Devlet Hastanesi Aşılama

meyra topcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2024
19
3
33
Herkese merhaba
3:30 senelik evliyim evliliğimin dokuzuncu ayında bir düşük geçirdim .
ardından çok istememize rağmen eşimle çocuğumuz ne yazık ki olmadı Süleymaniye kadın doğum Hastanesi’nde Gülşah İlhan doğum uzmanına muayeneye giderek aşılama tedavisine karar verildi eşimde herhangi bir sorun yoktu bende bir adet polip bulundu bir hafta içinde ameliyat ile aldılar ameliyattan iki hafta sonra olmak üzere bugün aşılama işlemi yapıldı . aşılama esnasında toplam süreç 2 dakikayı bulmuyor beş 10 dakika istirahat ettiriyorlar ardından günlük yaşantımıza dönebiliyorsunuz Rabbim bu süreçte olan herkese emeklerinin dualarının karşılığını versin devlet hastanesi aşılama işlemi için sormak isteyen arkadaşlara memnuniyetle bilgi paylaşımı yapabilirim

Merhaba öncelikle inşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Yumurta gelişmesi için iğne yaptınız mı? Hastane ve iğne fiaytlari nedir bilgi verir misniz?

Merhaba ben İstanbul’da yaşıyorum Süleymaniye kadın doğum Hastanesi’ne devlette ücretsiz olarak bu işlem yapılıyor öncelikle tüp bebek servisine muayene alıyorsunuz bir seferliğe mahsus doktor muayene ediyor gerekli tahlilleri eşiniz ve siz yaptır (eş için sadece sperm ve kan tahlili )
Kadınlarda ise Hsg smear ve adetin 3. Günü kan tahlili sonuçlarınıza göre doktor size reçete veriyor . Gonalf ile sürecim başladı aşılamadan 2 gün önce de ovtrelle kullanıyoruz . Aşılama işleminin olduğu gün bir ilaç kullanmıyoruz . Ertesi gün gece proteston vajinal fitil kullanıyoruz

Merhaba öncelikle inşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Yumurta gelişmesi için iğne yaptınız mı? Hastane ve iğne fiaytlari nedir bilgi verir misniz?
Özelde de birkaç yerde muayene oldum aşılama rakamları minimum İstanbul için 15.000 TL’den başlıyor ama tutma olasılığı düşük olduğu için bu parayı yok saymak istemedim devlette böyle bir hakkımız vardı ilk önce devleti denemek istedik.

Özelde de birkaç yerde muayene oldum aşılama rakamları minimum İstanbul için 15.000 TL’den başlıyor ama tutma olasılığı düşük olduğu için bu parayı yok saymak istemedim devlette böyle bir hakkımız vardı ilk önce devleti denemek istedik.
Devlette ne kdar tttu peki anladığım kadarıyla devlette yaptırdınız

Eşim ve benim SGK olduğundan dolayı devlete herhangi bir ödeme yapmıyorsunuz sadece size reçete ettiği ilaçlar 1750 tl civarı rakam tutmaktadır

Merhaba ben İstanbul’da yaşıyorum Süleymaniye kadın doğum Hastanesi’ne devlette ücretsiz olarak bu işlem yapılıyor öncelikle tüp bebek servisine muayene alıyorsunuz bir seferliğe mahsus doktor muayene ediyor gerekli tahlilleri eşiniz ve siz yaptır (eş için sadece sperm ve kan tahlili )
Kadınlarda ise Hsg smear ve adetin 3. Günü kan tahlili sonuçlarınıza göre doktor size reçete veriyor . Gonalf ile sürecim başladı aşılamadan 2 gün önce de ovtrelle kullanıyoruz . Aşılama işleminin olduğu gün bir ilaç kullanmıyoruz . Ertesi gün gece proteston vajinal fitil kullanıyoruz
Günlerdir bu bilgileri arıyorum Allah razı olsun anlaşılır bi şekilde yazmışsınız. İnşallah sağlıklı bi bebeğiniz olur 🤲🏻

X