Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
oğlum 9 aylık oldu çalıştığım için biraz akşam birazda işe gitmeden süt sağıyorum toplam 90 ml süt çıkıyor. birde gece tek göğsümü emziriyorum diğerinide sabah sağıyorum ama oğlum geceleri çok sık uyanıyor sanırım tek göğüs yetmiyor çünkü sütüm bitiyor gece. 2 kez milupanın devam sütünü verdim ama içmedi.mamada hiç vermemiştim sadece ayına uygun ek gıdalar veriyorum bunlarda sorunumuz olmuyor. ne yapabilrim devam sütü hakkında....
oğlum 9 aylık oldu çalıştığım için biraz akşam birazda işe gitmeden süt sağıyorum toplam 90 ml süt çıkıyor. birde gece tek göğsümü emziriyorum diğerinide sabah sağıyorum ama oğlum geceleri çok sık uyanıyor sanırım tek göğüs yetmiyor çünkü sütüm bitiyor gece. 2 kez milupanın devam sütünü verdim ama içmedi.mamada hiç vermemiştim sadece ayına uygun ek gıdalar veriyorum bunlarda sorunumuz olmuyor. ne yapabilrim devam sütü hakkında....
benimde sütüm az ve kızım geceleri doymuyor aslında biberon alsa ve devam sütünü içmeyi kabul etse doyucak uyuyacak. ama geceleri bizim için sorun olmaya başladı. çünkü uyanıyor sürekli emiyor ama süt yeterli değil. biberon kullansa oh ne güzel cogur cogur içicek doyucak..
benimde sütüm az ve kızım geceleri doymuyor aslında biberon alsa ve devam sütünü içmeyi kabul etse doyucak uyuyacak. ama geceleri bizim için sorun olmaya başladı. çünkü uyanıyor sürekli emiyor ama süt yeterli değil. biberon kullansa oh ne güzel cogur cogur içicek doyucak..
Aynı sorun bizde de var,kızım 6 aylık.Doktorumuza ben anlatmadan gece sık uyanmalar başladı mı dedi.Meğer sebep benim sandığım gibi kızımın doymaması değilmiş.Gündüzleri dişlerini dişliğiyle,eliyle kaşırken gece uyku arasında göğsümle yapıyormuş bunu.emmek diş kaşıntısını rahatlatıyormuş.Doktorumuz 'ayrıca süt filan verme henüz,geceleri seni ne kadar emse o kadar iyi 'dedi.Ben de uyandıkça emziriyorum.
eslmeslm,senin bebeğin 9 aylık olduğu için geceleri uyumadan önce pirinçunu muhallebisi filan deneyebilirsin bence.Belki onu sever.Ama devam sütünün gerekliliği hakkında bi bilgim yok,ben hiç devam sütü filan vermedim,doktorumuzda öyle birşey söylemedi.
canım doymadığından değil diş sıkıntısı vardır.
akşam yatmadan önce 1 kase çorba yada muhallebi yedir.
sonuçta ilerde gecede emmeyecekler artık.akşam yedikleri ile sabaha kadar duracaklar.
devam sütünü bende gerekli görmüyorum.
ayrıca bizde 4-5 aydır sık uaynıyoruz saat başı ayaktayız.
7 diş çıkardık.diştendir sıkıntısı