Devlet hastanelerinde silikon taktırma ücreti

Devlet hastanelerinde heyete çıkınca çok az ödeme oluyor diye biliyorum

Merhaba ben bugün gittim İstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesine ama çok uçuk fiyat cektiler

Merhaba geçen hafta devlet hastanesinde doktora muayene oldum ameliyat ücretsiz sadece protez i satın alıcam bunun için protezi satıcısı ile görüşüp fiyat istedim ve malesef bu günkü kur fiyatları yükseldiğinden 16 bin tl istedi mentor marka bu arada

Kur diyolar aynı marka protez için biri 9 bin fiyat çekiyo diğeri 20 bin ikiside devlet hastanesi bu arada

Ben 16 Kasım'da araştırma Hastanesi'nde oldum. Protezi Ekim ayında almıştım 9 bin TL odemistim ve motiva marka. 6 gün hastanede kaldım özel hasta olarak ameliyat ücretiyle 5 bin TL de o şekilde ödedim. Size tavsiyem dolar sürekli yukseliyorken en azindan bir an önce protez siparişinizi vermeniz..

Motiva protezler daha pahalı buna rağmen iyi odemissiniz şimdiki fiyatlara bakılırsa. Bu arada hangi araştırma Hastanesi'nde oldunuz ameliyatı?

Motiva protezler daha pahalı buna rağmen iyi odemissiniz şimdiki fiyatlara bakılırsa. Bu arada hangi araştırma Hastanesi'nde oldunuz ameliyatı?
Evet doktorum mükemmel biri direkt firmayla iletişime geçti ve uygun fiyata aldık. Hatay MKÜ de oldum dün kontrole gittigimde şuan protezin 12 bin TL civarında olduğunu söyledi

Ben de motiva marka olacağım
Silikon fiyatı 10.000 tl
Ameliyat ücreti 3800 tl ameliyat sonrası sütuen fiyatı 230 tl
Olma sürecimi burada paylaşıcam herkes bilgilensin
:))
Ben çok zorlandım araştırma yaparken

Neden 6 gün hastanede kaldınız

Merba hangi il hangi hastane acba amlyat oldunuzmu surec nasil ilerledi zormu kolaymi bende dusnyorum ama ozel 20 bin dedi en son devlet dahami uygun suan acba

Merba hangi devlet hastanesi acba izmirde yapyolarmi can hastanesnide olmayi planlyorum ama korkyorum surec nasil bilgi vermisiniz

sadece protez ucretimi 16 bin yoksa toplamdami canım ben devlet hastanesinde ameliyat oldum bugün tam 1ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…