• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesinde gebelikte ultrason?

Kime trip atıyon ki anlamadım lafı kaldıramıyosan insanlarla etkileşime girme
Snn lafinin nesini kaldiramicam ben ? Snn lafin seni ilgilendirir ayrica dusuncelerinde. Arkadas bi soru sormus ve ben kendi dusuncelerimi yazdim. Evet bence zarar verebilir. Bu sence zarar vermeme dusunceni degistircek diye bi anlam cikarmiyor. Istersen 9 ay boyunca alttan baktir sinirsiz iliski yasa kardesim o senin bilcegin is. Ben alttan baktirmadim ve dr da bakmak istemedi zaten. Iliski konusunda bana kisitlama getirmedi bende sormadim zaten ama ilk 3 ay kendim dikkat edicem evet? Benm sozlerimin snn ustundeki etkisi nedir ben onu anlamadim. Konu sahibi sen degilsin ve ben gibi sende yorum yapan birisin. Yorumunu ayri yaparsan sorun olmaz. Herkes senin gibi de benim gibide dusunmek zorunda degil. Her vucut ayridir ve kimse kimseninde dusuncesine mudahale etme hakkina sahip degildir. Herkes isine baksin.

Pardon konuyu sen acmissin ben gidiyorum o zman :) fikir vermek amacli yazmistim ayrica korkuyosan diye bazi dr larin alttan bakmadigini bilmen icin yorum yaptim kusura bakma

Ilk yorumumda gzm1111 kendi dusuncesini kabul ettirme cabasina girdigi icin onaydi. Ustune alinma yani. Neyse ya benide ilgilendirmez. Yorum yapilsin diye konu acmissin yaptim. Yorum yaptim diyede kimsenin lafini sozunu cekmek zorunda veya kaldirmak zorundada degilim zaten. Hadi bb

Pardon konuyu sen acmissin ben gidiyorum o zman :) fikir vermek amacli yazmistim ayrica korkuyosan diye bazi dr larin alttan bakmadigini bilmen icin yorum yaptim kusura bakma
Tamam yorum yaptın ben yorumuna bi şey demedim ki. Yorum yazan başka bi kişiyle konuştunuz tribi bana attınız sanki. İzmirdeymişsin hangi hastanedesin doktorun kim diye merak ettim bende İzmirdeyim belki senin doktoruna giderim diye gereken kişiye söyleyin söyleyeceginizi benlik bi sıkıntı yok ben konuyu açtım siz yorum yaptınız bende merak edip soru sordum bundan ibaret olay.

Back