- 26 Ağustos 2015
- 280
- 138
- 53
- Konu Sahibi scodelario
Merhaba, merak ettiğim devlet hastanesinde ücretsiz ben aldırabilir miyim? Deneyimi olan varmı. Bir gerekçe sunmam gerekirmi yada sadece görüntüsü rahatsız ediyor desem yinede alınır mı sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ücret alınmıyor aldırmak istemen yeterliMerhaba, merak ettiğim devlet hastanesinde ücretsiz ben aldırabilir miyim? Deneyimi olan varmı. Bir gerekçe sunmam gerekirmi yada sadece görüntüsü rahatsız ediyor desem yinede alınır mı sizce?
Sadece tahmin üzerine yazıyorum bilgim yokMerhaba, merak ettiğim devlet hastanesinde ücretsiz ben aldırabilir miyim? Deneyimi olan varmı. Bir gerekçe sunmam gerekirmi yada sadece görüntüsü rahatsız ediyor desem yinede alınır mı sizce?
Ben aldırdım ücret alınmıyor. Rahatsız olduğumu söylemiştim. Alıp patolojiye gönderdilerMerhaba, merak ettiğim devlet hastanesinde ücretsiz ben aldırabilir miyim? Deneyimi olan varmı. Bir gerekçe sunmam gerekirmi yada sadece görüntüsü rahatsız ediyor desem yinede alınır mı sizce?
Aradım da baglamadılar randevu da alınmıyor buraya gelmeniz lazım dediler.Yarın gidicem bendeSadece tahmin üzerine yazıyorum bilgim yok
Bi rahatsızlık olmadığı sürece yapmazlar diye düşünüyorum hastaneyi arasınız o bölüm doktoruna baglamsaniz bilgi verirler aslında
et beni değil benimkiler o yüzden bıcakla kesip dikiş atılıcak büyük ihtimalle.Daha önce bi doktorla gorusmustum cunku ama özeldi ve yüksek fiyat verince vagecmiştim, işlem buymuş ama.Dayimin oğlu yaptırdı bir kac sprey sikiyorlarmis kendiliğinden dusuyormus.
Hayır etli değil :) ama sonradan cıkan benler. iki tanesi leke seklinde ama siyah bi tanesi biraz kabarık ve daha büyük. yüzümdelerPeki bahsettiginiz etli ben mi ?
Bende etsiz benler aliniyor mu onu merak ediyorum yeri gelmisken sormus olayim :)
et beni değil benimkiler o yüzden bıcakla kesip dikiş atılıcak büyük ihtimalle.Daha önce bi doktorla gorusmustum cunku ama özeldi ve yüksek fiyat verince vagecmiştim, işlem buymuş ama.
Plastik cerrah var o yüzden baya uzaktaki bi hastaneye gidicem.Diğer hastanelerde yok.Üniversiteye baglı bir hastane o yüzden iyi doktorlar olur diye düşünüyorum.Dediğiniz işlem ücretsiz yapılıyor ama genel cerrahlar yapıyor küçük hastanelerde. Gittiğiniz hastanede estetik cerrah varsa ona gitmenizi öneririm. Dikiş atılacak ve sonunda iz kalmaması daha iyi olur.