Anestezi vermeezler mi doktoruna bir sorsan? ya da üç beş kuruş bütçeni zorlayıp özelde çektir.merhaba kızlar sürekli konu açıp bişeyler soruyorum biliyorumama bu konuda benim için önemli 1 ay daha gebe kalamazsam devlet hastanesinde hsg çektirmek istiyorum. özellerde çok pahalı ama devlette de anstezi olmadan çekiliyormuş. ben vajinal muayeden çok korkuyorum çok kasıyorum sebebi de 6 ay vajinumus yaşamış olmam. sadece bi kere doktorum iyi çıktı smear testi verdim ama onu verirken de alet yerleştirirken çok kastım canım çok yandı sonra biraz gevşedim ama zor oldu işte. şimdi çoğu yerde gördüm anestezi olmadan kasarsan kapalı gibi görünüp yanlış yönlendirme oluyormuş. ben ne yapmalıyım bana bi akıl verin kara kara düşünüyorum bunu gittiğim doktor mu yapıyor yoksa başka bi yerde başka bi görevliye mi yönlendiriyor ?
Onu hiç duymadım devlette anestezi ile çekildiğini keşke yapsalar yani 5 dk lık bi iş için açıkçası o kadar para veremem zaten ilçalarla bütçeyi zorluyoruz her ayAnestezi vermeezler mi doktoruna bir sorsan? ya da üç beş kuruş bütçeni zorlayıp özelde çektir.
Ben devlette çekildim hiç öyle ağrı sızı olmadı. Hatta döndüm doktora bu muydu dedim :) bende korkmuştum. Bi kaç dklık işlem. Dışarda para verdiğine değmez.merhaba kızlar sürekli konu açıp bişeyler soruyorum biliyorumama bu konuda benim için önemli 1 ay daha gebe kalamazsam devlet hastanesinde hsg çektirmek istiyorum. özellerde çok pahalı ama devlette de anstezi olmadan çekiliyormuş. ben vajinal muayeden çok korkuyorum çok kasıyorum sebebi de 6 ay vajinumus yaşamış olmam. sadece bi kere doktorum iyi çıktı smear testi verdim ama onu verirken de alet yerleştirirken çok kastım canım çok yandı sonra biraz gevşedim ama zor oldu işte. şimdi çoğu yerde gördüm anestezi olmadan kasarsan kapalı gibi görünüp yanlış yönlendirme oluyormuş. ben ne yapmalıyım bana bi akıl verin kara kara düşünüyorum bunu gittiğim doktor mu yapıyor yoksa başka bi yerde başka bi görevliye mi yönlendiriyor ?
Peki sonucun nasıl çıktı canım? Ya ben çatala bile yaptıp en ufak bi muyaneyi yaptıramıyorum devlette hiç mi anestezi yapılmıyorBen devlette çekildim hiç öyle ağrı sızı olmadı. Hatta döndüm doktora bu muydu dedim :) bende korkmuştum. Bi kaç dklık işlem. Dışarda para verdiğine değmez.
Haklısın canım tabiki yanlış anlamıyorum ama benden çok eşim istiyor çektirmemi aslında o yüzden de para ayırasım yok bu işe ben kapalı olduğunu düşünmüyorum nedense eşimin değerleri düşük sadece ona bağlıyorum boşa gideceğini düşündüğümden aslında özele gidesim yok bide keşke 300-400 TL olsa 800-1000 TL diyen bile var 5 dk kadar süren bişey için değmez gibi geldiğinden acaba devlette mi yaptırsam dedim keşke anestezi verseler de üstüne para alsa devletKendini kasıyorsan zaten kapalı gibi de çıkabilir. İşlem herkeste acısız değil özellikle tüpler kapalıysa acılı bir işlem olabiliyormuş. Seni korkutmak için yazmıyorum ben de bir zamanlar çektirmeyi düşündüm araştırdım ve çektirirken bayılanları okudum. Sadece uyarmak için sende bir travma yaratmaması için yazıyorum. Tedavi süreci pahalı masraflı kabul ediyorum ama bebek de masraflı bir şey. 300-400 lira ayırıp kendi konforumuzu psikolojimizi düşünerek bir rahim filmi çektiremiyorsak bebek için maddi olarak çok hazır olduğumuz söylenemez. Lütfen kırılma gerçekten seni anlıyorum çocuk isteyişini anlıyorum ama sen ve senin psikolojin doğuracağın çocuktan daha önemli sen insan olarak değerlisin. Gerekirse 3-5 kuruş biriktirip kafan rahat şekilde rahim filmini çektirirsin.
