Devlet hastanesinde burun estetiği

Ben o doktora yazmıştım estetik yapıyor musunuz diye gerekli görürsem burunda nefes almayı engelleyen bir durum varsa yapıyorum demişti ona göre gidin derim ve çok da iyi yaptığı söylenemez
Muhtemel estetik yaptırmam diye düşünüyorum . Adam açık açık söyledi zaten eğrilik tam düzelmeyebilir. Daha güzel bir sonuç istersen plastik cerraha gidersin dedi . Estetik olayını bu yüzden istemem sanırım

Adnan Menderes üniversite hastanesinde estetik cerrahı 5 bin TL istemişti 4 ay önce.

Ameliyat olduğunuzda yazarsanız sevinirim
Hayır gün aldım ameliyat için ama kafam çok karışık estetikte aklım kalıyor . Pazartesi için de Giray bey den randevu aldım . Gidebilir miyim bilemiyorum Yozgat’tan geliyorum ben . Siz nereyi düşünüyorsunuz araştırdınız mı başka bir doktor

Giray bey burda mı hala bana Ankara’ya gideceğini söylemişti
Kayseri şehir hastahanesinde . Ama ameliyat filan alır mı hiç bilemiyorum . Onun ismini de internet üzerinden buldum . Az yorum var ama geneli güzel . İnstagram sayfasında da paylaştığı fotoğrafları inceledim biraz fena değil . Sizin bilginiz var mı bu doktorla ilgili

Benim arkadaşımın kardeşi fakültede sanırım irfan beye ameliyat olmuş ve gerçekten çok hoş duruyor. Doktorundan tam emin değilim ama

Pek fazla bi bilgim yok bende randevu aldım sonra instasına yazdım şuanda hasta almıyorum ayrılma durumum var demişti o yüzden bende randevuyu geri iptal ettim ama fena değil çok iyi de değil çok yüksek bi beklentin olmasın derim biraz da yeni bir doktor aslında

Ben de iptal ettim randevuyu Yozgat şehir hastahanesinden bir doktor var ondan alabilirsem ona gideceğim

Ben izmirdeyim. Devlette ameliyat günü yakın tarih veriyorlar mı? Prosedür nasıl devlette bilgi verirsen sevinirim. Ablam özelde ameliyat oldu pek de memnun sayılmaz.

Ben izmirdeyim. Devlette ameliyat günü yakın tarih veriyorlar mı? Prosedür nasıl devlette bilgi verirsen sevinirim. Ablam özelde ameliyat oldu pek de memnun sayılmaz.
Farklı sağlık sorunlarımla illgili özel hastahanede güzel tecrübelerim olmadı . O yüzden şu an ilk tercihim hep devletten yana . Güvende hissetmiyorum özelde kendimi . Tabi genellememek lazım . Özele gidip çok memnun kaldığım zamanlar da oldu. Ben KBB den aldım randevuyu. 9 şubatta muayene olmuştım , ameliyat için 6 nisana gün verildi . Ancak sanırım iptal edeceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…