Devin ve Doruk bebek de böyle geldi :)

hadi inşallah, içime su serpildi, çok teşekkür ederim...

ne güzel esprili bir dille anlatmışsınız dogumu 21 saat sürmesine ragmen masallah sızede bebeıslerınıze de güle güle saglıkla büyüsünler

maşallah maşallah doğuramam diyenlere kapak olsun.özellikle normal doğum yaptırma cesareti veren dr canı gönülden kutluyorum nerde doğum yaptınız hastene dr adı verirmisiniz.ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.

Son düzenleme:
aman allahım ya bu nasıl bir hikayedir böyle !hem ağladım hem güldüm.bayıldım bayıldım.zaten ikiz annelerine çok imrenirdim heleki normal doğum yapan ikiz annelerine hayranlık imrenme ne varsa güzel ve kalbimin hızlı çarpmasına sebep olan işte o duyguların hepsini hissediyorum :)

hayırlı uğurlu olsun evlatlarınız.çok büyük moral oldu doğum hikayenizde gerçi bizim doğumumuza daha çok varda yine de olumlu doğumun temellerini atmak lazım şimdiden diye düşünüyorum.sık kullanılanlara ekliyorum bu sayfayı her okumaya ihtiyacım olduğundada okuyacağım.tekrar tebrikler.

hem ikiz hem de normal maşaallah subhanallah...Rabbim nazarlardan korusun..... doğum hikayeni zevkle okudum.. Allah analı babalı büyütsün...
yalnız 9 ay sonra kayınvalidenin de doğum hikayesini bekleriz :)))))))

hayirla buyusunler insallah minikleriniz ..
ne guzel bi dogum ne guzel bi kavusma olmus ..rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin bizleri ..

maşallah Nazar değmesin sizin doğum öykülerinizi okurken ben de burda ağlıyorum :)

Son düzenleme:

crownvetch inanki hikayeni okurken doldum ağlamak üzereyim ben 24 haftalık ikiz gebeyim oğlum göbeğimde kızım kasıklarımda onları hissediyorum şu an tekmeleyip onlarda hikayeni severek hissettiler...
Tek dileğim normal doğumla meleklerimi dünyaya getirmek inşAllah bizlere de nasip olur benim eşim de senin anlattığın gibi matrak bir adam benim ki de gülecektir eminim...

Yaradan Rabbim sana eşine ve meleklerine sağlık huzur nasip etsin...

zevkle okudum, çok hoş bi duygu olsa gerek normal doğum ve 2 bebeği kucağına almak, ne hoş. Allah bebeklerinizi size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…