Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Devlet destekli tüp bebek
- Konu Sahibi Tugbalim
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşılama aşılama süreci tup bbek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ekim 2021
- 2.304
- 1.137
- 83
Evet azo sperm ya da yumurta yetmezligi, 35 yaş ve ustu gibi bir durum yoksa 2 aşılama şartı var. Aşılamada tutan da var elbette. Ama oran çok düşük. Bizim bir grubumuz vardı aşılama grubu orada 10 kişiden 2-3 kisi falan aşılama ile tuttu.Merhaba arkadaşlar devlet destekli tüp bebek için asilama şartı olmaktami...bu tarz durum yaşayan ve aşılamada tutan varmi
Ben 28 yaşındayım amh düşüklüğüm var eşimde hiç bi problem yok amh 0 ın altında olduğu için tüp bebek yapalım aşılamayla zaamn kaybetmeyelim dediler banaMerhaba arkadaşlar devlet destekli tüp bebek için asilama şartı olmaktami...bu tarz durum yaşayan ve aşılamada tutan varmi
Hee şunu da söyliyim devlet destekli evet ama bizden 50 bine yakın para çıktı dondurması çözdürmesi transferi ilaçları derken hemen hemen 50 bini buldu tabi bu doktorun verdiği ilaca göre de değişebilirMerhaba arkadaşlar devlet destekli tüp bebek için asilama şartı olmaktami...bu tarz durum yaşayan ve aşılamada tutan varmi
- 27 Ağustos 2022
- 429
- 470
- 33
Hangi ilde ve hangi hastanede tedavi gördünüz? Bende raporlu tüp bebek yaptırmak için iki aşılama oldum amh ve sperm problemi olmadığı için bu önümüzdeki ay adetle başlanacak. 3 yıl şartı da varmış evli olmak gibi ben 4 aydır bekliyordum nisan da 3 yılımı doldurdum çok şükür. Daha önce hamile kaldım kendiliğinden ama düşükle sonuçlandı sonra olmadı. İnşallah hepimizin olumlu olur evlatlarımızı kucağımıza alırızHee şunu da söyliyim devlet destekli evet ama bizden 50 bine yakın para çıktı dondurması çözdürmesi transferi ilaçları derken hemen hemen 50 bini buldu tabi bu doktorun verdiği ilaca göre de değişebilir
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Evet yaş 37 yumurtalar aman aman kötü değil ..devlet destekli olsu. Diye aşılama olucam yakında .dha cüzi miktar oluyor .inşallah tutarda rabbim yüzüme gülerEvet azo sperm ya da yumurta yetmezligi, 35 yaş ve ustu gibi bir durum yoksa 2 aşılama şartı var. Aşılamada tutan da var elbette. Ama oran çok düşük. Bizim bir grubumuz vardı aşılama grubu orada 10 kişiden 2-3 kisi falan aşılama ile tuttu.
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Benim ahm 1.46 çıktı yumurtalar aman aman kötü değil imiş...evet aşılama oranı düşük ama devlet raporlu olsun diye aşılama olucam yakında..ins tutarda rabbim yüzüme güler..olma ise daha cüzi mikatara tüp bebek...siz tüp bebek tedavisi surecindemisinizBen 28 yaşındayım amh düşüklüğüm var eşimde hiç bi problem yok amh 0 ın altında olduğu için tüp bebek yapalım aşılamayla zaamn kaybetmeyelim dediler bana
