- 16 Şubat 2019
- 18
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi Calamitous
Kızlar merhaba.
Ben burnumdan kendimi bildim bileli nefes problemi cekiyorum.
Ara ara doktorlara gittim ama ameliyat korkusundan hep erteledim.
7 yıl önce burun kanaması yüzünden burun deliğinden et yakıldı.
Geceleri sadece ağzımdan nefes alabiliyorum, burnum da kemerli ve eğri.
2 gün once devlet hastanesinde (yüksek ihtisas) KBB uzmanına muayene oldum ve doktor 2 seçenek sundu burnunda etler var bunun da ya ilacla ilerleyerek bakarız düzeliyor mu dedi, tabii ben bunun gecici cozum oldugunu anladim, fısfısa bağlı yaşamak.
ya da etleri ameliyatla yakıp eğriligi de duzeltiriz dedi.
Estetik de istiyorsan 1000₺ ödersin dedi.
Ben de burnum zaten kesilecek açılacak diye kabul ettim ve gün aldim.
Ama icimdeki korku her dk artıyor.
Ozellerde yapılan burunlari inceledim hepsi yapay geliyor. Çocukken oynadığımız bebeklerin burnu gibi. Aldıkları parayla bir araba alınır nerdeyse...
Devlette yapılmış burunlara erisemedim...
Kimi yorumlarda devlette estetik mi olur, KBB uzmanı ne anlar denmiş.
Ben doktora guvendim, Hacettepe mezunu, samimi ve ilgili, yapacağı şeyleri tek tek anlatti küçücük bir burun istemiyorum dediğimde o artik eskide kaldı sen ne istersen o olur dedi.
Benim sorularim şunlar.
1. Devlette burun ameliyatı ve estetiğini bir arada olup memnun kalan var mı?
2. Bu ameliyati olursam pisman olur muyum? Çünkü saçımı yanlis kesseler aylarca aglayan biriyim, takintiliyim baya.
3. Burun ucumu kucultecegini söyledi ben istemiyorum küçük burun ve burun ucu bunu ona nasıl anlatmaliyim, başta söyledim ama tahlil vs icin 5 gün önce gel dedi o zaman son kez konuşacağım.
Umarım cevap veren olur.
Ameliyatim Nisan'da yapılacak.
Ben burnumdan kendimi bildim bileli nefes problemi cekiyorum.
Ara ara doktorlara gittim ama ameliyat korkusundan hep erteledim.
7 yıl önce burun kanaması yüzünden burun deliğinden et yakıldı.
Geceleri sadece ağzımdan nefes alabiliyorum, burnum da kemerli ve eğri.
2 gün once devlet hastanesinde (yüksek ihtisas) KBB uzmanına muayene oldum ve doktor 2 seçenek sundu burnunda etler var bunun da ya ilacla ilerleyerek bakarız düzeliyor mu dedi, tabii ben bunun gecici cozum oldugunu anladim, fısfısa bağlı yaşamak.
ya da etleri ameliyatla yakıp eğriligi de duzeltiriz dedi.
Estetik de istiyorsan 1000₺ ödersin dedi.
Ben de burnum zaten kesilecek açılacak diye kabul ettim ve gün aldim.
Ama icimdeki korku her dk artıyor.
Ozellerde yapılan burunlari inceledim hepsi yapay geliyor. Çocukken oynadığımız bebeklerin burnu gibi. Aldıkları parayla bir araba alınır nerdeyse...
Devlette yapılmış burunlara erisemedim...
Kimi yorumlarda devlette estetik mi olur, KBB uzmanı ne anlar denmiş.
Ben doktora guvendim, Hacettepe mezunu, samimi ve ilgili, yapacağı şeyleri tek tek anlatti küçücük bir burun istemiyorum dediğimde o artik eskide kaldı sen ne istersen o olur dedi.
Benim sorularim şunlar.
1. Devlette burun ameliyatı ve estetiğini bir arada olup memnun kalan var mı?
2. Bu ameliyati olursam pisman olur muyum? Çünkü saçımı yanlis kesseler aylarca aglayan biriyim, takintiliyim baya.
3. Burun ucumu kucultecegini söyledi ben istemiyorum küçük burun ve burun ucu bunu ona nasıl anlatmaliyim, başta söyledim ama tahlil vs icin 5 gün önce gel dedi o zaman son kez konuşacağım.
Umarım cevap veren olur.
Ameliyatim Nisan'da yapılacak.