Haklisiniz zaten pcos belirtileri de var bende gittiğimde onu da sorucam.Tabii ki bakar derken tahmini mi söylediniz çünkü bakmaz savcilik izni ister diyenler de var..
doktorların öylesine söylediği şeyleri birileri kullandıysa falan, belki o yüzden artık savcılık izni istiyolardır.
ben akıntı için muayene olmuştum, kültür almıştı doktor. 19 falandım, bundan bi yaklaşık 15 yıl kadar önce işte
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
yanına özellikle hemşire çağırdı, beraber baktılar şeyime o sırada falan
![KK23 :KK23: :KK23:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk23.gif)
kosskoca jinekoloğa kültür alırken şey demiştim, "şey dikkatli olursunuz dimi, şey var da" (kzılık zarı diycem diyemedim)
kadın bi gürledi "GÖRÜYORUZ HERALDE" diye
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
"hemşireyi buraya niye çağırdım sandın, başıma iş mi alıcam bi de" dediydi.
benim de o yaşlarda korkularım vardı sağdan soldan duyduğum şeyler yüzünden. çok bisiklete binerdim acaba kızlık gitmiş midir falan diye. çocuk aklı işte. ben 25ten sonra anca olgunlaştım da üzerinize afiyet
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
doktor bana "görüyoruz heralde" diyince anladıydım "hee hala kızlık duruyo" deyu
![islık :ıslık: :ıslık:](/images/smiley/ıslık.gif)