• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bir tanıdığım trafik kazası geçirmişti ve maalesef alt kısma bir darbe alıyor ve kan geliyor tam detayını bilmiyorum ama bekareti gidiyor.bence ihmal etmeyin ama özele gidin niçin devleti tercih ediyorsunuz bu gibi durumlarda.baktiklarini hiç sanmiyorum
Şuan çalışmadığım için devlete gitmeyi düşünüyorum çalışsam direk özel giderim zaten

ben de bakmıyolar diye biliyorum, iyi ki de bakmıyolar. çok suistimale açık bi konu.

ayrıca ekstrem durumlar hariç düşme ile bekaret bozulmaz. hadi diyelm bozuldu. siz daha önce biri ile sevişmediyseniz zaten bakiresinizdir bunun kızlık zarı ile alakası yok.

Haklisiniz suistimal çok açık bir konu aile zoru vs. Fakat bende öyle bir durum yok tek amacım öğrenmek bilmek istiyorum

Özel de devlet de savcılık talebi olmadan bakmaz. Tanıdık bir jinekolog bulursan gayriresmi olarak bakabilir belki.
Bakmaz derken tahmini mi savcılık ile alakali bir durum olmasi için ortada bir taciz vs olmasi gerekiyor diye biliyorum.benim ki sadece normal bir muayne karşılığında rapor beklentim de yok.Keza hayatımda biri de yok,ilişkiye de girmedim,sadece yıllardan beri süregelen bir şüphe var içimde onu gidermek amacım.

tabii ki.
ek: zaten 18inden sonra aslında aktif cinsel hayatımız olsun olmasın jinekoloğa düzenli muayene olmamız gerekiyor. onu da aradan çıkarmış olursunuz.
Haklisiniz zaten pcos belirtileri de var bende gittiğimde onu da sorucam.Tabii ki bakar derken tahmini mi söylediniz çünkü bakmaz savcilik izni ister diyenler de var..

Öff kadınlar bir kılcal damar öbeğine bu kadar değer vermeyin ya. Bozulsa ne olur bozulmasa ne olur?

Bakmaz derken tahmini mi savcılık ile alakali bir durum olmasi için ortada bir taciz vs olmasi gerekiyor diye biliyorum.benim ki sadece normal bir muayne karşılığında rapor beklentim de yok.Keza hayatımda biri de yok,ilişkiye de girmedim,sadece yıllardan beri süregelen bir şüphe var içimde onu gidermek amacım.
Durumu bu şekilde anlatırsanız belki bakar. Geçen aynı sebeplerle doktora giden arkadaşıma(18 yaş üstü) benim dediğimi söyleyip geri gönderdi doktor(savcılık talebi dışında bakamayız)

12 13 yasinda ordan kan gelecegini kizlik oldugunu hatta adet olmak nedir onu bile bilmiyodum. 14 yasinda annem adeti anlatti kan gorunce hemen anneme soylemistim adet oldugumu bana o anlatmisti. Eger kaza gecirildiyse 13 yasindaki bi cocugu zaten hastaneye gotururler ne olur ne olmaz diye. Ayrica kan geldiginde bundan aileninde haberi olur ve caresine o zaman bakarlardi. Merak etme iliski yasamadiysan bozulmaz ve kaza ile kizligina bisey girmedigi icin kizliktan cok koluna bacagina gobegine zarar gelirdi. Bizede kiza tekme atilmaz kizlik bozulur diye soylendi hep etraftan ama tekmede yedik bisey olmadi sorgulama geregi duymadik aklimizada gelmedi yani :) sen ailene soyle ben bekarete baktirmak istiyorum diye onlar ilgilenir baktirir korkma.

Haklisiniz zaten pcos belirtileri de var bende gittiğimde onu da sorucam.Tabii ki bakar derken tahmini mi söylediniz çünkü bakmaz savcilik izni ister diyenler de var..

doktorların öylesine söylediği şeyleri birileri kullandıysa falan, belki o yüzden artık savcılık izni istiyolardır.
ben akıntı için muayene olmuştum, kültür almıştı doktor. 19 falandım, bundan bi yaklaşık 15 yıl kadar önce işte :KK53:
yanına özellikle hemşire çağırdı, beraber baktılar şeyime o sırada falan :KK23:
kosskoca jinekoloğa kültür alırken şey demiştim, "şey dikkatli olursunuz dimi, şey var da" (kzılık zarı diycem diyemedim)
kadın bi gürledi "GÖRÜYORUZ HERALDE" diye :KK70:"hemşireyi buraya niye çağırdım sandın, başıma iş mi alıcam bi de" dediydi.
benim de o yaşlarda korkularım vardı sağdan soldan duyduğum şeyler yüzünden. çok bisiklete binerdim acaba kızlık gitmiş midir falan diye. çocuk aklı işte. ben 25ten sonra anca olgunlaştım da üzerinize afiyet :KK53: doktor bana "görüyoruz heralde" diyince anladıydım "hee hala kızlık duruyo" deyu :ıslık:

Back