• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DEVİASYON AMELİYATI OLAN VAR MI??

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
454
123
Merhaba arkadaşlar ben Aralık ayında deviasyon ameliyatı olacağım. Yaz aylarında burnum geceleri tıkanıyordu bende doktora gittim kamerayla baktı ve tomografi istedi. Ameliyat dedi gün aldım. Fakat sonrasında burnumdan nefes almaya başladım. Sorunum yok şuan doktor cihaz siparişi verdi ameliyat için iptal edemem. Zaten ilerde ilerlemesinden korkuyorum. Ameliyat olursam daha kötü olmaz değil mi?

Vazgeçmiştiniz ameliyattan, fikrinizi değiştirdiniz mi? Bence siz ameliyat olmayın, çünkü burun ameliyatı çok güçlü bir psikolojik süreç gerektiriyor ve bence siz buna hazır değilsiniz.

Vazgeçmiştiniz ameliyattan, fikrinizi değiştirdiniz mi? Bence siz ameliyat olmayın, çünkü burun ameliyatı çok güçlü bir psikolojik süreç gerektiriyor ve bence siz buna hazır değilsiniz.
Merhaba ben estetikten vazgeçtim nefes için olan kısmından değil

Merhaba ben estetikten vazgeçtim nefes için olan kısmından değil
Deviasyon da bir nevi estetik müdahaledir, eğriliğin düzeltilmesi için burun kırılır, kıkırdaklar yeniden şekillendirilir, siz galiba kemeri törpületmeyeceksiniz. Ki bu da bir tepsi baklava yiyip üzerine şekeri fazla diye dondurma yememeye benzer bir durum.

Ameliyattan önce her şeyin olabileceğine ve sizin bunları kabul ettiğinize dair bir sözleşme imzatılır, bu sözleşmede burnunuzun eskisinden daha kötü olabileceğinden tutun, ameliyat sırasında olası kötü bir durumda boğazdan delik açıp hava yolu açma ihtimali nin bile olası olduğu vurgulanır. Kısacası hiçbir şeyin garantisi yoktur ve hiçbir doktor garanti veremez, hatta kendini sağlama almak için bu ihtimalleri kabul ettiğinize dair imzalı belge olmadan Dr sizi ameliyat etmez😉

Ameliyattan önce her şeyin olabileceğine ve sizin bunları kabul ettiğinize dair bir sözleşme imzatılır, bu sözleşmede burnunuzun eskisinden daha kötü olabileceğinden tutun, ameliyat sırasında olası kötü bir durumda boğazdan delik açıp hava yolu açma ihtimali nin bile olası olduğu vurgulanır. Kısacası hiçbir şeyin garantisi yoktur ve hiçbir doktor garanti veremez, hatta kendini sağlama almak için bu ihtimalleri kabul ettiğinize dair imzalı belge olmadan Dr sizi ameliyat etmez😉
Haklısınız ama deviasyon ameliyatı dediğiniz gibi burnun yeniden şekillendiği bir ameliyat değil aksine burnun şekli değişmez deviasyon ameliyatından sonra Burun görüntüsü aynen kalır. Çok ileri derece eğriliklerde çok az bir değişim olur ve bunun oranı çok azdır.

Back