Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Hacettepe'de olacağım sanırım. Net bir tarih almadım ama kararımı verdim gibi. Size de bol şans :)Merhaba arkadaşlar. Afyon devlet Hastanesi'nde burun estetik ameliyatı olan var mı acaba? Varsa fiyat ve ameliyat sonrasi süreci hakkında bilgilendirebilir mi ? . Afyondan ameliyat olan yoksa başka devlet Hastanesi'nde ameliyat olup memnun olan kişilerde bilgilendirebilir yazabilir teşekürler![]()
hacettepede kime olmayı düşünüyorsunuz ben de araştırma içerisindeyimBen Hacettepe'de olacağım sanırım. Net bir tarih almadım ama kararımı verdim gibi. Size de bol şans :)
Mert Çalış'a olacağım. Umarım bulursunuz :)hacettepede kime olmayı düşünüyorsunuz ben de araştırma içerisindeyim
Mert bey ne kadara yapıyor? Bol şans diliyorum.Ben Hacettepe'de olacağım sanırım. Net bir tarih almadım ama kararımı verdim gibi. Size de bol şans :)
Benim için sekiz civarı dedi ama gidip görüşmek lazım tabiii. Teşekkür ederim, size de bol şans :)Mert bey ne kadara yapıyor? Bol şans diliyorum.
Anladım Teşekkür ederim umarım güzel geçerBenim için sekiz civarı dedi ama gidip görüşmek lazım tabiii. Teşekkür ederim, size de bol şans :)
BennnMerhaba arkadaşlar. Devlet Hastanesi'nde burun estetik ameliyatı olan var mı acaba? Varsa fiyat ve ameliyat sonrası süreci hakkında bilgilendirebilir mi ?![]()
Bennn
Ameliyat sonrası çok iyi bir süreç geçirdim asla zorlanmadım çok şükür 3 ay oldu gayet iyiyim
3800 e oldum ameliyati
Ben hacettepe de olmadımhangi doktora olmuştunuz hacettepede
nerede olmustunuzBen hacettepe de olmadım
Nerede oldunuz bekleme süresi varmı hemen yaptırabilir miyizhangi doktora olmuştunuz hacettepede