• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DETERJANLARA ALERJİM VAR :(

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
36
Merhaba kızlar. Bu bulaşık deterjanı ve çamaşır suyu benim ellerimi mahvediyorlar. Şu an ellerim kızarıklık kuru ve kaşınıyor :( galiba egzama oldum :( bulaşık eldiveni denedim ama rahat yıkayamıyorum o şekilde :( bir ara bingo nun beyaz renkli hassas ciltler için olan bulaşık deterjanını kullandım. Ama o da sanki iyi köpürmüyordu bıraktım. Ocak için çamaşır sulu deterjan olacak. Mermer çamaşır sulu yüzey temizleyici olacak. Ellerim de bu şekilde mahvoldu :( küvetler lavabo lar çamaşır suyuyla ovulacak derken Ellerimde mahvoldu. Arkadaşlar kısaca bana önerebileceğiniz doğal ama güzel temizleyen deterjan varmı ? Hem bulaşık için hemde tuvalet banyo temizliği için :KK37:

Merhaba kızlar. Bu bulaşık deterjanı ve çamaşır suyu benim ellerimi mahvediyorlar. Şu an ellerim kızarıklık kuru ve kaşınıyor :KK43: galiba egzama oldum :KK43: bulaşık eldiveni denedim ama rahat yıkayamıyorum o şekilde :KK43: bir ara bingo nun beyaz renkli hassas ciltler için olan bulaşık deterjanını kullandım. Ama o da sanki iyi köpürmüyordu bıraktım. Ocak için çamaşır sulu deterjan olacak. Mermer çamaşır sulu yüzey temizleyici olacak. Ellerim de bu şekilde mahvoldu :KK43: küvetler lavabo lar çamaşır suyuyla ovulacak derken Ellerimde mahvoldu. Arkadaşlar kısaca bana önerebileceğiniz doğal ama güzel temizleyen deterjan varmı ? Hem bulaşık için hemde tuvalet banyo temizliği için :KK37:
frosch markanın detarjanını denedin mi?

Anyway ürününü kullanıyorum look . Bide onu deneyin banyo icinde var

Benim ellerimde de oldu bir ara, çamaşır suyu kullanırken eldiven takın mutlaka.
Sonuçta saatlerce takmayacaksınız eldivenleri.
Doktora gidin egzama için krem var etkili oluyor.

Ayni sorun bende de var. Gazete kagidi gibi oluyor ellerim surmedigim bir halt denemedigim deterjan turevi kalmadi.
Birde eldivenle daha kotu oluyor bence hic takma.
Anway mi ne varya onun bulasik ve genel temizlik icin 1 lt konsantre deterjanlari var. Tavsiye ederim. Tahrisi oldukca en aza indiriyor. Camasir suyu icinde el degmeden bir iki tane circa aldim( mutfak ve banyo lavobosu icin) fircalarla oldugu kadar ovaliyorum.

Doktora gidin. Ve eldiven kullanın. Rahat yapamamak değil viledanın eldivenleri elime tam oluyor mesela,banyo temizliğinde kullanıyorum gayet rahat.kocaman bol eldiven almayın. Amway ürünleri iyi olabilir belki.

ellerini yakacak kadar kimyasala maruz bırakman da iyi değil
canına yazık arkadaşım
temiz olacak diye sağlığından olma
çAmaşır suyu o kadar iyi bişey değil
sirke de temizlikte kullanılabilir
dediğim marknın ürünleri sirke de içeriyor mutfak temizleyicisi falan

ellerini yakacak kadar kimyasala maruz bırakman da iyi değil
canına yazık arkadaşım
temiz olacak diye sağlığından olma
çAmaşır suyu o kadar iyi bişey değil
sirke de temizlikte kullanılabilir
dediğim marknın ürünleri sirke de içeriyor mutfak temizleyicisi falan
Haklısın ama özellikle bit misafir falan gelip banyo tuvalet kullanınca çamaşır suyu kullanmadan içim rahat etmiyor. Fros markanın varmı tuvalet temizleyicisi

Nivea nın aloe vera lı el kremi var. Müthiş bir krem. Akşam dan sabaha ellerin bütün kızarıklığını acısını alır. Ama deterjanlarla temasta yine aynı :KK43:

Nivea'yı falan boşverin siz.
Bir cilt doktoruna gidin bir gün size bir krem yazsın.
3 sene önce gittim doktora bunun için.Yazdığı kremi bir kaç hafta kullandım yanılmıyorsam,3 senedir elimde hiçbir şey yok.Üstelik benimki çok sık olurdu ve dayanamazdım kaşınmasına.

Nedir bu camasir suyu cilt onu emiyor lutfen kullanmayin arap sabunuyla ovun lavabolari cilt kanseri olunca hijyenlik size sagliginizi geri vermeyecek unutmayin

3 sene önce gittim doktora bunun için.Yazdığı kremi bir kaç hafta kullandım yanılmıyorsam,3 senedir elimde hiçbir şey yok.Üstelik benimki çok sık olurdu ve dayanamazdım kaşınmasına.
Bugünden sonra gitmem gerekli zaten ellerim çok kötü :(

Hangi marka acaba?

Çamaşır suyu cildinize bu kadar zarar veriyor görüyorsunuz, ama bununla bitmiyor solunum yoluyla sizi ve ailenizi zehirliyor.
Sirke, karbonat, limon tuzu, arap sabunu ve ersağ banyo wc yağ çözücü temizlikte vazgeçilmezim.
Zararlı kimyasallara alerjiniz olması çok normal, vücudunuz size msj yoluyor uzak durun diye.

Çamaşır suyu cildinize bu kadar zarar veriyor görüyorsunuz, ama bununla bitmiyor solunum yoluyla sizi ve ailenizi zehirliyor.
Sirke, karbonat, limon tuzu, arap sabunu ve ersağ banyo wc yağ çözücü temizlikte vazgeçilmezim.
Zararlı kimyasallara alerjiniz olması çok normal, vücudunuz size msj yoluyor uzak durun diye.
Ersağ markasını daha önce duydum. Bilgi verirmisin memnun musun

Back