Gerçekten okadar kötü mü yaAcı eşliğiniz düşükse bakacak sabırlı biri yoksa ve 15 gün kesin yatmayı göze alıyorsanız yaptırın derim .
Panik atak yaptı bende iyileşmediğim için korku
Ha burda iyi geçti diyenler var kesinlikle anlam veremiyorum nasıl iyi olduklarına .
Her şeyi göze alarak girin operasyon a
Şu halimi düşünebilseydim asla yaptırmazdım
Merhabalar, öncelikle bebeğiniz olduğu için şunu söyleyebilirim, kucakta taşımamanız gerekir..ağır kaldırma yasak, kol hareketleriniz Bi süre kisitlanacaktir.. Bende diklestirme ve silikon taktirdim, evet acı ağrı oluyor ama hiç pişman olmadım.. 22 gün oldu şuan meme altı kesi yerinde zorlamadan kaynaklı küçük Bi açılma oldu ve bu benim psikolojimi bozdu gerçekten,Gerçekten okadar kötü mü yateyzemde oldu onlada konuştum çokta acı olmadığını söyledi birde benim 18 aylık bebeğim var
Yaa çok geçmiş olsun ben yıllardır düşünüyorum gerçekten çünkü yok gibi sadece uçları var hele yattıgımda dümdüzMerhabalar, öncelikle bebeğiniz olduğu için şunu söyleyebilirim, kucakta taşımamanız gerekir..ağır kaldırma yasak, kol hareketleriniz Bi süre kisitlanacaktir.. Bende diklestirme ve silikon taktirdim, evet acı ağrı oluyor ama hiç pişman olmadım.. 22 gün oldu şuan meme altı kesi yerinde zorlamadan kaynaklı küçük Bi açılma oldu ve bu benim psikolojimi bozdu gerçekten,benim bebeğim de 2 yaşına girdi ama malesef şuan onu kucağıma alamıyorum.. ilk 2 gün acılı geçti..3.gun uzun yürüyüşe çıktım, doktorum isteği doğrultusunda... gerçekten ihtiyacınız varsa kararınızdan vazgeçmeyin..Bu arada ilk 2 gün pijamami bile çekemedim..yanınıza size tam destek olacak refakatçi olmalı..
Sonucu güzel olacaksa değer bence..
Perşembe günü gideceğim orda toplamını öğrenirim devlet oldugu için bilmiyorum hiç ama bi kaç yaptıran kişi 18 bini bulduğunu söylemişPeki toplamda ne kadar maliyetiniz olacak operasyon sonunda.
Hiçde kötü değil ben ameliyat dan çıkıp WC ye tek gittim refakatçim yoktu ertesi güne eve metro ile geldim büyütülecek biley yokGerçekten okadar kötü mü yateyzemde oldu onlada konuştum çokta acı olmadığını söyledi birde benim 18 aylık bebeğim var
Merhaba,siz nerede oldunuz ameliyatı?Hiçde kötü değil ben ameliyat dan çıkıp WC ye tek gittim refakatçim yoktu ertesi güne eve metro ile geldim büyütülecek biley yok
Bu sizin bünyenizle alakalı bence bu durum bir anda yük biniyor insanın sırtına sonuçta ama tatlı bir acı ben de 3 gün falan devam ettti ağrıHiçde kötü değil ben ameliyat dan çıkıp WC ye tek gittim refakatçim yoktu ertesi güne eve metro ile geldim büyütülecek biley yok