Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakaryada oldum canımÇok kararsızim ya istiyorum ama korkularim da var tikkabilla sen izmir de mi oldun
slm canım sakaryada baykurt hocaya mi oldun ameliyatını bende onun hastasiyim ameliyat oldum.istanbuldayım gidip görüşmem gerekiyor.rehberim silindi numarası gitti.sizde varsa özelden verebilirmisiniz....Sakaryada oldum canım
Hayır ben İlsun Aka'ya ameliyat oldum.slm canım sakaryada baykurt hocaya mi oldun ameliyatını bende onun hastasiyim ameliyat oldum.istanbuldayım gidip görüşmem gerekiyor.rehberim silindi numarası gitti.sizde varsa özelden verebilirmisiniz....
Sizin ki baya uygun fiyat yalnız kaç cc takılacak hangi yöntem ilemeraba arkadaşlar devlet hastanesinde çarşamba günü ameliyatım var Rabbimin izniyle dr um soner tezcan ücret 3500 tl çok heyecanlıyım
merhaba bende devlette doktor arıyorum yeğenim için hangi devlet hastanesi ve doktor ismi. Verirmisiniz.meraba arkadaşlar devlet hastanesinde çarşamba günü ameliyatım var Rabbimin izniyle dr um soner tezcan ücret 3500 tl çok heyecanlıyım
uzman dr cnmYanlış yönlendirmek istemem fakat bir kaç kişiden devlette yapılan ameliyatların yüzde 70 i asistanlar tarafından yapıldığı söylenmişti..
Zaten neredeyse devlette özelde aynı para
yozgat şehir hastanesi dr soner tezcan sadece silikon parasını alıyolar sutyende içinde 3500 tl yuvarlak mentor pütürlü marka dr um güleryüzlü ilgili çok şükür cc konusuna gelince ölçümlerini yapıyo ona göre söylüyormerhaba bende devlette doktor arıyorum yeğenim için hangi devlet hastanesi ve doktor ismi. Verirmisiniz.
uygun olmasının sebebi sadece silikonun parasını alıyorlar sütyende içinde mentor yuvarlak pütürlü markası benim dokum az oldugu için kas altı yapacak ölçümlerimi yaptı 400 cc denicem dediSizin ki baya uygun fiyat yalnız kaç cc takılacak hangi yöntem ile
Merhaba sevgili mislina25 ameliyatını oldun mu acaba? Memnun musun, şu an ne durumdasın bilgi verirsen çok mutlu edersin beni. Ben kayseride yaşıyorum burada bir doktorla görüştüm özelde, 5000 gibi bir fiyat verdi. Bir de devlet hastanesi ile görüşmeyi düşünüyorum ama sanırım ona yakın bir fiyat verecek orası sa. Eğer yozgat şehir hastanesi bu fiyata yapıyorsa oraya gitmem re mümkün, orada akrabalarım var çünkü. Özel mesaj yollayamıyorum, ama mesajımı gördüğünde bana mail atarsan çok sevinirim gerçekten. Adresim busrasayinn@hotmail.com geçmiş olsun dileklerimle :) :)meraba arkadaşlar devlet hastanesinde çarşamba günü ameliyatım var Rabbimin izniyle dr um soner tezcan ücret 3500 tl çok heyecanlıyım
Merhaba sevgili mislina25 ameliyatını oldun mu acaba? Memnun musun, şu an ne durumdasın bilgi verirsen çok mutlu edersin beni. Ben kayseride yaşıyorum burada bir doktorla görüştüm özelde, 5000 gibi bir fiyat verdi. Bir de devlet hastanesi ile görüşmeyi düşünüyorum ama sanırım ona yakın bir fiyat verecek orası sa. Eğer yozgat şehir hastanesi bu fiyata yapıyorsa oraya gitmem re mümkün, orada akrabalarım var çünkü. Özel mesaj yollayamıyorum, ama mesajımı gördüğünde bana mail atarsan çok sevinirim gerçekten. Adresim busrasayinn@hotmail.com geçmiş olsun dileklerimle :) :)meraba arkadaşlar devlet hastanesinde çarşamba günü ameliyatım var Rabbimin izniyle dr um soner tezcan ücret 3500 tl çok heyecanlıyım
slm canım sakaryada baykurt hocaya mi oldun ameliyatını bende onun hastasiyim ameliyat oldum.istanbuldayım gidip görüşmem gerekiyor.rehberim silindi numarası gitti.sizde varsa özelden verebilirmisiniz....