• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devin ve Doruk bebek de böyle geldi :)

Sakin olun, üzmeyin kendiniz, ben 45kiloyla hamile kalıp 60kiloya neredeyse 5.ayımda ulaştım ve 60kiloyla doğum yaptım basketbol topu yutmuş gibi dolanıyordum etrafta :9: diyeceğim o ki endişelenmeyin ilk başta hızlı kilo alınıyor ama sonra düzene giriyor yani en azından bende öyle olmuştu :49:

hadi inşallah, içime su serpildi, çok teşekkür ederim...

ne güzel esprili bir dille anlatmışsınız dogumu 21 saat sürmesine ragmen masallah sızede bebeıslerınıze de güle güle saglıkla büyüsünler:nazar::16::16:

:nazar: maşallah maşallah doğuramam diyenlere kapak olsun.özellikle normal doğum yaptırma cesareti veren dr canı gönülden kutluyorum nerde doğum yaptınız hastene dr adı verirmisiniz.ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.

Son düzenleme:
aman allahım ya bu nasıl bir hikayedir böyle !hem ağladım hem güldüm.bayıldım bayıldım.zaten ikiz annelerine çok imrenirdim heleki normal doğum yapan ikiz annelerine hayranlık imrenme ne varsa güzel ve kalbimin hızlı çarpmasına sebep olan işte o duyguların hepsini hissediyorum :)

hayırlı uğurlu olsun evlatlarınız.çok büyük moral oldu doğum hikayenizde gerçi bizim doğumumuza daha çok varda yine de olumlu doğumun temellerini atmak lazım şimdiden diye düşünüyorum.sık kullanılanlara ekliyorum bu sayfayı her okumaya ihtiyacım olduğundada okuyacağım.tekrar tebrikler.

hem ikiz hem de normal maşaallah subhanallah...Rabbim nazarlardan korusun..... doğum hikayeni zevkle okudum.. Allah analı babalı büyütsün...
yalnız 9 ay sonra kayınvalidenin de doğum hikayesini bekleriz :)))))))

hayirla buyusunler insallah minikleriniz ..
ne guzel bi dogum ne guzel bi kavusma olmus ..rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin bizleri ..

maşallah Nazar değmesin sizin doğum öykülerinizi okurken ben de burda ağlıyorum :)

Son düzenleme:
Planlanan doğuma yaklaşık daha 15gün kadar varken ben evimde uslu uslu oturuyordum, bi yandan internetten alışveriş yapıyodum bebekler için bi yandan da forumdaydım hatta :9: Benim hergün sakin sakin içerde duran bebişlerim o gün hareketlendiler hareketlendiler, hayırdır dedik bekledik sabrettik merakımın artmasıyla birlikte doktorumuza gittik :) Doktorum da çok şen şakraktır, muayene etti 1cm açılman var ama bakıyorum doğurmaya niyetin yok git evine sancılanınca gel dedi, olur dedik elimiz mahkum geldik evimize, ben sözde sakinim tabi hala ne sancı var ne bi şey derkennn çığlığı koparıverdim, "Leventtttt koşşş doğuruyorum", eşim e panik oldu tabi koşturduk hastaneye o sırada ablamı falan aradık onlar toplandı geldi, kayınvalidem, eltim, arkadaşlarımız derken bi karşılama ekibi biz hastaneye varana kadar oluşmuş. Girdik hemen doktorumuzun yanına; bebişler geliyo hemen doğumhaneye dedi, yaklaşık bi 20kişinin beni uğurlamasının ardından eşimle birlikte biz girdik doğumhaneye, hani Öyle Bir Geçer Zamanki'de Aylin'i uğurladılar ya 40 kişi aynen öyle oldu :) Ben tabi sanıyorum 3-5 saate gelecek benim iki haylaz da mutlu son falan ama nerde... Doğumum tam 21 saat sürdü, o doktor gidiyo bu doktor geliyo... Aman yarabbim o ne acı bi şeydir öyle, epizyotomi olmasın diye de ben yırtınınca iyice zorlaştı işler, ilk olarak oğlum doğdu 16saatin sonunda ama ben o yumuduğu gördüm ya dedim bitti ya kalmadı acı ağrı falan verin evladımı diyorum hemşireler yüzüme baktı bi doktorumuz; içerdeki orda kalsın sen çocuk sevceksen dedi, bitmedi mi diye ağlamaya başladım bu kez ama eşim doğumu kahkahalarla izledi en başından son ana kadar, oğluşu bi görseniz böyle saçları falan var yavrum ya dedim anne oldum ben tabi onu görünce insan içerdeki hakkında da fikir yürütmeye başlıyo bi yandan oğlum kumral, koyu saçlı koyu renk gözlü, yüzü gözü şiş bi şeydi :) kız da nazlandıkça nazlandı içerde gelmiyo ama ben tükendim artık halim kalmadı doktorumuz en son 20 saat oldu hadi be afacan dedi ben son bi gayret ıkındım ve benim nazlı kızım da bizi duyup gelmeye karar verdi ama doktor kızı bir çıkardı ki saçlar sarı, beyaz bir bebek, şok olduk, ben zaten tükenmiştim bi şeyler söylecek halim kalmadı ama eşim nasıl gülüyor nasıl gülüyor o an öfkeyle "sana sinir oluyorum" diyebildim sadece, sonra evlatlarımı verdiler kucağıma, o anı var ya değişmem hiç bi şeye nasıl bi mutluluktur o nasıl yumuk yumuk bi şeydir onlar, pamuk gibi... :54: Geçmiş olsun dedi çıktı doktorumuz, hemşireler falan çekildi, sonra eşim geldi sarıldı bize, bütün doğum boyunca gülen adam ağlamaya başladı işte o an artık bi aile olduğumuzu daha iyi anladım, tutamadım ben de gözyaşlarımı :43:

Kızım 48cm 2760gr, oğlum 49cm 2890gr olarak dünyaya geldi :16: :nazar:

crownvetch inanki hikayeni okurken doldum ağlamak üzereyim ben 24 haftalık ikiz gebeyim oğlum göbeğimde kızım kasıklarımda onları hissediyorum şu an tekmeleyip onlarda hikayeni severek hissettiler...
Tek dileğim normal doğumla meleklerimi dünyaya getirmek inşAllah bizlere de nasip olur benim eşim de senin anlattığın gibi matrak bir adam benim ki de gülecektir eminim...

Yaradan Rabbim sana eşine ve meleklerine sağlık huzur nasip etsin...

zevkle okudum, çok hoş bi duygu olsa gerek normal doğum ve 2 bebeği kucağına almak, ne hoş. Allah bebeklerinizi size bağışlasın

Back