devlet hastanesi?

scodelario

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
280
138
53
Merhaba, merak ettiğim devlet hastanesinde ücretsiz ben aldırabilir miyim? Deneyimi olan varmı. Bir gerekçe sunmam gerekirmi yada sadece görüntüsü rahatsız ediyor desem yinede alınır mı sizce?

Merhaba, merak ettiğim devlet hastanesinde ücretsiz ben aldırabilir miyim? Deneyimi olan varmı. Bir gerekçe sunmam gerekirmi yada sadece görüntüsü rahatsız ediyor desem yinede alınır mı sizce?
Sadece tahmin üzerine yazıyorum bilgim yok
Bi rahatsızlık olmadığı sürece yapmazlar diye düşünüyorum hastaneyi arasınız o bölüm doktoruna baglamsaniz bilgi verirler aslında

Ben aldırdım ücret alınmıyor. Rahatsız olduğumu söylemiştim. Alıp patolojiye gönderdiler

Dayimin oğlu yaptırdı bir kac sprey sikiyorlarmis kendiliğinden dusuyormus.

Sadece tahmin üzerine yazıyorum bilgim yok
Bi rahatsızlık olmadığı sürece yapmazlar diye düşünüyorum hastaneyi arasınız o bölüm doktoruna baglamsaniz bilgi verirler aslında
Aradım da baglamadılar randevu da alınmıyor buraya gelmeniz lazım dediler.Yarın gidicem bende

Hayir bi gerekce sunmaniza gerek yok , alinmasi daha iyi hatta. Patolojiye gonderilip iyi veya kotu huylu oldugu ogreniliyor ve bu da erken mudaheleyi kolaylastirdigi icin sizin yarariniza olan bi durum

Peki bahsettiginiz etli ben mi ?
Bende etsiz benler aliniyor mu onu merak ediyorum yeri gelmisken sormus olayim :)

Dayimin oğlu yaptırdı bir kac sprey sikiyorlarmis kendiliğinden dusuyormus.
et beni değil benimkiler o yüzden bıcakla kesip dikiş atılıcak büyük ihtimalle.Daha önce bi doktorla gorusmustum cunku ama özeldi ve yüksek fiyat verince vagecmiştim, işlem buymuş ama.

Peki bahsettiginiz etli ben mi ?
Bende etsiz benler aliniyor mu onu merak ediyorum yeri gelmisken sormus olayim :)
Hayır etli değil :) ama sonradan cıkan benler. iki tanesi leke seklinde ama siyah bi tanesi biraz kabarık ve daha büyük. yüzümdeler

et beni değil benimkiler o yüzden bıcakla kesip dikiş atılıcak büyük ihtimalle.Daha önce bi doktorla gorusmustum cunku ama özeldi ve yüksek fiyat verince vagecmiştim, işlem buymuş ama.

Dediğiniz işlem ücretsiz yapılıyor ama genel cerrahlar yapıyor küçük hastanelerde. Gittiğiniz hastanede estetik cerrah varsa ona gitmenizi öneririm. Dikiş atılacak ve sonunda iz kalmaması daha iyi olur.

Dediğiniz işlem ücretsiz yapılıyor ama genel cerrahlar yapıyor küçük hastanelerde. Gittiğiniz hastanede estetik cerrah varsa ona gitmenizi öneririm. Dikiş atılacak ve sonunda iz kalmaması daha iyi olur.
Plastik cerrah var o yüzden baya uzaktaki bi hastaneye gidicem.Diğer hastanelerde yok.Üniversiteye baglı bir hastane o yüzden iyi doktorlar olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…