• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devamli eşleriyle övünen komsular

Cakkidicakkidioynyalimkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2020
12
15
3
36
Merhaba arkadaslar ben yasadigim muhite yeni tasindim yeni derken 2 yil oldu pek arkadasim yok fazlada kuramiyorum zaten vaktin olmuyor cocuklar okul evin isleri benim sosyal hobilerim filan kendi basima takilmayi seviyorum.neyse oturdugum apartmanda iki üc komsuyla tanistik gidip gelmeye basladik iyide insanlar allahi var yalan olmasin hepimizin belli standartlarda insanlariz .yanliz oturup konustugumuzda mevzu hep kendileri kocalari cocuklarinin okul basarisi oluyor .iste biri benim kocam soyle supriz sever obürü benimki hediye alir biri marka cantalarindan kiyafetlerinden konusurlar bende bunlari dinlemekten sikiliyorum konuyu degistiriyorum tekrar ..bulundugum ortamda geliri en yuksek aile biziz sahsima ait güzel bir araba parmagimda hatiri sayilir bir pirlanta yuzugum herkes gibi de kalitelii giyinirim hatta terziyim istedigimi diker giyerim ama bir gun agzima alip lafini etmem utanirim onlar bu sartlarda olmadigi icin özenilsin istemem ama bunlar her firsatta ufak bir olayi abartip abrtip anlatyorlar ilgimi cekmiyor o ortam uzaklasmak iatiyorum ama yapamiyorumda sonusta herkes ev sahibi yillarca burada oturacagiz nasil davranmaliyim nasil ogretmeliyim hepsi benden yascada buyukler seviyemi nasil belirlemeliyim onlara karsi artik sikildim

onların yapısı o 🤦 22 yaşında tanıştığım arkadaşlarım 30 oldular hala anlattığıniz gibiler tanistigimizdan beri.

ben senede bi iki kez görüyorum artık o yüzden he he deyip geçiyorum. sizin yerinizde olsam görüşmem sanırım 🙄

genelde öyle olmadığı için anlatırlar. el yoğurdum ekşi der mi misali 🙄

Merhaba arkadaslar ben yasadigim muhite yeni tasindim yeni derken 2 yil oldu pek arkadasim yok fazlada kuramiyorum zaten vaktin olmuyor cocuklar okul evin isleri benim sosyal hobilerim filan kendi basima takilmayi seviyorum.neyse oturdugum apartmanda iki üc komsuyla tanistik gidip gelmeye basladik iyide insanlar allahi var yalan olmasin hepimizin belli standartlarda insanlariz .yanliz oturup konustugumuzda mevzu hep kendileri kocalari cocuklarinin okul basarisi oluyor .iste biri benim kocam soyle supriz sever obürü benimki hediye alir biri marka cantalarindan kiyafetlerinden konusurlar bende bunlari dinlemekten sikiliyorum konuyu degistiriyorum tekrar ..bulundugum ortamda geliri en yuksek aile biziz sahsima ait güzel bir araba parmagimda hatiri sayilir bir pirlanta yuzugum herkes gibi de kalitelii giyinirim hatta terziyim istedigimi diker giyerim ama bir gun agzima alip lafini etmem utanirim onlar bu sartlarda olmadigi icin özenilsin istemem ama bunlar her firsatta ufak bir olayi abartip abrtip anlatyorlar ilgimi cekmiyor o ortam uzaklasmak iatiyorum ama yapamiyorumda sonusta herkes ev sahibi yillarca burada oturacagiz nasil davranmaliyim nasil ogretmeliyim hepsi benden yascada buyukler seviyemi nasil belirlemeliyim onlara karsi artik sikildim
Görüşmek zorunda değilsin ayda bir görüş. Malesef toplumun çoğu öyle

Ben sizi anlıyorum benimde var öyle bir komşum yakınızda ve hava atmayı çok sever bende aksine olsada söylemeyi sevmem çekinirim utanırım gerekte duymam. Ben şundan bir tane var dersem o bizde iki tane var der örnek olarak her şeyde böyle. Genel anlamda bu tarz kişilerden hiç hoşlanmam.

Az görüşüp hiç detaya, kişisel bilgilere girmeyeceksiniz, illa gelip gitme yapmanıza gerek yok. Bir süre iş bulun, kursa gidin, bahane ile uzaklaşın.
Komsularınızdan eşleriyle övünüyorlar diye şikayet ederken, arabanızdan, parmağınızda ki pırlantadan bahsetmeniz çelişkisi 🥴 uyumlu gördüm ben sizi komsularınızla.
Simdi onu yazmasam sizde olmadigi icin kiskaniyorsun ondantahammul edemiyorsunuz dersiniz diye yazmak zorunda kaldim😣

Simdi onu yazmasam sizde olmadigi icin kiskaniyorsun ondantahammul edemiyorsunuz dersiniz diye yazmak zorunda kaldim😣

Belki komşularınız da zorunlu hissediyordur ayrıntı vermeye😂
Bu arada maddi durumum iyi demeniz yeterli bu durumlarda anlatmak istemiyorsanız tabii😂😂

Az görüşüp hiç detaya, kişisel bilgilere girmeyeceksiniz, illa gelip gitme yapmanıza gerek yok. Bir süre iş bulun, kursa gidin, bahane ile uzaklaşın.
Aslinda iki aradonemden sonra okul basladiginda biraz cocuklarin okullari zorlu dersleri bahne ederek tolantilara katilmadim ama gecen gun bir hisimla kapim caldi komsumun cocugunun bogazina birsey kacmis kucagima verdi mudahale ettim ambulans aradim gonderdim hastaneye aldim kucuk bebegini ben bakarim dedim hastaneden donduler evime ne yemek yaptiysam onlarada gotürdüm simdi kadin habire sana can borcumuz var diyor beni cagiriyo yada kendi gelmek istiyor😔

Ama şimdi sizde bahsettiniz, 'en iyi gelirli biziz, gerçek tektaşım, arabam ve terzim var diyerek. Madem kendinizi mukemmel ve üstün görüyorsunuz, onların mukemmel eşlerini duymaktan sıkıldınız, çözümü çok basit görüşmeyin

Ben bu yüzden öz kuzenimle samimiyeti kestim. Mrb mrb artık. Nede çok severdim eskiden. Bi anda benim nişanlanmamla rekabete girdik. Yaşıt bile değildik ablam gibi görürdüm. Benim isteme çiçeğim daha büyüktüyle bi başladık uzadı gitti. Muhabbetimize yazık oldu.

E sizde gelirinizle, arabanızla, pırlantalarınızla övünüyorsunuz.
Sizde dolaylı yoldan eşinizi övüyorsunuz aslında. Konunuzda çalıştığınıza dair bir ibare yok. Keşke başkasına söylediğinizi kendiniz yapmasanız ama işte ajfjjddj
Bence çok uyumlusunuz komşularınızla ❤️

Back