• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devlet hastaneleri haftasonlari acik mi

KestaneliPasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
206
14
118
İstanbul
Kizlar ben gecenlerde sivilcelerimden sikayetci oldugum icin cildiyeye gittim. doktor adet duzensizligim oldugunu ogrenince hormon testi yapilmasi gerektigini ve adetin 3. gunu test yaptirmam gerektigini soyledi. Ama bugun regl oldum ve ucuncu gun haftasonuna denk geliyor. Haftasonlari devlet hastaneleri kapali diye biliyorum. Ne yapmaliyim?

bence çok paalı bir tet değilse özel bir labaratuvarda yaptırmalısın sağlık bu beklemeye gelmez.

canım öncelikle geçmiş olsun , devlet hastanesi bildiğim kadarıyla kapalı oluyo ama özeller öğlene kadar açık

sagolun kizlar, devlete gittigim icin ordaki doktor adetin 3. Gunu gel dedi o yuzden kafam karisti ozele gitsem sorun olmaz heralde sonuclari sonra doktora gotururum

sagolun kizlar, devlete gittigim icin ordaki doktor adetin 3. Gunu gel dedi o yuzden kafam karisti ozele gitsem sorun olmaz heralde sonuclari sonra doktora gotururum

Canım sadece acil açık oluyor, ben de günlük iğne vuruluyordum, hafta içi sağlık ocağına hafta sonu da devlet hastanesinin aciline gidiyordum. Acil testi yapar mı bilmiyorum.

Back