Şuan çalışmadığım için devlete gitmeyi düşünüyorum çalışsam direk özel giderim zatenBenim bir tanıdığım trafik kazası geçirmişti ve maalesef alt kısma bir darbe alıyor ve kan geliyor tam detayını bilmiyorum ama bekareti gidiyor.bence ihmal etmeyin ama özele gidin niçin devleti tercih ediyorsunuz bu gibi durumlarda.baktiklarini hiç sanmiyorum
ben de bakmıyolar diye biliyorum, iyi ki de bakmıyolar. çok suistimale açık bi konu.
ayrıca ekstrem durumlar hariç düşme ile bekaret bozulmaz. hadi diyelm bozuldu. siz daha önce biri ile sevişmediyseniz zaten bakiresinizdir bunun kızlık zarı ile alakası yok.
Bakmazlar derken buna şahit mi oldunuz yoksa tahmin mi?Bakmazlar. Özel muayeneye gitmen gerek
Bakmaz derken tahmini mi savcılık ile alakali bir durum olmasi için ortada bir taciz vs olmasi gerekiyor diye biliyorum.benim ki sadece normal bir muayne karşılığında rapor beklentim de yok.Keza hayatımda biri de yok,ilişkiye de girmedim,sadece yıllardan beri süregelen bir şüphe var içimde onu gidermek amacım.Özel de devlet de savcılık talebi olmadan bakmaz. Tanıdık bir jinekolog bulursan gayriresmi olarak bakabilir belki.
Haklisiniz zaten pcos belirtileri de var bende gittiğimde onu da sorucam.Tabii ki bakar derken tahmini mi söylediniz çünkü bakmaz savcilik izni ister diyenler de var..tabii ki.
ek: zaten 18inden sonra aslında aktif cinsel hayatımız olsun olmasın jinekoloğa düzenli muayene olmamız gerekiyor. onu da aradan çıkarmış olursunuz.
Durumu bu şekilde anlatırsanız belki bakar. Geçen aynı sebeplerle doktora giden arkadaşıma(18 yaş üstü) benim dediğimi söyleyip geri gönderdi doktor(savcılık talebi dışında bakamayız)Bakmaz derken tahmini mi savcılık ile alakali bir durum olmasi için ortada bir taciz vs olmasi gerekiyor diye biliyorum.benim ki sadece normal bir muayne karşılığında rapor beklentim de yok.Keza hayatımda biri de yok,ilişkiye de girmedim,sadece yıllardan beri süregelen bir şüphe var içimde onu gidermek amacım.
ben ye nı evlendıgım de agrım var dedım baktılar .. Doktoruna söylesen bakar bello benceBakmazlar derken buna şahit mi oldunuz yoksa tahmin mi?
Haklisiniz zaten pcos belirtileri de var bende gittiğimde onu da sorucam.Tabii ki bakar derken tahmini mi söylediniz çünkü bakmaz savcilik izni ister diyenler de var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?