Detayşı ultrason öneri?

melaxse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
176
30
28
Merhaba kızlar detaylı ultrason için 9-11 hafta ve 18-22 haftarda iki kere öneriyorlar.siz yaptırdınız mı ? Birde istanbul Anadolu yakası özel klinik özel hastane detaylı ultrason önereceğiniz doktor veya hastane var mı ?

9-11 hafta arasında ikili test yaptiriliyor (yanlis bilgi almissiniz)
24.haftaya kadar da detayli ultrason.

9-11 hafta arasında ikili test yaptiriliyor (yanlis bilgi almissiniz)
24.haftaya kadar da detayli ultrason.
Özel klimik doktorundan bilgi aldım fiyatları biri sadece 8000tl olunca tek yaptırayım diyorum

Eklentiler

• IMG_0545.png
    IMG_0545.png
    355,8 KB · Görüntüleme: 19
Özel klimik doktorundan bilgi aldım fiyatları biri sadece 8000tl olunca tek yaptırayım diyorum
9-11 hafta arasinda bir devlet hastanesinde perinatologa gidip ikili test isteyin.

24.haftaya kadar yine bir devlet hastanesinde perinatoloji bolumune gidip detayli ultrason isteyin paraniz cebinizde kalsin.

9-11 hafta arasinda bir devlet hastanesinde perinatologa gidip ikili test isteyin.

24.haftaya kadar yine bir devlet hastanesinde perinatoloji bolumune gidip detayli ultrason isteyin paraniz cebinizde kalsin.
İstanbulda özel bir durum olmadıkça sağlığından süphe duymadıkları sürece yönlendirme yapmıyorlar maalesef tüm arkadaşlarım özelde yaptırdı detaylı ultrasonu bende çok isterdim cebimde kalsın başka ihtiyaçlarımızı alalım ama anca riskli durumlarda bakılıyor

İstanbulda özel bir durum olmadıkça sağlığından süphe duymadıkları sürece yönlendirme yapmıyorlar maalesef tüm arkadaşlarım özelde yaptırdı detaylı ultrasonu bende çok isterdim cebimde kalsın başka ihtiyaçlarımızı alalım ama anca riskli durumlarda bakılıyor
Tamam universite hastanesinden hoca randevusu alin o zaman.

Maks 2 binliradir.

Doc dr oktay kaymak üniversite hastanesinde hoca verdiği fiyat 6750 tlydi 😳😳😳 sanırım gebe değilsiniz yada eskide kaldınız artık öyle fiyatlar yok instagramdan bulup fiyat için arayabilirsinizde 🫢
Sen fiyata bak ama performansa da bak çünkü bazıları bakıp geçiyor benim gittiğim doktor çocuk göstermiyor göremiyorum dediğinde oturup 20 dk bekledik mesela

Gecmis olsun 💕

Kaziklama uzerine destan yazan ozel saglik kuruluslari var boyle.
Acilden niye girmedin?
Özel sağlık sigortamın geçtiği eve yakın(çocuğum var 3 aylık) tek yer orasıydı maalesef yarım saatlik serumlar için koca oda da verdiler maalesef acili yokmuş hastanenin

Sen fiyata bak ama performansa da bak çünkü bazıları bakıp geçiyor benim gittiğim doktor çocuk göstermiyor göremiyorum dediğinde oturup 20 dk bekledik mesela
Çok iyi bir doktormuş fiyat olarakta aldığım en düşük fiyattı sanırım ona gideceğim öneren birileri olmazsa

Özel sağlık sigortamın geçtiği eve yakın(çocuğum var 3 aylık) tek yer orasıydı maalesef yarım saatlik serumlar için koca oda da verdiler maalesef acili yokmuş hastanenin
Yazik olmus, neyse artik boyle bir tecruben var 💕 bir daha ayni sekilde kaziklayamazlar, boyle boyle ogreniyoruz.

X