• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bluees3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
2.019
410
53
Merhaba bayanlar. En memnun kaldığınız toz deterjan hangisi?
Ve ayrıca havlularımı yıkadığımda hiç yumuşamıyor. (Oturduğum yerin suları çok kireçli.) Sirke ve çamaşır sodası kullandığım halde yumuşamadı. Havlularım için çok ağır kokmayan yumuşatıcı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Konuma yorum yapılmadığı için buraya yazdım.

Rin..matik yeşil renkli ve yu...ş konstre beyaz gül ben memnunum

valla benim havlularda kazık gibi bir çok ürün denedim ama yumuşacık olmadılar bir türlü.konunuzu takipteyim

Beyazlarda arıelı tek gecerım. Renklılerde bingo love kullanıyorum deterjanıyla yumusatıcısı aynı kokuyor kırmızı kutu cok memnunum. Havluları kısa programda yıkayın oyuzden kazık gıbı oluyordur. Bıde utusuz kullanıyorsanız onunda etkısı buyuk ben utulemeden asla kullanmadıgım ıcın kazık gıbı olmuyor havlular camasırlar vs

Bim'in yumuşatıcılarını kullanın. Ben memnunum. Bir de ommmmo dan asla vazgeçmeyin. Ayrıca sıvı deterjan kullanın, toz deterjandam daha iyi olduğunu göreceksiniz.

Merhaba bayanlar. En memnun kaldığınız toz deterjan hangisi?
Ve ayrıca havlularımı yıkadığımda hiç yumuşamıyor. (Oturduğum yerin suları çok kireçli.) Sirke ve çamaşır sodası kullandığım halde yumuşamadı. Havlularım için çok ağır kokmayan yumuşatıcı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Konuma yorum yapılmadığı için buraya yazdım.
Tabiiki per-sil :) toz olan.. yumusatici da cevrende cagri market varsa o.marketin markasi olan vatan ( komsu catlatan) serisinden mavi olani al kokusu bebek popo mendili bildigin misss asla agir degil yumusacik.He o.market yok dersende carre four a ait mavi yumusatici aynisi dedigimle bu benim camasir sirrim.Bu arada pervol de fiyatina ve konumuna gore iyi gidiiyor camasirlar yumusacik sivi matik ama cok iyi

Toz deterjan tursil kullanıyorum.
Yumuşatıcı da mintaxın beyaz rengini kullanıyorum çok da güzel yumuşatıyor bizim sularımız çok kireçli olmasına rağmen

Ben ariel kullanıyorum. Ama yumuşaklık için yumuşatıcı haricinde a101de satılan sirkelim markalı cok amacli ürününü çamaşırları makineye attığımda gelişi-güzel birkaç kez sıkıyorum. Yumuşak ve beyaz çıkarıyor. Tavsiye ederim. Yumuşatıcı markam da yumoş mavi lotus. Kokusu muazzam.

Persil kullanıyorum renklilerde bir çay bardağı beyazlarda iki çay bardağı koyuyorum gayet güzel yıkıyor . Ayrıca yıllardır ne yumuşatıcı nede kireç çözücü kullanmıyorum havlular da sertleşme vs olmuyor.

Bim'in yumuşatıcılarını kullanın. Ben memnunum. Bir de ommmmo dan asla vazgeçmeyin. Ayrıca sıvı deterjan kullanın, toz deterjandam daha iyi olduğunu göreceksiniz.
Bir kaç markanın sıvı deterjanını beğenmedim o yüzden toza geçtim peki sıvı deterjanda hangisi iyi

Toz deterjan ariel kullanıyorum beyaz ve renkli farklı, yumuşatıcıda yumoş mavi veya uni baby yumuşatıcı

Tabiiki per-sil :) toz olan.. yumusatici da cevrende cagri market varsa o.marketin markasi olan vatan ( komsu catlatan) serisinden mavi olani al kokusu bebek popo mendili bildigin misss asla agir degil yumusacik.He o.market yok dersende carre four a ait mavi yumusatici aynisi dedigimle bu benim camasir sirrim.Bu arada pervol de fiyatina ve konumuna gore iyi gidiiyor camasirlar yumusacik sivi matik ama cok iyi
Malesef çağrı market yok carrefour da çok uzak:KK43:

Ben ariel kullanıyorum. Ama yumuşaklık için yumuşatıcı haricinde a101de satılan sirkelim markalı cok amacli ürününü çamaşırları makineye attığımda gelişi-güzel birkaç kez sıkıyorum. Yumuşak ve beyaz çıkarıyor. Tavsiye ederim. Yumuşatıcı markam da yumoş mavi lotus. Kokusu muazzam.
Evet mavi yumoş çok güzel ve kalıcı ama ona biraz ara verdim çok ağır kokusu.

Ben anlamam da annem Bingo kullanıyor. Memnun ki kullanıyor heralde
Genel olarak yumuşatıcı kokusu sevmesem de zambak kokulu olanlara bayılıyorum:KK36:
Sularımızda kireç yok o yüzden bu konuda bilgim yok

Sıvılardan hepsini denedim Tursil sıvı kullanıyorum renklilerde ve toz da bingo beyazlar için olan
Bu ay ucuz geldi Tursil toz aldım bakalım .
Sıvılarda pervol ,persil vs vs hepsini denedim .
pervol beyaz beyaz lekeli çıkarıyor siyahları 🤦‍♀️

Hiçbir yumuşatıcı işe yaramadı bende bıraktım havluların hepsini atıcam 🤦‍♀️Yada endüstriyel yumuşatıcı bakayım bari.

Back