- 26 Ocak 2024
- 32
- 2
- 6
- 28
- Konu Sahibi anneolmakisteyenbiri34
-
Merhaba bende ayni sorunu yasiyorum doktorun neler soyledi sanaKızlar 23 haftalık hamileyim , detaylı ultrasonra bebeğimin safra kesesi görülmedi , bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı , lütfen yardımcı olun
Amniyon sıvısı alıp bebeğin genetiğine bakmak istediler oluşmaması durumunda karaciğer rahatsızlığı veya genetik durum olabilir dedi ama ben sıvıyı aldırmadım, sonucu 2 ay sonra çıkıyor ve benim doğumuma çok az zaman kalmış oluyor, 28. Haftada tekrar kontrol edilecek, sizde durumlar nasılMerhaba bende ayni sorunu yasiyorum doktorun neler soyledi sana
Ben siviyi aldirdim 10 gun oluyor. Yaklasik 3 4 haftaya sonuclar cikar dediler. Cok endiseliyim sakinligimi koruyamiyorum cok zor.Amniyon sıvısı alıp bebeğin genetiğine bakmak istediler oluşmaması durumunda karaciğer rahatsızlığı veya genetik durum olabilir dedi ama ben sıvıyı aldırmadım, sonucu 2 ay sonra çıkıyor ve benim doğumuma çok az zaman kalmış oluyor, 28. Haftada tekrar kontrol edilecek, sizde durumlar nasıl
Hangi şehir ve hastanedesiniz acaba , inşaallah güzel sonuçlar çıkarBen siviyi aldirdim 10 gun oluyor. Yaklasik 3 4 haftaya sonuclar cikar dediler. Cok endiseliyim sakinligimi koruyamiyorum cok zor.
İstanbul capa insallah hepimiz icin hersey guzel olur. Siz nerdesinizHangi şehir ve hastanedesiniz acaba , inşaallah güzel sonuçlar çıkar
Sonucu paylaşırsanız çok sevinirimBen siviyi aldirdim 10 gun oluyor. Yaklasik 3 4 haftaya sonuclar cikar dediler. Cok endiseliyim sakinligimi koruyamiyorum cok zor.
ben istanbul bağcılar, Çam ve sakuraya gidiyorum , doğum için nereyi düşünüyorsunuzİstanbul capa insallah hepimiz icin hersey guzel olur. Siz nerdesiniz
Hic bilmiyorum. SizSonucu paylaşırsanız çok sevinirim
ben istanbul bağcılar, Çam ve sakuraya gidiyorum , doğum için nereyi düşünüyorsunuz
çam sakura da iyi diyorlar ama şahsen ben özellikle medipolü öneririm gerçekten mükemmel bir hastane anne bebek dostuçam sakura ve medipol arasında kararısızımm
Sadece safra kesesi görülmedisizde gorulen baska anomali var miydi acaba yoksa sadece safra kesesi yoklugu mu
Medipolde hangi kadın doğumu öneriyorsunuzçam sakura da iyi diyorlar ama şahsen ben özellikle medipolü öneririm gerçekten mükemmel bir hastane anne bebek dostu
ben vatan medipolde Zeynep Koca Yurt isimli doktora gittim bu hamileliğimde hep. Ama acil doğumlara girmiyor planlı ise Esenler medipolde doğurtuyor. Doktor çok iyi ses tonu anlayışı stresi alıp götüren biri de ultrason cihazlarını çok beğenmiyorum eleştiri yapmak gerekirse, zannedersem medipolün cihazları en eski olan hastanesi. (çünkü birçoğuna gittim hepsi çok iyiydi burası bana yakın diye gidiyordum) Medipol mega var ya bağcılardaki büyük olan neredeyse aynı muayene ücreti ile çok iyi bir doktor var Nagihan Kaya, daha önce gitmiştim cihazları da çok iyi kendi de süper bir doktor özellikle o doktoru çok tavsiye ederim bundan sonra ben de ona gideceğim. Daha önceden de gitmiştim biliyorum zaten. Tavsiyem odur yani size deMedipolde hangi kadın doğumu öneriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?