Devlet Hastanesinde burun ameliyati???

berenn1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
18
1
28
Merhaba arkadaşlar burnumda kemik eğriliği var ayrıca şeklinden de memnun değilim. Fazla bi butcem yok. Ozel bi KBB doktoruna gittim kemik eğriliği için 2000 estetikte olursa 4000 dedi ama o kadar butcem yok maalesef. Asil önceliğim kemik egriligini düzelttirmek çünkü ciddi sorunlara yol açıyor bu yüzden plastik cerrah tercih etmek istemiyorum ama şeklinde de memnun değilim. Araştırdığım kadarıyla KBB doktorları
da güzel estetik yapabiliyormus.
Bugün araştırma hastanesinde gittim
bi asistan doktor la görüştüm kemik
eğriliği ve estetik 1600 dedi ameliyatı
ise hocada yapabilirmis asistanlar
hoca gözetimindede yapabilirmis. Ama bence asistanlar yapıyordur. İyi bir
hastane ama asistanları guvenebilir
miyim bilmiyorum. Bir turlu karar veremiyorum ve çok bunaldim. Lütfen fikir verin ne yapmalıyım? Daha önce asistana ameliyat olup ta memnun olan varmı? Lütfen yorumlarınizi esirgemeyin tecrübeli arkadaşların yorumları benim için çok degerli .

devlet hastanelerinde ameliyat olanların hep tedirgin olduğu konular. Umarım bu tecrübeyi yaşamış biri vardır da bilgilendirir.

Evet gerçekten çok tedirginim ama sanırım bu forumda herkes özele ameliyat olmuş

bence biraz bekleyip özele olun ablam hastanede çalışıyordu aynı şeyi ona söyledim -ege üniversitesi için- sakın gitme asistanlar sinüslerini alırlar sinüssüz kalırsın filan dedi ablam bu işleri biliyor o yüzden ona güvendim ve özele oldum. imkanınız varsa biraz para biriktirin ve işinin ehli bir yere olun. tabi bu benim düşüncem

Canım sinüsler kafatası kemikleri arasındaki hava boşlukları, ne alaka sinüslerini sinüssüz kalırsın demek. Ablan yanılmış sanırım. Ben ameliyat olmadım ama devlet hastanelerinin yerin dibine sokulup özellerin göklere çıkarılmasını anlamıyorum. Gerçekten çok iyi özel hastaneler ve doktorları var biliyorum ama her şehirde değil. Devlet hastaneleri daha iyi denetleniyor emin olun. Her özel doktor iyidir düşüncesine karşıyım.

yanlış anlamayın ama açıklamak zorundayım bunu bir tartışma olarak da algılamayın sadece ben açıklam ihtiyacıhisssettm. ablam biraz işin esprisine söylemişti ama ablam yaklaşık 10-11 yıldır bu sektörde. hem devlet hastanesinde çalıştı hemde özelde. şu an hala özelde çalışıyor ve neredeyse bütün ilaçları biliyor o konuda ona güvenim tam. ama bir şeyler biliyor ki söyledi diyorum ben o anlamda yerin dibine sokma gibi bir niyet yok. olan söyleniyor. ben burda arkadaşın zor duruma düşmesini istemediğim için söyledim.ayrıca sizin dediğiniz ayda yılda bir oluyor devlet hastenelerininde iyi iş yaptığı. eğer devlet hasteneleri yeterince iyi olsaydı özeller olmazdı. genel olarak konuşuyorum :) bu arada yanlış anlmyın söylediklerimi iyi günler

Özelde olup memnun olmayanlarda var anladığım kadarıyla önemli olan doktor. Ama gittiğim hastanedeki hicbir doktorla ilgili bi bilgi yok internette. Tamam para biriktirim o sıkıntı değil ama benim şikayet nefes alamamak ve şiddetli geniz akıntısıbu sikayetlerimden kurtulmak istiyorum ama ayni zamanda da estetiğinde aradan çıkarmak istiyorum. Çok kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…