Bu konuyu acma nedenim benim gibi yillarca korkudan deviasyon ameliyati olmayip nefes alma problemi yasayan insanlara fikir vermek icin.Ameliyat olali 10 gün oldu.Olana kadar yasadigim stresi ben bilirim.Ameliyat sonrasi ilk andan itibaren o kadar kolay gecti ki bunca zaman erteledigime nasil pisman oldum.Anestezi alinca 3 sn de gidiyosunuz zaten.Ayilinca hersey bitmis oluyor.Sonrasinda da agri,sizi hicbirsey yok.En fazla nezle olmanin sikintisi kadar bir sikinti yasadim o kadar.Ilk gece tampon oldugu icin agizdan nefes almak problem oluyor.Ertesi sabah tamponlar alindiktan sonra ki o da hic korkulacak bisey degilmis cigerlere nefes dolunca burnun o haliyle bile daha oncesinden daha iyi nefes aldigini gormek buyuk mutluluk.Diyecegim o ki nefes alma pro leminiz varsa,kikirdak egriligi,geniz eti,kemik de cokme vs benim gibi korkudan yillarca hic eziyet cekmeyin.Gidin ameliyatinizi olun nefes alabilmenin ozgurlugunu yasayin.Tabii doktorunuzu iyi secin.Ben deviasyon ameliyatinda cok iyi olan iyyi bir KBB uzmani buldum.Hic de pisman olmadim.Bu kadar sorunsuz olmasi doktorumun sayesinde.