B burningaura herşey çok güzel olacak!! Kayıtlı Üye 16 Ekim 2007 1.673 22 42 23 Mayıs 2008 Konu Sahibi burningaura #1 kızlar devlet hastanesinde epidural dogum fiyatını bilen duyan var mı?
dilek_286 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2008 380 2 45 23 Mayıs 2008 Konu Sahibi burningaura #2 gulsah_-kilic .!.: kızlar devlet hastanesinde epidural dogum fiyatını bilen duyan var mı? Genişletmek için tıkla... cnm ben antalyA manavgatta yasıyorum doktorum devlette yapılmadıgını söledi epıdural normal dogum..özel hastanelerde yapılıo diye biliorum...
gulsah_-kilic .!.: kızlar devlet hastanesinde epidural dogum fiyatını bilen duyan var mı? Genişletmek için tıkla... cnm ben antalyA manavgatta yasıyorum doktorum devlette yapılmadıgını söledi epıdural normal dogum..özel hastanelerde yapılıo diye biliorum...
B burningaura herşey çok güzel olacak!! Kayıtlı Üye 16 Ekim 2007 1.673 22 42 23 Mayıs 2008 Konu Sahibi burningaura #3 dilek_286 .!.: cnm ben antalyA manavgatta yasıyorum doktorum devlette yapılmadıgını söledi epıdural normal dogum..özel hastanelerde yapılıo diye biliorum... Genişletmek için tıkla... canım devlet hastanesinin doktorunun özel muayenehanesine gidiyorum da;o söyledi epidural yapalım dedi.ama ücret konuşmadık aramızda bende bilen varsa merak ettim..
dilek_286 .!.: cnm ben antalyA manavgatta yasıyorum doktorum devlette yapılmadıgını söledi epıdural normal dogum..özel hastanelerde yapılıo diye biliorum... Genişletmek için tıkla... canım devlet hastanesinin doktorunun özel muayenehanesine gidiyorum da;o söyledi epidural yapalım dedi.ama ücret konuşmadık aramızda bende bilen varsa merak ettim..
scapula 2 yavrulu anne Kayıtlı Üye 31 Mart 2008 1.359 2 23 Mayıs 2008 Konu Sahibi burningaura #4 gülsahcigim bu topigi dogum yapanlar forumuna acsan daha iyi bilgi alirsin...
zeynepmina Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2007 89 0 23 Mayıs 2008 Konu Sahibi burningaura #5 ben çerkezköyde özel bir hastanede yapıcam doğumumu.epidural için 300 ytl fark alıyolar yani normal doğum 400 ytl ,epidural sezeryan 800 ytl bu sekilde konuştuk
ben çerkezköyde özel bir hastanede yapıcam doğumumu.epidural için 300 ytl fark alıyolar yani normal doğum 400 ytl ,epidural sezeryan 800 ytl bu sekilde konuştuk
zeynepmina Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2007 89 0 23 Mayıs 2008 Konu Sahibi burningaura #6 ama hastane ssk ile anlaşmalı farkı ssk ödeyecek