• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deviasyon artı estetik ameliyatı için kbb mi estetik cerrahi mi?

Deviasyon,konka şişliği ve estetik düzeltme ameliyatı için hangi alan daha iyi?

• Ankete Katılan
    8
sonucu birakta burun kenarinda iz kalmasi beni yerden yere vuruyor ve milletde bana diyince ben olsam bende kafayi yerdim demeleri üstelik o taraf törpülenirse burnun düzelir demeleri dahada hayatimi kabusa ceviriyor zaten yeterince kadar kabuslari yeni atlattim yeni bi kabus daha eklendi !

İz mi kaldı burun kenarlarında :KK43:
Bende "hipertrofik nedbe" denilen yara iyileşme kusuru var, daha önce ameliyat oldum ve ameliyat yerimde iz kaldı o yüzden tedirginim. Ama yara iyileşme kusurun yoksa zamanla düzelir izlerin emin ol.

sonucu birakta burun kenarinda iz kalmasi beni yerden yere vuruyor ve milletde bana diyince ben olsam bende kafayi yerdim demeleri üstelik o taraf törpülenirse burnun düzelir demeleri dahada hayatimi kabusa ceviriyor zaten yeterince kadar kabuslari yeni atlattim yeni bi kabus daha eklendi !
Geçmiş olsun... Doktorun kendini övmesindense hastalarının yorumu önemli ki burun gerçekten hassas bi konu. Ne zaman oldun peki ameliyatı ve hangi şehirde?

Ben Adana'da Dr. Ersal Kaya'ya oldum kendisi plastik cerrah ama ameliyata Kbb ci ile birlikte giriyor. Kbb ci konkalara müdahale etti Ersal bey de kıkırdaktaki eğriliği giderip burnuma şeklini verdi. Bu şekilde çalışan doktor var mı İzmir'de bir araştır istersen.
Hiç duymadım açıkçası. Bi bakiyim. Özelde mi olmuştun sen ameliyatı?

Back