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Ah ah bu kadar niye pahalı olur.evet ekstra işlemler alırlar .ignelerde pahalı ..bakalım yakinda aşılama süreci olma ise tüp bebek..cüzi miktar dedi doktor hayırlısı ins..siz surectemisinizHee şunu da söyliyim devlet destekli evet ama bizden 50 bine yakın para çıktı dondurması çözdürmesi transferi ilaçları derken hemen hemen 50 bini buldu tabi bu doktorun verdiği ilaca göre de değişebilir
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Ben samsun eğitim araştırmada tüp Bebek merkezi açıldı yeni...bundan bir buçuk yıl önce fakültede oldum aşılama tutmadı...bu merkez yeni haliyle aşılama şartı var rapor çıksın devlet destekli olsu diye.cuzi bir miktar olacak imis...inşallah tutar da ...siz tüp bebek baslicaksiniz..insallahh rabbim yar ve yardımcımız olur canım zor islerHangi ilde ve hangi hastanede tedavi gördünüz? Bende raporlu tüp bebek yaptırmak için iki aşılama oldum amh ve sperm problemi olmadığı için bu önümüzdeki ay adetle başlanacak. 3 yıl şartı da varmış evli olmak gibi ben 4 aydır bekliyordum nisan da 3 yılımı doldurdum çok şükür. Daha önce hamile kaldım kendiliğinden ama düşükle sonuçlandı sonra olmadı. İnşallah hepimizin olumlu olur evlatlarımızı kucağımıza alırız
- 26 Ekim 2021
- 2.304
- 1.137
- 83
Direk tüp bebek yapabilirler size. Aşılama şartı istemezlerEvet yaş 37 yumurtalar aman aman kötü değil ..devlet destekli olsu. Diye aşılama olucam yakında .dha cüzi miktar oluyor .inşallah tutarda rabbim yüzüme güler
- 26 Ekim 2021
- 2.304
- 1.137
- 83
Bence siz ücretli transfer olmuşsunuz. İlaç raporu cikarmadiniz mi nasıl o kadar tutabilir ki ?Hee şunu da söyliyim devlet destekli evet ama bizden 50 bine yakın para çıktı dondurması çözdürmesi transferi ilaçları derken hemen hemen 50 bini buldu tabi bu doktorun verdiği ilaca göre de değişebilir
İstanbul Kartal eğitim araştırmada yaptırdım ben evleneli 1 sene olmuştu şubat ayında yaptırdım transferi tutmadı benim de raporluydu ilaçlarımHangi ilde ve hangi hastanede tedavi gördünüz? Bende raporlu tüp bebek yaptırmak için iki aşılama oldum amh ve sperm problemi olmadığı için bu önümüzdeki ay adetle başlanacak. 3 yıl şartı da varmış evli olmak gibi ben 4 aydır bekliyordum nisan da 3 yılımı doldurdum çok şükür. Daha önce hamile kaldım kendiliğinden ama düşükle sonuçlandı sonra olmadı. İnşallah hepimizin olumlu olur evlatlarımızı kucağımıza alırız
İlaç raporum vardı ama ilaçlar aşırı pahalı şuan devlet çok az bi miktarını karşılıyor zaten ilaçları arayıp bulmak da ayrı dert meriofert bulmak imkansızdı devletin karşılamadığı pergoveris aldım 10 kutu tanesi 3 bin di cetrotide devlet karşıladığı halde 1500 kaç tane aldığımı hatırlamıyorum dondurma 2 bin çözdürme transfer 12 bin extra bir sürü ilaç verdi doktorum onlarda baya tuttu transferden sonra da kan sulandırıcı falan kullandım onlarda eklenince buluyor o miktarı yani
Bence siz ücretli transfer olmuşsunuz. İlaç raporu cikarmadiniz mi nasıl o kadar tutabilir ki ?
