Detaylı ultrasyon sonucu safra kesesi gorunememesi

merhaba 22 hafta 6 gunlugum suan. / ben 21. haftada detayli ultrasona girdim bebegin herseyi normal safra kesesi yok dedi. 1 hafta sonra gel dedi gittim yine goremedi baska hastaneye yonlendirdi baska doktor gorsun bide dedi ona gittim oda goremedi. amniyosentez onerdi yaptirmaak istemiyorum ama cok caresizim bilier artrezi ve kistik fibrozis riski var korkuyorum

bebeginiz saglikli bir sekilde.dunyaya geldi mi? 2017 de yazmissiniz ayni seyleri suan yasiyorum dogduktan sonra sıkıntı oldu mu?

Merhaba burayı okuyan hanımlar için moral olsun diye yazıyorum. Benim bebeğimde de ayrıntılı ultrasonda safra kesesi görünmemişti doktor iki hafta sonra çağırdı ufak da olsa göründü. Doğumdan sonra ultrasonla bakıldığında her şey normaldi ve ultrason doktoruna bunu sorduğumda sizi boşuna korkutmuş safra kesesi zaten çok küçük olur bebeğin karnı açsa vs. görünmeyebilir, olmama olasılığı düşük demişti. Tabi ben bu arada pıhtılaşma, nipty testi yaptırdım. Pıhtılaşmam çıktı kan sulandırıcı kullandım. Bununla bi ilgisi var mı bilmiyorum.

21 haftalıkken detaylı ultrasonda benimde bebegimin safra kesesi görülmedi acaba sizin görüldümü sonradan

Merhaba bebeginizin safra kesesi görüldümü acada daha sonra aynı sorunu bende yasıyorumda

Merhabalar biz de 32 haftalık olduk detaylı ultrasonda ve sonrasinda safra kesesi gorunmedi görünmüyor siz de son durum nedir acaba

merhaba benim bebegimin hamileyken detayli ultrasonda safra kesesi yoktu. dogdu gastroenterolojiye goturduk ve kan verdik degerlerine bakildi temiz cikti. safra kesesi yok ama bu bi sorun degil dedi buyuyunce yagli yemek yemeyecek asitli icecek icmeyecek her yil ultrasonda karacigerine bakilacak dedi yani bisey olmuyo korkmayin anneler Allaha sukur. benim bebegimin sadece safra kesesi yoktu bu arada baska ek bi anomalimiz yoktu.

merhaba detaylı ultrasona girdim. 21+6 da. Safra kesesi umblikal venin olunda izlendi. Başka bir şey cikmadi Amniyosentez önerildi ama doktorum çokta gerek yok dedi sizce büyük bir sıkıntı olabilir mi korkuyorum

canım anneler yaklaşık 26 haftalık gebeyim. 2 haftadır safra kesesi arıyorlar kendi doktorum radyolog ve iki tane de perinotolog baktı ama yok bulamıyolar. 2 haftadır her gün ağlıyorum bana olabilecek sonuçlardan bahsedip kağıt imzalattılar devlette. sizde durumlar nedir? doğum yapmışlar lütfen yazar mısınız? P Pimpirikliannee U Uykucupandaa C caglatan H hilaleroglu H Hilalkvr

Canım o kağıdı en ufak bir şey çıkan herkese imzalatiyorlar. Çok korkunç şeyler yazıyor biliyorum bende imzaladım. Bende 7 aylık hamileyim safra kesesi solda olması gerekirken ortadaymis. ama araştırırsan safra kesesi olmadan doğan bir sürü bebek var. Bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Sadece doğduğunda sarılık riski fazla oluyor geç iyileşiyor diye biliyorum

Merhaba bugün bende ayrıntılı ultrasona girdim. Herşeyi iyi ama ikizlerimin ikisinde de safra kesesi göremediler. İki hafta sonra tekrar çağırdılar. Çok endişeliyim. Down sendromu ve kistik fibrozis ten bahsetti. Ve amniyosentez önerdiler. Ne yapacağımı bilemedim. Sizler ne durumdasınız? Doğum yaptınız mı? Nelerle karsilastiniz

Merhaba,
24. Haftamdayım farklı doktorlara gitmemize rağmen bebeğimin safra kesesi görünmedi.

Son durumları paylaşabilir misiniz ? Neler önerdiler?
Oldukca gerginim ve çok korkuyorum.

İnsallah herkes bebeğini sağlıkla kucagına alır.

Merhaba bizim de 22. Haftada görünmemişti. Perinataloğa mı gittiniz? Sonra iki hafta sonra gittiğimizde ucundan göründü. Doktor bir öncekinde bebek açtır o yüzden görünmemiş olabilir dedi.

Merhaba bizim de 22. Haftada görünmemişti. Perinataloğa mı gittiniz? Sonra iki hafta sonra gittiğimizde ucundan göründü. Doktor bir öncekinde bebek açtır o yüzden görünmemiş olabilir dedi.
Selam, evet 3 farklı perinatologa gittik.
En son gittiğimiz bir profesör gördü. Farklı yorumlarda bulundu boyutuyla ilgili. Doğduğunda bir takım testler yapılması gerekebilir dedi.

Selam, evet 3 farklı perinatologa gittik.
En son gittiğimiz bir profesör gördü. Farklı yorumlarda bulundu boyutuyla ilgili. Doğduğunda bir takım testler yapılması gerekebilir dedi.
Anladım safra kesesi göründü ancak boyutunu mu ufak buldular. Benim de az görünmüştü çünkü. Hangi şehirdesiniz? Ben o dönemde doğduğunda safa kesesi olmayan bebeklerle ilgili de okumuştum. Ancak onların hiç görünmemiş doğana kadar. Ben o dönem üni hastanesine gidip kistik fibriosiz testi yaptırmıştım hem eşime hem kendime. Ancak genetikteki doktor bu bi şeyi kanıtlamaz çocuğun doğduktan sonraki testleri önemli demişti.

Merhabalar üç gündür kendimde değilim benim de bebeğimin safra kesesi görülemedi ayrıca el serçe parmağının son boğumu da görülemedi parmakları küçük olduğu için olabilir dedi çok önemli değil dedi ama iki bulgu görüldüğü için yinede bir anomalinin habercisi de olabilir kesin tanı için amnio sentez önerdi başka doktora da gittim onlarda aynı şeyleri söylediler 22 haftadayım amniyo sentez yaptırmadan 3 hafta sonra gel tekrar bakalım dediler. Dua edin de görülsün ve sağlıklı olsun bitsin bu durum.

Merabalar sanırım bebeğinizi doğurdunuz bizde sizinle aynı durumdayız bebeğinizin durumu nasıl acaba?
Şuan doğum olmuş olmalı sizin bebeğiniz nasıl acaba aynı şeyleri yaşıyorum bir hafta önce safra kesesi görülemedi 22+6 dayım ve çok endişeliyim amnio sentez yaptırıcam

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum. Safra kesesinin görülmemesiyle birlikte bağırsakta da parlama var denildi. Doktorum aminiyosentez önerdi yaptırdım sonuçları bekliyorum. Sizin süreciniz nasıl ilerdi çok merak ediyorum inşallah bebekleriniz sağlıklı doğmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…