Devlet hast. Meme büyütme ameliyati yapıyor mu

Kakaoluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
26
7
Kızlar izmir de yaşıyorum yaza düğünüm var ve küçük göğüslerim beni rahatsız ediyor. Devlet Hastanesinde ameliyat olan bi kaç kişinin yazısını gördüm bütün devlet hastaneleri yapıyor mu bunu ? Yapıyorsa hangi bölüme gitmek gerekiyor ve izmirde yaptıran var mı ?

Yapıyorlar. Plastik cerrahi bölümüne gitmeniz lazım. Ama Benim size tavsiyem biraz daha para biriktirip özelde olmanız :KK66: çünkü devlette de az paralarla ameliyat olunmuyor. Bazı arkadaşlar yazıyor hangi doktor o zaman müsaitse o doktor ameliyatınıza giriyormuş, yani araştırıp iyi bir doktor bulabilirsiniz ama ameliyatınızı bir asistan yapabilir. Yanlış anlaşılmasın kesinlikle asistanları küçük gördüğümden değil ama zor bir ameliyat ve ücretleri de yüksek Yani beğenmeyince tekrar tekrar ameliyat olma şansınız Yok. Hani olursunuz tabii de maddi manevi götürüleri var insanda. O yüzden iyi düşünün derim :KK66:

Devlette oldum 2.5 sene önce.. Çok çok memnun kaldım ben.. Doktorum ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgiliydi. Devletteki doktorların daha deneyimli olduklarını düşünüyorum kendi adıma..

meraba arkadaşlar devlet hastanesinde çarşamba günü ameliyatım var Rabbimin izniyle dr um soner tezcan ücret 3500 tl çok heyecanlıyım

Yanlış yönlendirmek istemem fakat bir kaç kişiden devlette yapılan ameliyatların yüzde 70 i asistanlar tarafından yapıldığı söylenmişti..

Zaten neredeyse devlette özelde aynı para

merhaba bende devlette doktor arıyorum yeğenim için hangi devlet hastanesi ve doktor ismi. Verirmisiniz.
yozgat şehir hastanesi dr soner tezcan sadece silikon parasını alıyolar sutyende içinde 3500 tl yuvarlak mentor pütürlü marka dr um güleryüzlü ilgili çok şükür cc konusuna gelince ölçümlerini yapıyo ona göre söylüyor

meraba arkadaşlar devlet hastanesinde çarşamba günü ameliyatım var Rabbimin izniyle dr um soner tezcan ücret 3500 tl çok heyecanlıyım
Merhaba sevgili mislina25 ameliyatını oldun mu acaba? Memnun musun, şu an ne durumdasın bilgi verirsen çok mutlu edersin beni. Ben kayseride yaşıyorum burada bir doktorla görüştüm özelde, 5000 gibi bir fiyat verdi. Bir de devlet hastanesi ile görüşmeyi düşünüyorum ama sanırım ona yakın bir fiyat verecek orası sa. Eğer yozgat şehir hastanesi bu fiyata yapıyorsa oraya gitmem re mümkün, orada akrabalarım var çünkü. Özel mesaj yollayamıyorum, ama mesajımı gördüğünde bana mail atarsan çok sevinirim gerçekten. Adresim busrasayinn@hotmail.com geçmiş olsun dileklerimle :) :)

Merhaba sevgili mislina25 ameliyatını oldun mu acaba? Memnun musun, şu an ne durumdasın bilgi verirsen çok mutlu edersin beni. Ben kayseride yaşıyorum burada bir doktorla görüştüm özelde, 5000 gibi bir fiyat verdi. Bir de devlet hastanesi ile görüşmeyi düşünüyorum ama sanırım ona yakın bir fiyat verecek orası sa. Eğer yozgat şehir hastanesi bu fiyata yapıyorsa oraya gitmem re mümkün, orada akrabalarım var çünkü. Özel mesaj yollayamıyorum, ama mesajımı gördüğünde bana mail atarsan çok sevinirim gerçekten. Adresim busrasayinn@hotmail.com geçmiş olsun dileklerimle :) :)

slm canım sakaryada baykurt hocaya mi oldun ameliyatını bende onun hastasiyim ameliyat oldum.istanbuldayım gidip görüşmem gerekiyor.rehberim silindi numarası gitti.sizde varsa özelden verebilirmisiniz....

Merhabalar baykurt beyden ve ameliyat sonucundan memnun musunuz Ne kadar fiyata olmuştunuz acaba

istanbulda tavsiye edecginiz devlet hastanesi var midir

izmir Yeşilyurtta Atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde Murat Tüzüner isimli doktorun ismi olumlu geçmişti forumda, sistem üzerinden randevu alıp gmrüşmeye gidebilirsin

X