerı o burunlara bakıyorum ısaret parmagıyla olcsen o uzunkukta ya ne gerek var da yattın o masaya da kestırdın o burnu dimi azıcık minnoş olsun bu arada bı kac dr arastır olırmu hangı sehırdeysen baslık ac onerı al sevmem pek onerileri ama yıne de gıdıp gorus

Bu arada benınde etler yakıldı egrı kemık vs sinuzıt rinoplasti hepsi bı arada oldu yanı yatmısken ne varsa yaptrmak lazım

Sormaya caliscam cünkü icimdeki süpheyle geceleri uyuyamıyorum, vazgececek gibi oluyorum.
Kücücük bir burun inan ki yüzüme cok komik olur, zaten doktor da dedi yüzüne uyumlu olması lazım diye.
Ama tabi tercih meselesi kimi kücük bir burunla cok mutlu oluyor, önemli olan da o zaten, istedigi gibi bir burun elde etmesi.
Ben de zaten ameliyat cilesini cekicem diye estetigi de kabul ettim.
Doktor 31 yasında o da kafama cok takılıyor. Devlet hast. oldugu icin ameliyat olanlara ulasamıyorum.
Ün yapmıs doktorlarda da sorun cıkıyor illa ki, ama en azdından icimdeki süphe gitse
Sence genc bir doktora emanet etmeli miyim burnumu?
Buradan da adını yazayım belki biri yaptırmıstır.
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi- KBB Uzmanı Gözde PAMUK.

Bu arada benınde etler yakıldı egrı kemık vs sinuzıt rinoplasti hepsi bı arada oldu yanı yatmısken ne varsa yaptrmak lazım
Aynı sorunlar bende de var, et büyümesi, kemik egriligi, sinüzit ve faranjit.
Bunlara care olması ilk tercihim zaten.

Ya evet sonucta nasıl yaptıgı onemlı yaşa takılma ama tecrubeli olup hata yapmasındqnsa b3lkı genc daha dıkkatli olur bılemedımde ne desem yanlıs olur ıyı dusun ama derim cok ıyı h3mde burun bu yıkılma sonra burda bak forumda ınsanlar cıldırmıs gıbı aynı burun farklı nicklerle girip teselli arıyorlar yazık ne hatalar oluyo bı kac dr daha sor ve emin ol

Şimdi buraya
şimdi doğal dedikleri uzun kocaman vs yazmışsın burda fotoğraf paylaşan benim ve düz uzun görüntü bana ait benim yazım var acaba banamı bu sözlerin merak ettim

Devlette olmazdım. Kbb hiç olmazdım.

15 yıl önce ozelde oldum ozaman bu kadar yaygın da değildi burun estetiği. Çok memnunum. Görenler ne güzel burnun var diyor ama kimse estetik mi demiyor

Özelde olmaya gücüm yetmiyorsa ameliyat olmazdım. Olup da ah vah eden bunalıma girip eski burnunu mumla arayan arkadaşım çok.

Şimdi buraya

şimdi doğal dedikleri uzun kocaman vs yazmışsın burda fotoğraf paylaşan benim ve düz uzun görüntü bana ait benim yazım var acaba banamı bu sözlerin merak ettim
Ayy sizi hıc dusunmeden yazdım burnunuz bu arada yenı gordum cok guzel olmuş kuzum sana deıldi :) gozumde sımdıye dek paylasılan instgrm after before ları geldi drların paylastıgı

Ablam 25 yıl once suan yasıuormı bilmem ünlü estetıkcıye olmustu burnunda ne kıkırdak kaldı ne kemık hala ekletio bıseylrr garıbım 5 ameliyat gecırdı 6. Olucak revizyon bakalım seklı guzeldı içeriui mahvettıler suankı teknıkler daha ıyı sız sanslıymıssınız

Ayy sizi hıc dusunmeden yazdım burnunuz bu arada yenı gordum cok guzel olmuş kuzum sana deıldi :) gozumde sımdıye dek paylasılan instgrm after before ları geldi drların paylastıgı
Teşekkür ederim çünkü kimseyi kırmayı sevmem ben herkes iyi olsun okadar uğraştıktan sonra güzel bir buruna sahip olsun isterim arkadaşada o yüzden yazdım fotoğraftan tabi daha uzun vs durmuş ama şükür ki kavisten burun deliklerimden olumsuz bir durum çekmedim şimdilik iyiyim barış Çakır konusunda öncesi sonrasınıda paylaşmıştım zor bir burundu zamanla dahada iyi olur inş

Hayatım bence cok guzel bi burun asla buyuk degıl bende senınle aynı fıkırdeyım herkes mutlu olsun bak benımde 9.gunum suan bantlar var hayırlısı hakkımızda ıkı cocukla burnumu korumaya calısıyorım kuzum :) ıns ıyı olur bak kurtulmussun ne guzel drunda emeğine saglık malzeme guzeldiki başarı gosterdi

Çok incesiniz teşekkür ederim benimde 9 yaşında oğlum 41.günüm baya dikkat ediyoruz öpüşüp koklaşırken sizede çok geçmiş olsun inş herzaman memnun olarak devam ederiz

Çok incesiniz teşekkür ederim benimde 9 yaşında oğlum 41.günüm baya dikkat ediyoruz öpüşüp koklaşırken sizede çok geçmiş olsun inş herzaman memnun olarak devam ederiz
Oy maşallah paşaya benim kızım 9 oğlumsa 5 e gırıcek , kucugum hareketlı koruyorm , inş ya bı cesaret yaptık bakalım gozumuz gıbı bakıcaz

Bende bu konuyla ilgili konu acmisdim.
Ayni sekilde devlette kbb doktoruna ameliyat olcam. Kemer ve ucunun dusuklugu var biraz
Fiyat soylemedi sanirim ucretsiz olacak benm ameliyatim cunku burnum kirik zaten kemigi duzeltmesi gerekicek.
yinede martta gorusmeye gidcem bakalim ne dicek
Herkes birsey soyluyor galiba sans isi birazcik
Umarim memnun kaliriz insallah daha beter bi halde olmaz burnumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…