Devlet hastanesi tüp bebek şartları

3 kez ilaçla tedavi ve 2 kez aşılama kaç ay sürüyor ? Rapor çıkarıp devlet desteği ile tüp bebek yaptırılır mı ?
Devlette işler biraz uzun sürüyor ya ama bence değiyor çünkü baya araştırıyorlar. İlaçla tedaviler de 1 ay araya koyuyordu bizim hastene bide ilaçla tedavi de rapor vermiyor onları cebinizden yapıyorsunuz. Bu üç ilaçla tedavide sonuç almazsanz hemen rapor çıkar zaten.sonrasinda aşılama ve tüp bebeğe rapor veriyor ve devlet karşılıyor onlarda da en fazla bi iki ay arayla yapılır tedaviler diye biliyorum

Devlette işler biraz uzun sürüyor ya ama bence değiyor çünkü baya araştırıyorlar. İlaçla tedaviler de 1 ay araya koyuyordu bizim hastene bide ilaçla tedavi de rapor vermiyor onları cebinizden yapıyorsunuz. Bu üç ilaçla tedavide sonuç almazsanz hemen rapor çıkar zaten.sonrasinda aşılama ve tüp bebeğe rapor veriyor ve devlet karşılıyor onlarda da en fazla bi iki ay arayla yapılır tedaviler diye biliyorum
Sperm sayısı 0 olduğu zaman aşılama olmuyor. Direk tüp bebek dendi. Bu durumda rapor çıkar mı peki

Sperm sayısı 0 olduğu zaman aşılama olmuyor. Direk tüp bebek dendi. Bu durumda rapor çıkar mı peki
bahsettiğiniz azospermi ye girer ve direk tüp Bebek tedavisine başlanır. Diğer şartlara da uyarsanz evet Rapor verilir

Teşekkür ederim

Biz de bunu araştırıyoruz. Eğer sperm sayısı 5 milyon altındaysa aşılama gerekmiyor. Ama 900 prim günü ve 5 yıllık sigorta şartı varmış. Prim bizim 1440 gün suan ama 4 yıl sigorta. Öğretmeniz. Nasıl olacak bilmiyorum
Yorumunuzu yeni gördüm. Ben de öğretmenim. 5 yıllık sigorta şartı var evet. Özel hastanelerde de devlet desteği olsa da fiyatlar değişiyor. Çok yorucu bir sürece benziyor.

Tüp bebek raporu çıkmadan önce aşılama şart öyle rapor çıkıyor ve şuan ben özelde yim raporsuz fiyat 32 bin TL raporlu 17 bin TL arada ciddi fark var ve tabiki ilaçlar içinde baya fark oluyor o yüzden raporu beklemen senin için daha iyi yaşın gençse ilaç ve aşılama sürecini bekleyip mutlaka tüp Bebek raporunu alıp öyle başla
Siz basladiniz mi konakda tedaviye.bende devletten vazgecicem sanirim cunku biseyler yolunda gitmiyor.en basit yazdigi ilaclar bile ikisi piyasada yok.yada oncesinde bir ilac takviye vs uygulanmiyor pek icime sinmedi.seyma hanimda dusunuyorum o yuzden sormk istedim

Siz basladiniz mi konakda tedaviye.bende devletten vazgecicem sanirim cunku biseyler yolunda gitmiyor.en basit yazdigi ilaclar bile ikisi piyasada yok.yada oncesinde bir ilac takviye vs uygulanmiyor pek icime sinmedi.seyma hanimda dusunuyorum o yuzden sormk istedim
Özelden yazıyim sana canım

Kızlar bende tüp bebek için devlet desteğini araştırıyordum amh düşük olduğunda sanırım aşılama şartı vb. Aranmıyormuş. Bende amh düşüklüğü var şuanki doktorum aşılama önerdi aşılamayı denemeyi düşünüyorum fakat tutmazsa çokta vakit kaybetmeden tüp bebeğe yönelmeyi düşünüyorum. Bu devlet desteğini alabilmek için özelde de yaptıracak olsak önce devlet hastanesine mi başvurmamız gerekiyor yoksa özele gidince bir yönlendirme yapıyorlar mı

Kızlar bende tüp bebek için devlet desteğini araştırıyordum amh düşük olduğunda sanırım aşılama şartı vb. Aranmıyormuş. Bende amh düşüklüğü var şuanki doktorum aşılama önerdi aşılamayı denemeyi düşünüyorum fakat tutmazsa çokta vakit kaybetmeden tüp bebeğe yönelmeyi düşünüyorum. Bu devlet desteğini alabilmek için özelde de yaptıracak olsak önce devlet hastanesine mi başvurmamız gerekiyor yoksa özele gidince bir yönlendirme yapıyorlar mı
+

Canım önce raporunu çıkar devlette. Sonrasında özele git. Raporun çıkması bir ayı bulabiliyor çünkü. Zaten o rapor da her özelde geçerli değil yani her özel kabul etmiyor rapor. Onu kabul eden bi özel bulman lazım

X