sahi93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Arkadaslar 12-13 yaşlarında küçük bi kaza geçirdim ve kan geldi.Şimdi 21 yasindayim.Kafamda hep bi soru işareti olarak kaldı.Annem bir şey olmamıştır dedi fakat içim rahat değil.Bu konuda bilgisi,tecrübesi olan var mı? Devlet Hastanesi'nde herhangi bir jinekologa gitsem muayne eder mi?

Son düzenleme:
tabii ki.
ek: zaten 18inden sonra aslında aktif cinsel hayatımız olsun olmasın jinekoloğa düzenli muayene olmamız gerekiyor. onu da aradan çıkarmış olursunuz.

Bence de git uyu. Ayrıca da öyle küçük bir kazayla bekaret gitmez.

:)) kaç yıl geçmiş aradan.. aklima efsane haydar dümene sorulan sorular geldi ... ufak bi darbe bile alsa zarin simdiye coktaann geri kapanmistir cunku aktif cinsel birlikteligin yok ...

Cevabını bildiği soruyu neden sorar ki insan.

Hayir bakmiyolar. Savciliktan rapor istiyorlar özel hastaneye gidebilirsin orda bakiliyor

ben de bakmıyolar diye biliyorum, iyi ki de bakmıyolar. çok suistimale açık bi konu.

ayrıca ekstrem durumlar hariç düşme ile bekaret bozulmaz. hadi diyelm bozuldu. siz daha önce biri ile sevişmediyseniz zaten bakiresinizdir bunun kızlık zarı ile alakası yok.

Özel de devlet de savcılık talebi olmadan bakmaz. Tanıdık bir jinekolog bulursan gayriresmi olarak bakabilir belki.

Benim bir tanıdığım trafik kazası geçirmişti ve maalesef alt kısma bir darbe alıyor ve kan geliyor tam detayını bilmiyorum ama bekareti gidiyor.bence ihmal etmeyin ama özele gidin niçin devleti tercih ediyorsunuz bu gibi durumlarda.baktiklarini hiç sanmiyorum

neden kontrol ettirmek istiyorsunuz? sizi buna zorlayan biri mi var? velev ki bozuldu kime ne?

Bisikletten düşmüşsen merak etme yırtılmamıştır zar. Onun yırtılması için içine şiş falan filan girmesi lazım. Umarım anlamışsındır. Ha için rahat etsin istiyorsan git tabi bakarlar ama devlet bakar mı bilmem.

Devlet Hastanesi'nde bakarlar diyen de var bakmazlar diyen de.Yok mu etrafında veya kendisi bunu tecrübe etmiş birileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…