Bugün adet gecikmesi sebebiyle devlet hastanesinde doktora gittim. Hamile miyim veya bir hastalığım mı var bilemiyordum ve şikayetlerimi anlattım. İlk defa devlet hastanesinde jinekologa gittiğimden midir nedir, ultrasonun aynı röntgen gibi başka yerde yapıldığını bilmiyorum. Daha önce özel doktorlarda, gerel vajinal gerek karından, doktor muayene esnasında hem şikayetlerimi dinler hem ultrasonla bakardı. Şimdi 3-4 hastanede de bu şekilde bir uygulama olduğunu duydum ve çok şaşırdım. Ne zamandır böyle yapılıyor, normal mi bilen var mı? Ha bir de 10 gün sonrasına ultrason randevusu verdiler o da ayrı. Acil birşeyim olsa 10 günde kim bilir neler olur.. Ben açıkçası doktorun bizzat kendinin bu ultrasonu yapmasını isterim, çünkü ancak o doktorlar işin ehli ve sıkıntı nerdeyse iyice inceleyip bulurlar. Ultrasonun başındaki teknik eleman ne anlar ki?
Daha önce bu şekilde muayene olan varsa, veya bu uygulamanın neden böyle yapıldığını bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen? Pek güvenilir ve doğru gelmedi bana bu şekil çünkü.
Daha önce bu şekilde muayene olan varsa, veya bu uygulamanın neden böyle yapıldığını bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen? Pek güvenilir ve doğru gelmedi bana bu şekil çünkü.