Devlet hastahanesi meme küçültme

selenayyl

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
8
1
23
İstanbul’da devlet hastanesi nde meme küçültme ameliyatı olan var mı varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
İstanbul’da herhangi bir devlet hastanesi nde bu alanda memnun kaldığınız bir doktor varsa ve önerirseniz çok sevinirim

Merhaba ,Ben 1 ay önce Bezmialem plastikte doktor Turan Mehdizade hanıma meme küçültme ameliyatı oldum sonuçtan memnunum arkadaşım tavsiye etmişti kendisini.Ama orası sanırım vakıf hastanesi ondan ücret çıkıyor ameliyatlara. 1.ayımdayım sonucumdan gayet memnunum.Malesef ücretli ama açıkcası devlet hastanelerine de pek güvenemediğimden hem de referans arkadaşım olduğundan o doktor hanıma başvurdum.

fiyat nedir acaba

Yaşınız kaçtı ben 20 yaşındayım ve D cup sarkıklık çok ileri seviye değil ve anne olmadım bu gibi sebepleri sorun yapıyor mu ?

Yaşınız kaçtı ben 20 yaşındayım ve D cup sarkıklık çok ileri seviye değil ve anne olmadım bu gibi sebepleri sorun yapıyor mu ?
28 yaşındayım,bana benzer sorular sormusdu muayene sirasinda ,evlilik cocuk kilo ve s .bence doktor hanim ile gorusun aklinizdakj sorulari ona sorun daha dogru olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…