Canim bende evliyim 11 ayim dolucak hamile kalamiyorum bende hgs testo cektrmek istiyorum ama nasil oldugunu bilmiyorum catalsa ben de yapamammerhaba kızlar sürekli konu açıp bişeyler soruyorum biliyorumama bu konuda benim için önemli 1 ay daha gebe kalamazsam devlet hastanesinde hsg çektirmek istiyorum. özellerde çok pahalı ama devlette de anstezi olmadan çekiliyormuş. ben vajinal muayeden çok korkuyorum çok kasıyorum sebebi de 6 ay vajinumus yaşamış olmam. sadece bi kere doktorum iyi çıktı smear testi verdim ama onu verirken de alet yerleştirirken çok kastım canım çok yandı sonra biraz gevşedim ama zor oldu işte. şimdi çoğu yerde gördüm anestezi olmadan kasarsan kapalı gibi görünüp yanlış yönlendirme oluyormuş. ben ne yapmalıyım bana bi akıl verin kara kara düşünüyorum bunu gittiğim doktor mu yapıyor yoksa başka bi yerde başka bi görevliye mi yönlendiriyor ?
Canım çatala yatmak gibi bişey yani ben yatmasında değilim ama oraya yabancı bitinin dokunması bişey sokması beni çok ürkütüyor çok kasıyorum istersen YouTube de animasyon videosu var izleyebilirsinCanim bende evliyim 11 ayim dolucak hamile kalamiyorum bende hgs testo cektrmek istiyorum ama nasil oldugunu bilmiyorum catalsa ben de yapamam
Izledim ama sadece ilac veriyorlar sanirim igneyle baska birsey analmadmCanım çatala yatmak gibi bişey yani ben yatmasında değilim ama oraya yabancı bitinin dokunması bişey sokması beni çok ürkütüyor çok kasıyorum istersen YouTube de animasyon videosu var izleyebilirsin
Baska cihaz feln mi sokuyorlar ya birde benim doktorum erkek hemsiremi yapiyor o islemi doktormu yani elliyormu ya ben cok utanirimCanım çatala yatmak gibi bişey yani ben yatmasında değilim ama oraya yabancı bitinin dokunması bişey sokması beni çok ürkütüyor çok kasıyorum istersen YouTube de animasyon videosu var izleyebilirsin
Evet o şekilde ama ilaçtan önce orayı geniş tutmak için bi alet yerleştiriyorlar cesaretim yok şu an ama olmazsa eylülde olmazsa adet bitiminde gideceğim mecburIzledim ama sadece ilac veriyorlar sanirim igneyle baska birsey analmadm
Yok canım sanırım gittiğimiz doktor değil de röntgen çeken başka biri yapıyor bayan olması için rica edersinEvet o şekilde ama ilaçtan önce orayı geniş tutmak için bi alet yerleştiriyorlar cesaretim yok şu an ama olmazsa eylülde olmazsa adet bitiminde gideceğim mecbur
Canım peki senin sorun ne ? Yani sperm sorunu mu var yada sende başka bi problem mi var miyom polikist falan mı yada hormon sonucu nasıl?Canim bende evliyim 11 ayim dolucak hamile kalamiyorum bende hgs testo cektrmek istiyorum ama nasil oldugunu bilmiyorum catalsa ben de yapamam
Ya sperm sorunu yok. Adet gecikmem var. Duzlemiyo. Birde hormon sonucu derken anlamdm hamile kalamiyorum yaotrmak istiyorumCanım peki senin sorun ne ? Yani sperm sorunu mu var yada sende başka bi problem mi var miyom polikist falan mı yada hormon sonucu nasıl?
Ya nasil alet yerlestiriyorlarEvet o şekilde ama ilaçtan önce orayı geniş tutmak için bi alet yerleştiriyorlar cesaretim yok şu an ama olmazsa eylülde olmazsa adet bitiminde gideceğim mecbur
Anladm canimYok canım sanırım gittiğimiz doktor değil de röntgen çeken başka biri yapıyor bayan olması için rica edersin
Canım FSH lh e2 sonucun temiz mi polikist yada miyom var mıYa sperm sorunu yok. Adet gecikmem var. Duzlemiyo. Birde hormon sonucu derken anlamdm hamile kalamiyorum yaotrmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?