canım yaglamı kavuruyorsun?
hımm ben kavurmadan kaynamış ılımış suya prinç ununu koyup yapıyordum bide kavurmadan deneyeyim pekmezi kaç aydan itibaren ekleyebiliyoruz
ben 4.ayda pekmez kullanmaya başladım
Ateş yapmadı mı pekmez.. 1 yaşından önce pekmez, bal, kara üzüm havaleye neden oluyormuş. Ben siyah üzüm vermek istedim prebiyotik ve anne sütüne eş değer diye ama doktorum olmaz dedi..
Harnup pekmezi keçi boynuzu oluyor değilmi canim onu bi dr. Sorayim bide mamadan sonra su veriyormusunuz
su veriyorum doktor amca tembihledi ek gıda alınca içebildiği kadar su da ver dedi.
Harnup keçiboynuzu pekmezi oluyor. Doktora bide beyazdut pekmezini de sorarmısın canımcım kilo yapıcıymış diyorlar. Doktorun cevabını banada yazarsan sevinirim bizim pekmezi doktorumuz verdi ama bi doktor ötekini tutmuyor seninki de ateş havale falan derse 2 ye 1 bende bırakırım pekmezi allah korusun bebişlerimizi..
Bende pediatri portalına sorayım bakalım ne diyecekler..
.
ya arkadaslar bisi sorucam,buradan okudugum kadari ile bu muhallebilerin hazirlarini kimse tercih etmiyor.niye tercih etmediginizi banada aciklarsaniz sevinirim.oglusumun 6. ayi bitmek üzere.artik ufaktan baslamam lazim benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?