deviasyon artı estetik ameliyatı için kbb mi estetik cerrahi mi?

Deviasyon,konka şişliği ve estetik düzeltme ameliyatı için hangi alan daha iyi?

• Ankete Katılan
    8

dengesizterazin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
15
0
1
27
Merhabalar izmirde yaşıyorum ve üniversite öğrenciyim. Burnumda deviasyon ve konka şişliği olduğundan nefes problemi yaşıyorum, ameliyat olmaya karar verdim. Ayrıca yüzüme göre büyük ve kemerli bi burnum var. Ege üniversitesinden bi kbbciyle görüştüm. Tek seferde iki ameliyatı olmamı önerdi iyi de bi fiyat verdi. ama aynı fiyata estetikçi de bulabilirim gibi.. sizce iki ameliyatı birden olmak için hangi cerrahi doktor tercih etmeliyim kbb mi estetik mi? Ayrıca izmirde devlette böyle bi ameliyat gerçekleştireniniz varsa hastane,doktor,fiyat detayı verirseniz sevinirim. Teşekkürler

Artik estetik cerrahlarda mudahale edebiliyor. Eskidendi o. Kbb ci sekli tam veremez bana gore. Benim fikrim bu

İkisi birlikte olsun tabiki iki ayrı işlemi kaldıramaz burnun iyileşme süreci uzar. İkisindede iyi çok iyi doktorlar var onları bul

Artik estetik cerrahlarda mudahale edebiliyor. Eskidendi o. Kbb ci sekli tam veremez bana gore. Benim fikrim bu
Estetikçiler de nefes problemimi çözebilir mi emin değilim tekrarlasın istemiyorum. Doktorum kbbci ama ilgi alanı estetik olduğu için similasyon da tam istediğim burnu oluşturdu doğal görünümlü. Ama kararsızım

İkisi birlikte olsun tabiki iki ayrı işlemi kaldıramaz burnun iyileşme süreci uzar. İkisindede iyi çok iyi doktorlar var onları bul
Bildiğin bi doktor var mı peki? benimki ikisinde de iyi diyolar ama çok hasta yorumu da bulamadım, gerçekten iyi doktorlar duydum ama fiyatları tuzlu bide öğrenci için...

Bildiğin bi doktor var mı peki? benimki ikisinde de iyi diyolar ama çok hasta yorumu da bulamadım, gerçekten iyi doktorlar duydum ama fiyatları tuzlu bide öğrenci için...
İzmirde yaşamadığım için bilmiyorum maalesef ben istanbulda yaptırıcam ikisinide iyi yapıyor

istanbulda olma şansım da var ama ordaki fiyatlar daha uçuk diye biliyorum iyi bir doktor için. Nerde yaptırıcaksın?
Ben volkan kahya ya yaptırıcam 6 bin fiyat veriyor ayrıca ikisini birlikte yapıcak benim burnum hem kırık hem yamuk hemde şekli bozuk

Ben elazigda univeriste hastanesinde oldum kbb ye benimde deviasyon ve estetik bir arada oldu cok şükür sonuctan gayet memnunum. Nefes olarak da şekil olarak da. Fiyat 1100

Ben elazigda univeriste hastanesinde oldum kbb ye benimde deviasyon ve estetik bir arada oldu cok şükür sonuctan gayet memnunum. Nefes olarak da şekil olarak da. Fiyat 1100
hadi yaa. Ne zaman oldun peki ameliyatı? Çok yakın işlemler olduğu halde fiyat aralığındaki uçurum garip gerçekten. 1000 liraya yaptırıp memnun kalan da var 15000 e yaptırıp pişman olan da.

Benden sana tavsiyem cok reklam yapan doktordan ben 6000 burun yaptim ben avrupanin en iyi doktorlardan biriyim diyenden kork!! Gerisi önemli degil hani su ünlü dediginiz doktorlar varya en fesat gizli olan doktorlar onlardir sagliyiniz onlarin cikarlari gibi önemli degil intihar bile etseniz ruhlari duymaz !!

Ben Adana'da Dr. Ersal Kaya'ya oldum kendisi plastik cerrah ama ameliyata Kbb ci ile birlikte giriyor. Kbb ci konkalara müdahale etti Ersal bey de kıkırdaktaki eğriliği giderip burnuma şeklini verdi. Bu şekilde çalışan doktor var mı İzmir'de bir araştır istersen.

6 bine burun yapan bi doktor avrupanın en iyi doktoruyum diyemez zaten ha diyoda sende inanıyorsan sıkıntı sende bence. Çünkü 15-25 bin arasında burunlar yapan avrupa çapında doktorlar var evet

6 bine burun yapan bi doktor avrupanın en iyi doktoruyum diyemez zaten ha diyoda sende inanıyorsan sıkıntı sende bence. Çünkü 15-25 bin arasında burunlar yapan avrupa çapında doktorlar var evet

6 bin tl demedim kendini överek ben 6 bin burun yaptım diyen doktorlar var ben 16 binden fazla verdim

Ve sonucu beğenmedin mi? Kime yaptırdın emre ilhana falan mı

sonucu birakta burun kenarinda iz kalmasi beni yerden yere vuruyor ve milletde bana diyince ben olsam bende kafayi yerdim demeleri üstelik o taraf törpülenirse burnun düzelir demeleri dahada hayatimi kabusa ceviriyor zaten yeterince kadar kabuslari yeni atlattim yeni bi kabus daha eklendi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…