- 14 Mart 2020
- 12
- 15
- 3
- 36
- Konu Sahibi Cakkidicakkidioynyalimkiz
Merhaba arkadaslar ben yasadigim muhite yeni tasindim yeni derken 2 yil oldu pek arkadasim yok fazlada kuramiyorum zaten vaktin olmuyor cocuklar okul evin isleri benim sosyal hobilerim filan kendi basima takilmayi seviyorum.neyse oturdugum apartmanda iki üc komsuyla tanistik gidip gelmeye basladik iyide insanlar allahi var yalan olmasin hepimizin belli standartlarda insanlariz .yanliz oturup konustugumuzda mevzu hep kendileri kocalari cocuklarinin okul basarisi oluyor .iste biri benim kocam soyle supriz sever obürü benimki hediye alir biri marka cantalarindan kiyafetlerinden konusurlar bende bunlari dinlemekten sikiliyorum konuyu degistiriyorum tekrar ..bulundugum ortamda geliri en yuksek aile biziz sahsima ait güzel bir araba parmagimda hatiri sayilir bir pirlanta yuzugum herkes gibi de kalitelii giyinirim hatta terziyim istedigimi diker giyerim ama bir gun agzima alip lafini etmem utanirim onlar bu sartlarda olmadigi icin özenilsin istemem ama bunlar her firsatta ufak bir olayi abartip abrtip anlatyorlar ilgimi cekmiyor o ortam uzaklasmak iatiyorum ama yapamiyorumda sonusta herkes ev sahibi yillarca burada oturacagiz nasil davranmaliyim nasil ogretmeliyim hepsi benden yascada buyukler seviyemi nasil belirlemeliyim onlara karsi artik sikildim