- Konu Sahibi masal perisi
-
neden şikayet etmediniz peki ? merak ettim heryer bri değil özel hastaneleride çok iyi bilirim parayı verip lafı yiyende çoktur bu sadece kişilik ile ilgili bişeydir kesinlikle bazı insalar karaktersize istersen triloynlar koy önüne sana yapacagını yinede yapar devlet hastanesinde çalışan mükemmle inslaar da var devlet hastaneleri ayrıca hepsi için geçerli olmasada gerçekten iyidir
tabiki özel,sorulurmu hiç:1shok:
basit bir devlet dairesinde işimizi halledemiyoruz,neredeyse döveceklerklava:
bide gidip doğummu yapılır,hiç sanmıyorum,bu güne kadar kim orada dogum yaptıysa hiç olumlu bişey duymadım,benim akrabalarımda da çok var devlette doğum yapan,ben doğuma gitmeden hepsinin dediği sakın devlete gitme oldu,yengem 2 sene önce devlette yaptı çok küfür etmişler ,itip kakmışlar kadını, hatta dayak yiyeni bile görmüş,bide tamamen şans meselesi,ordaki ebelerin insafina kalmış,ama işi şansa bırakmamak gerekir bence
:
ayrıca diğer konuda sana katılıyorum,ben özelde yaptım ordada bi gıcık vardı,yani bende karakter meselesi diyorum,ama ben bu tarz sorunların en çok yaşandığı yer devlet hastaneleri diyorum,kaydirigubbakcemile2
Hepsinin günahını alma bence.. Çok iyi olanlarda var.. Bende Devlette yaptım ama hiçte şikayetçi değilim. Hoşnut olmadığım tekşey sancı odasının tek olması. Burda ki özele gideceğime ikinci çocuğum olsa yine devlete giderim..
Bunun dışında özele gidip epidural yaptıranların şikayeti oluyor.. Ama ben devlette yaptırdım epiduralimi hiçbir sıkıntım olmadı. Hatta arkadaşlarıma da tavsşye ettim iki arkadaşımda epidural oldu...
Bunu özel veya devletle alakası yok insanlıkla alakası var bence.. Merhamet olmayan insandan korkmak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?