Devlet Hastanelerinde Tüp Bebek ve aşılama tedavi süreci geçirenler buyrunn..

suseyse

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
149
151
303
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Sizlerden bu konu hakkında ki tecrübelerinizi rica edeceğim.
hangi devlet hastanelerinde tedavi gördünüz, süreciniz nasıl geçti, olumlu ve olumsuz ne sonuçlar aldınız, Dr ların ilgisi nasıldı?? Tavsiyeleriniz, Aman ha arkadaşlar şuna mutlaka dikkat edin diyebileceğiniz uyarılarınız varsa bizimle paylaşmanızı rica ediyorum.

Ben 1. denememi Süleymaniye Kadın Doğum Hastanesi'nde yaptırdım. Maalesef olumsuz sonuçlandı. 2. denemem de daha tecrübeli olacağım bir çok konuda..

Sürece yeni başlayanlar merak ettiklerini sorsun, bizde onlara fikir verelim..

Canım merhaba bende Celal bayer üniversitesi tüp bebek merkaz inde tedavi oluyorum ilk tüp denemem 5. Günüm transferde bakalım hayırlısıyla sonuç bekliyorum

Canım merhaba bende Celal bayer üniversitesi tüp bebek merkaz inde tedavi oluyorum ilk tüp denemem 5. Günüm transferde bakalım hayırlısıyla sonuç bekliyorum
inşallah hayırlı haberler alırsın.. bende Ekim 1de 5. gün Transferi oldum. hiç bir sorunda yoktu Dr lar oldu gözüyle bakıyordu 10 Ekimde sonuç için kan verdim maalesef iyi haber alamadım. Ama sağlık olsun daha zamanı var demekki.. 2 ay sonra tekrar deneyeceğim.

Hayırlısı olsun canım 10 Ekim evlilik yıl dönümümdü transfer olduğumda 3. Gün embriyosu ve başkada yok

Benim tedavi gördüğüm hastanede şöyle bir sorun vardı aynı hafta transfer olan arkadaşlarımda.. genelde eşlerimizde sperm düşüklüğü vardı bizim. ancak buna rağmen herhangi bir tedavi uygulamadan benim dışında herkesin 4. gün transferi yapıldı. benim embriyom iyi diye 5. güne bıraktılar. ama 8 kişinin 7'si negatif sonuç aldı. bu sonuçlardan sonra dönüp bize eşleriniz ürolojiye gitsin takviye ilaç almaları lazım dediler.
tabi ki herşey Allah'tan ama baştan yapılması gereken şey sona kaldı. herkes 1 hakkını bu şekilde kaybetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…