Devam sütleri ayına uygun mu verilmeli?

Defneblt27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
6
1
1
28
Merhaba kizlar deprem bölgesindeyim burda aptamil.sma mamalar dağıttılar çocuğum bı buçuk yaşında 6-9 ay mamaları dağıttılar iciriyorum çok beğendi süt bagimlisiydi sütü unuttu zarar eder mi çünkü ayına uygun değil hiç kızım 1 buçuk yaşında

Bebek küçük mama büyük olursa sıkıntı oluyor evet, vücudun tolere edemeyeceği bazı seyler olabiliyor içinde. Ama tersi olunca ne olur bilemedim açıkçası.

Inek sütü yerine veriyorsaniz zarari olmaz aksine inek sutunden daha faydali olur. Ama gelisimi icin cokta katki saglamaz

Geçmiş olsun öncelikle. 6-9 ay mama mı var? 6-12 dir muhtemelen. Bi sorun olacağını sanmıyorum sütün bi faydası yok zaten. Mamanın içeriğindeki vitaminler daha faydalı olur bence.

Reactions: The
Eğer bebeğiniz küçük mama büyük olsaydı sıkıntı olurdu evet ama inşallah problem çıkmaz bu şekil. Zaten büyümüş sizin yediklerinizden de yiyordur artık. Rabbim yardımcınız olsun.

Çocuğunuz zaten 1,5 yaşında. Sindirim sistemi çoktan gelişmiş. Ben bir zararı olacağını düşünmüyorum.
Geçmiş olsun.

Konudan bağımsız ama normalde de çocuğunuza direk süt vermeyin, bu sekilde faydalı değil hatta zarar veriyor..

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz icin hepinize cok teşekkür ederim inşallah rabbim size yasatmaz sütu bıraktık çok kansızlık yaptı dediğiniz gibi çocuk büyük bı sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar çok sağolun ilginiz için

Çok geçmiş olsun öncelikle. Yani eğer o devam sütü gaz vs. yaparsa ki benim bebeğimde yapmıştı. Sana Celia devam sütünü şiddetle öneririm.Eğer deneme imkanın olursa aklında bulunsun. Ne gaz ne kabızlık sıkıntısı yaşatmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…