Doğuma Hazırlık Devlet hastanesi mi ozel hastane mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Devlet mi ozel mi

• Devlet

OY: 2 11,1%
  • Ozel

OY: 16 88,9%

• Ankete Katılan
    18

Birpapatyagolgesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
2.052
2.587
Merhaba kizlar

Umarim dogru yere konu acmisimdir.
Ben kuzenimin bana anlattiklari ile devlet hastanesinden korktum ve burda okudugum bir devlet hastanesinde dogum hikayesini okuyunca ayni kuzenimin anlattiklari olunca iyice devlet hastanesi fikrimi kafamdan attim.
Suan gittigim kuzenimin de dogum yaptigi bir ozel hastane var orayi tercih edecegim. Ancak , yakacik kadin dogum hastanesine 2 li test icin gittigimde personelleri ve diger calisanlari cok begendim. Sadece fazla kalabalikti . Acaba dogum bolumu nasil ,orda muamele ve yatis hizmeti nasil ve acaba sizce ozel mi devlet mi ?
Devletten kastim sadece kadin dogum olarak ?
Dogum yapan guzel anneler yorumlarinizi bekliyorum . Gerci doguma daha cok var ama arastirmak da fayda var ?
Fikirlerini ve deneyimlerinizi paylasir misiniz
Ozellikle yakacik kadin doguma gidenler varsa fikirlerini almak cok memnun edecek ?

Son düzenleme:
Canm ben hemsireyim devleti tercig edecegim ama benm gidecegm dogum hastanesindekilerj taniyorum yani kendi hastanem oyle bir avantajim var...bizm hastanede odalar tek kisilik ve ekip cok iyi diyorlar cogu arkadasimda orayi tercih etti...ben ozellerin sisteminj de biliyrum farkli yapilan birsey yok sadece goz boyamak adina seni pohpohluyorlar ve inan malzeme olsun ekipman ve nobetci dr olsun devlet kadar iyi degiller...tabi buyuk kapsamli ozellerden bahsetmiyorum onlar asiri pahali zaten...ve ozeller sezeryana cok yonlendiriyor ben sezeryan istemiyorum...birde soyle dusunuyorum gittognz hastanenin yenidogn unitesi cok onemli yani ben kendimi degilde bebgimi dusundugum icin ve her risk oldugu icin bulundugunz yerde yenidogan unitesi en iyi olan hastaneyi secmekte fayda var

Mer

Merhaba yazinizi yeni gordum yeni dogum unitesi olan ve iki yakinimin dogum yaptigi bir ozel hastane sectim. Acikcasi benim de gonlum devlettendi. Ama oyle seyler dinledim ki ve burda da tesadufi oyle bir deneyim cikti ki karsima. Kacim kacim kaciyorum devletten suan.
Sizin avantajiniz dediginiz gibi tanidiginiz calistiginiz hastane olmasi olmus.
Ben yakacik dusundum . Kadin dogum hastanesi. Ama devlet hastabeleri icin algimi degistirdiler. korkuyorun anlatilanlardan
Yalniz birakilma. Cocugu dogru duzgun kundaklamamalari. Temizlenmene yardim etmemeleri . Wc lerin pisligi ve sedyeleri dolu odalar. Aci cekiyosun diye seni azarlayan personeller.
Tirstim yani

Buyuk sehirlerdeki hastaneler oyle malesef asiri bir yogunluk ve yetismeme durumu bunlari doguruyor...bilmiyorum herkes bulundugu ilin hastanesine gore tercih yapmali kendi memleketimde olsam ben de devlet tercih etmezdim sanki...

Henüz doğum yapmadım ama ben özeli tercih edeceğim Istanbulda yaşıyorum açıkçası kendi memleketimde olsam belki yine devleti tercih edebilirdim ama istanbulda pek güvenemiyorum. Özel hastanenin biraz da konforu ve ilgisi var fark olarak yoksa devlet kötü olduğundan da değil ama insan güvende ve rahat olmak istiyor o nedenle özeli tercih ediyor.

Yaptigim arastirmalae sonucunda bende ozeli tercih edicem. Iyi muamele ve konfor icin. Rabbim dogum yapcak herkese yardim etsin ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Yenı acılan sehır hastanelerınde dogum yapan oldumu acaba aranızda.bende 6 aylık hamıleyımm bulundugum sehıre gecen yıl sehır hastanesı acıldı.herkez cok memnun kaldıklarını soyluyor ama bende tereddutteyım.Bu arada ben balıkesırdeyım.

Bütün testlerimi devlette yaptirdim hatta Ümraniye egitim arastirma hastanesinde ama dogumda guvenemedigim icin ozelde yaptim. Yakacik da kadin dogum uzerine bi hastane mutlaka iyidir. Hamilelik doneminde yapilan testleri arastirma ve dogum hastaneleri daha detayli inceliyo bu sebeple tercih etmistim.

Ondan suphem yok zaten. Mesela cerrahpasa da tespit ve mudahalede cok donanimli ancak hic ilgilenen yok. Esim olmasa benimle kimse ilgilenmicekti. Bir hemsire var bakinip cikiyor.
Dogumda boyle olmasini istemiyorum. Iyi muamele ve konfor ve ilgi bekliyorum .cunku dogumda yaniniza da kimseyi almiyorlarmis. Tek basiniza cekiyormussunuz sanciyi

Devlette de muayene sirasinda kimseyi almiyolar. Tavsiyem normal dogum yapacaksaniz ozel hastane tercih edecekseniz mutlaka yenidogan yogun bakimi iyi mi onu arastirmaniz ben cakmak erdem de yaptim sezeryanla fakat cok donanimli ve memnun kaldim size biraz uzak sanirim ama tavsiye ederim. Cok memnun kaldim. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Ben de ona dikat ederek secim yaptim. Cok teekkureserim yine de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…