Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki defa yaptırayım mı ? Biri 1.trimester diğeri 2.trimester zamanında23. Haftaya gelmeden yaptır beybi geç kalma
Özel klimik doktorundan bilgi aldım fiyatları biri sadece 8000tl olunca tek yaptırayım diyorum9-11 hafta arasında ikili test yaptiriliyor (yanlis bilgi almissiniz)
24.haftaya kadar da detayli ultrason.
9-11 hafta arasinda bir devlet hastanesinde perinatologa gidip ikili test isteyin.Özel klimik doktorundan bilgi aldım fiyatları biri sadece 8000tl olunca tek yaptırayım diyorum
Heh yanlış anlamış olabilirsin detaylı değildir o. Ben devlette yaptırmıştım ikiliyi detaylı özelde yaptırdım 4-5 bin arasıydı9-11 hafta arasında ikili test yaptiriliyor (yanlis bilgi almissiniz)
24.haftaya kadar da detayli ultrason.
İstanbulda özel bir durum olmadıkça sağlığından süphe duymadıkları sürece yönlendirme yapmıyorlar maalesef tüm arkadaşlarım özelde yaptırdı detaylı ultrasonu bende çok isterdim cebimde kalsın başka ihtiyaçlarımızı alalım ama anca riskli durumlarda bakılıyor9-11 hafta arasinda bir devlet hastanesinde perinatologa gidip ikili test isteyin.
24.haftaya kadar yine bir devlet hastanesinde perinatoloji bolumune gidip detayli ultrason isteyin paraniz cebinizde kalsin.
Kaziklamaya calismislar resmen.Heh yanlış anlamış olabilirsin detaylı değildir o. Ben devlette yaptırmıştım ikiliyi detaylı özelde yaptırdım 4-5 bin arasıydı
Tamam universite hastanesinden hoca randevusu alin o zaman.İstanbulda özel bir durum olmadıkça sağlığından süphe duymadıkları sürece yönlendirme yapmıyorlar maalesef tüm arkadaşlarım özelde yaptırdı detaylı ultrasonu bende çok isterdim cebimde kalsın başka ihtiyaçlarımızı alalım ama anca riskli durumlarda bakılıyor
Bu özeller öyle ablacığım, bugün hastaneye gittim sadece serum istedim yok kan yok covid testi 4 bin lirayla ayrıldımKaziklamaya calismislar resmen.
Doc dr oktay kaymak üniversite hastanesinde hoca verdiği fiyat 6750 tlydi sanırım gebe değilsiniz yada eskide kaldınız artık öyle fiyatlar yok instagramdan bulup fiyat için arayabilirsinizdeTamam universite hastanesinden hoca randevusu alin o zaman.
Maks 2 binliradir.
Gecmis olsunBu özeller öyle ablacığım, bugün hastaneye gittim sadece serum istedim yok kan yok covid testi 4 bin lirayla ayrıldım
Sen fiyata bak ama performansa da bak çünkü bazıları bakıp geçiyor benim gittiğim doktor çocuk göstermiyor göremiyorum dediğinde oturup 20 dk bekledik meselaDoc dr oktay kaymak üniversite hastanesinde hoca verdiği fiyat 6750 tlydi sanırım gebe değilsiniz yada eskide kaldınız artık öyle fiyatlar yok instagramdan bulup fiyat için arayabilirsinizde
Son bebemi 2023'te dogurdum.Doc dr oktay kaymak üniversite hastanesinde hoca verdiği fiyat 6750 tlydi sanırım gebe değilsiniz yada eskide kaldınız artık öyle fiyatlar yok instagramdan bulup fiyat için arayabilirsinizde
Özel sağlık sigortamın geçtiği eve yakın(çocuğum var 3 aylık) tek yer orasıydı maalesef yarım saatlik serumlar için koca oda da verdiler maalesef acili yokmuş hastaneninGecmis olsun
Kaziklama uzerine destan yazan ozel saglik kuruluslari var boyle.
Acilden niye girmedin?
Çok iyi bir doktormuş fiyat olarakta aldığım en düşük fiyattı sanırım ona gideceğim öneren birileri olmazsaSen fiyata bak ama performansa da bak çünkü bazıları bakıp geçiyor benim gittiğim doktor çocuk göstermiyor göremiyorum dediğinde oturup 20 dk bekledik mesela
29 yaşım ilk çocuğum olacak benim 2023 le fiyatlar aynı olamaz tabii iyi zamanlarda çocuk yapmışsınız şuan sadece muayeneler 2200den başlıyor istanbuldaSon bebemi 2023'te dogurdum.
Yasiniz kac?
Yazik olmus, neyse artik boyle bir tecruben var bir daha ayni sekilde kaziklayamazlar, boyle boyle ogreniyoruz.Özel sağlık sigortamın geçtiği eve yakın(çocuğum var 3 aylık) tek yer orasıydı maalesef yarım saatlik serumlar için koca oda da verdiler maalesef acili yokmuş hastanenin