- 2 Aralık 2021
- 7
- 3
- 30
-
- Konu Sahibi Papatya3810
Devlet hastanelerinde heyete çıkınca çok az ödeme oluyor diye biliyorumHanımlar merhabalar uzun zamandır silikon taktırmak istiyorum gogüslerım neredeyse hıc yok 75 bile buyuk geliyordu emzırmeden sonra hep kuculdu sadece ucu var ve bunu bnı cok rahatsız ediyor bir kac ozel yere sordum en az 20 bin diyorlar o kdr verme imkanım yok devlet hastaneleri ve arastırma hastanelerinde fıyat ne kdr oluyor bilgisi olan var mı özellikle Ordu Samsun
Merhaba ben bugün gittim İstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesine ama çok uçuk fiyat cektilerHanımlar merhabalar uzun zamandır silikon taktırmak istiyorum gogüslerım neredeyse hıc yok 75 bile buyuk geliyordu emzırmeden sonra hep kuculdu sadece ucu var ve bunu bnı cok rahatsız ediyor bir kac ozel yere sordum en az 20 bin diyorlar o kdr verme imkanım yok devlet hastaneleri ve arastırma hastanelerinde fıyat ne kdr oluyor bilgisi olan var mı özellikle Ordu Samsun
Heyete yalnızca küçültme ameliyatı için çıkılıyor sağlık sorunu olduğu için. Büyütme özele giriyorDevlet hastanelerinde heyete çıkınca çok az ödeme oluyor diye biliyorum
Merhaba geçen hafta devlet hastanesinde doktora muayene oldum ameliyat ücretsiz sadece protez i satın alıcam bunun için protezi satıcısı ile görüşüp fiyat istedim ve malesef bu günkü kur fiyatları yükseldiğinden 16 bin tl istedi mentor marka bu aradaHanımlar merhabalar uzun zamandır silikon taktırmak istiyorum gogüslerım neredeyse hıc yok 75 bile buyuk geliyordu emzırmeden sonra hep kuculdu sadece ucu var ve bunu bnı cok rahatsız ediyor bir kac ozel yere sordum en az 20 bin diyorlar o kdr verme imkanım yok devlet hastaneleri ve arastırma hastanelerinde fıyat ne kdr oluyor bilgisi olan var mı özellikle Ordu Samsun
Kur diyolar aynı marka protez için biri 9 bin fiyat çekiyo diğeri 20 bin ikiside devlet hastanesi bu aradaMerhaba geçen hafta devlet hastanesinde doktora muayene oldum ameliyat ücretsiz sadece protez i satın alıcam bunun için protezi satıcısı ile görüşüp fiyat istedim ve malesef bu günkü kur fiyatları yükseldiğinden 16 bin tl istedi mentor marka bu arada
Motiva protezler daha pahalı buna rağmen iyi odemissiniz şimdiki fiyatlara bakılırsa. Bu arada hangi araştırma Hastanesi'nde oldunuz ameliyatı?Ben 16 Kasım'da araştırma Hastanesi'nde oldum. Protezi Ekim ayında almıştım 9 bin TL odemistim ve motiva marka. 6 gün hastanede kaldım özel hasta olarak ameliyat ücretiyle 5 bin TL de o şekilde ödedim. Size tavsiyem dolar sürekli yukseliyorken en azindan bir an önce protez siparişinizi vermeniz..
Evet doktorum mükemmel biri direkt firmayla iletişime geçti ve uygun fiyata aldık. Hatay MKÜ de oldum dün kontrole gittigimde şuan protezin 12 bin TL civarında olduğunu söylediMotiva protezler daha pahalı buna rağmen iyi odemissiniz şimdiki fiyatlara bakılırsa. Bu arada hangi araştırma Hastanesi'nde oldunuz ameliyatı?
Dr adı nedirEvet doktorum mükemmel biri direkt firmayla iletişime geçti ve uygun fiyata aldık. Hatay MKÜ de oldum dün kontrole gittigimde şuan protezin 12 bin TL civarında olduğunu söyledi
Motiva round mu ergonomix mi acaba?Ben de motiva marka olacağım
Silikon fiyatı 10.000 tl
Ameliyat ücreti 3800 tl ameliyat sonrası sütuen fiyatı 230 tl
Olma sürecimi burada paylaşıcam herkes bilgilensin
:))
Ben çok zorlandım araştırma yaparken
Neden 6 gün hastanede kaldınızBen 16 Kasım'da araştırma Hastanesi'nde oldum. Protezi Ekim ayında almıştım 9 bin TL odemistim ve motiva marka. 6 gün hastanede kaldım özel hasta olarak ameliyat ücretiyle 5 bin TL de o şekilde ödedim. Size tavsiyem dolar sürekli yukseliyorken en azindan bir an önce protez siparişinizi vermeniz..
Çok fazla ağrım vardi 3 gün sonunda ağrılarım kesildi ama ben isteyerek kaldım biraz nazlandim diyebilirimNeden 6 gün hastanede kaldınız
Geçmiş olsun..Naz olsun yeterki bende kötü bi durum mu gerçekleşti die merak ettim:))şimdi nasılsınız son durumunuz ne memelerdeÇok fazla ağrım vardi 3 gün sonunda ağrılarım kesildi ama ben isteyerek kaldım biraz nazlandim diyebilirim