- 26 Ekim 2021
- 2.304
- 1.137
- 83
Benim raporda 10 gonalf, 7 cetrotide devlet 7 tanesini karşılıyor. Karşılamadığı hali 1300du ben sorduğumda. 3 çatlatma iğnesi ve progestan Kasim sonu gibi 6250 tutuyordu. Sana ekstra pergoveris yazmış olabilir. Onları cebinden vermişsindir. Çift embriyo mu transfer edildi sana ? Tek embriyo ücretli don-coz yaptım Şubat'ta 1 ilk zamla 9400tl idi. Devlet destekli don-coz olsaydi 8000 falan ödenecekti.İlaç raporum vardı ama ilaçlar aşırı pahalı şuan devlet çok az bi miktarını karşılıyor zaten ilaçları arayıp bulmak da ayrı dert meriofert bulmak imkansızdı devletin karşılamadığı pergoveris aldım 10 kutu tanesi 3 bin di cetrotide devlet karşıladığı halde 1500 kaç tane aldığımı hatırlamıyorum dondurma 2 bin çözdürme transfer 12 bin extra bir sürü ilaç verdi doktorum onlarda baya tuttu transferden sonra da kan sulandırıcı falan kullandım onlarda eklenince buluyor o miktarı yani
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
Erkek kaynaklı ise direk tüp bebek uygulanabiliyor.Merhaba arkadaşlar devlet destekli tüp bebek için asilama şartı olmaktami...bu tarz durum yaşayan ve aşılamada tutan varmi
- 27 Ağustos 2022
- 429
- 470
- 33
Ben samsun eğitim araştırmada tüp Bebek merkezi açıldı yeni...bundan bir buçuk yıl önce fakültede oldum aşılama tutmadı...bu merkez yeni haliyle aşılama şartı var rapor çıksın devlet destekli olsu diye.cuzi bir miktar olacak imis...inşallah tutar da ...siz tüp bebek baslicaksiniz..insallahh rabbim yar ve yardımcımız olur canım zor isler
Birileri el atmalı şu tüp bebek mevzuna devlet hastanelerin de bile çok pahalı diyelim 3 deneme hakkımız da olmadı haydi özele bu sefer de ticerethane olan özellere para yetişmicek .Rabbim en kısa zamanda emek veren herkese evlat nasip etsin de anne olma duygusunu bizler de tadalım inşallahİstanbul Kartal eğitim araştırmada yaptırdım ben evleneli 1 sene olmuştu şubat ayında yaptırdım transferi tutmadı benim de raporluydu ilaçlarım
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Aminn insallahh...evet çok pahali tedavisi ilacı .özeller daha bı fazla...gittigim devlet hastanesi bakalım neler olacakBirileri el atmalı şu tüp bebek mevzuna devlet hastanelerin de bile çok pahalı diyelim 3 deneme hakkımız da olmadı haydi özele bu sefer de ticerethane olan özellere para yetişmicek .Rabbim en kısa zamanda emek veren herkese evlat nasip etsin de anne olma duygusunu bizler de tadalım inşallah
5 Gonalf 7 cetrotide 10 pergoveris kullandım diye hatırlıyorum çatlatmada gonapeptly bişey daha vardı adını unuttum bunları kullandım don çöz şubat 8 de devlet destekli 11bin küsür verdik ilk tek transferdiBenim raporda 10 gonalf, 7 cetrotide devlet 7 tanesini karşılıyor. Karşılamadığı hali 1300du ben sorduğumda. 3 çatlatma iğnesi ve progestan Kasim sonu gibi 6250 tutuyordu. Sana ekstra pergoveris yazmış olabilir. Onları cebinden vermişsindir. Çift embriyo mu transfer edildi sana ? Tek embriyo ücretli don-coz yaptım Şubat'ta 1 ilk zamla 9400tl idi. Devlet destekli don-coz olsaydi 8000 falan ödenecekti.
Aminnn canım inşallah ve gerçekten birilerinin el atması lazım artık şu tüp bebek mevzusuna ilacı ayrı hastaneye ödediğimiz ayrı bide üstüne ilaç bulabilcek miyiz sıkıntısı çekiyorum meriofert bulmak için 3 ay ertelemiştim piyasaya ha sürüldü ha sürülcek diye diye Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahBirileri el atmalı şu tüp bebek mevzuna devlet hastanelerin de bile çok pahalı diyelim 3 deneme hakkımız da olmadı haydi özele bu sefer de ticerethane olan özellere para yetişmicek .Rabbim en kısa zamanda emek veren herkese evlat nasip etsin de anne olma duygusunu bizler de tadalım inşallah
- 26 Ekim 2021
- 2.304
- 1.137
- 83
Tıpta falan mı yaptirdin bu kadar fiyat farkı çıkmaz bence. Bende devlet hastanesinde devlet destekli yaptırdım çünkü.5 Gonalf 7 cetrotide 10 pergoveris kullandım diye hatırlıyorum çatlatmada gonapeptly bişey daha vardı adını unuttum bunları kullandım don çöz şubat 8 de devlet destekli 11bin küsür verdik ilk tek transferdi