Devamlı küsen koca çook zor!

Arkadaşımın kocası aynen böyle. Küsüp her istediğini yaptırıyor. 20 yıllık evliler.

Çocukların Hakkı yeniliyor böyle evliliklerde. Küslük olmasın diye hiç birşey istemiyorlar.

Duydugum en sacma koca modeli tam dayaklik. .. Tek basina gitsin yasasin o zaman iletisim kurmaya konusmaya ihtiyac duymuyorsa. Her seyden gectim insan cocuklardan utanir cunku yaptigi cocukca bile degil cahilce bir hareket.

Küsme huyu olan insanla evlilik çooooook zordur ve malesef huylu huyundan vazgeçmiyor anca aileden biri ölecek o zaman ankayacak hayatın küsecek kadar uzun olmadığını

Nasıl vazgeçirirsin kocanı inan biliyorum ama babamın da küsme huyu varmış o nedenle küsme huyu olmayan bi adamla evlendim

Annem babama kafa tutarmış istediğin kadar küs umrumda değilsin dermiş umursamazmış ne kadar ise yarar bilmem

İki arkadaşımın eşleri de böyle ikisi de aslan burcuymus,alakası var mi bilmem.

İnsanların anladığı dil,kendi dilidir

O yüzden aynısını yapin

Selam işler çığırından çıkmayacaksa sakın ilk barışan sen olma. sen teslim oldukça üzerine gelir küsme eşiği düşer ve bakışından bile huylanıp küser bırak o sana gelsin birde boşanmaktan bahsedenler var ne kadar kolay ya bunlara boşanmak varmı savaşmadan yorulmadan düşüp kalkmadan boşanmak bunlar toyların yapacağı iştir kocan eve ekmek getiriyormu sana küsebilir fakat seviyor mu değer veriyormu babalık yapıyormu o zaman bitti o adama küsebilirsin sende hemen boşanmak ne kolay ya cebi 3 kuruş görüp biraz özgüven yükleyen boşanmaya yapmayın şunu ya sonuna kadar savaşın savaşın sonu ölümdür ölün demiyorum ama son ana kadar gidin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…