- Konu Sahibi sedef_aaak
-
Evet canım bakıldı bi sıkıntı görünmüyor şimdilik safra kesesi var ama normalden biraz yavaş çalışıyormuş :) sende merak etme herşey güzel olacak Allah’ın izniyleEvaleyn Merhaba, doğum yaptın sanırım, hayırlı olsun, Allah sağlıklı uzun ömürler versin kızına :) Bebeğinin durumunu öğrenmek istedim, safra kesesine bakıldı mı? İnşallah her şey yolunda gidiyordur
Çok çok sevindim gerçekten , Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişine :) Bakalım inşallah bizimkinde de problem çıkmaz , ocakta kısmetse doğumEvet canım bakıldı bi sıkıntı görünmüyor şimdilik safra kesesi var ama normalden biraz yavaş çalışıyormuş :) sende merak etme herşey güzel olacak Allah’ın izniyle
İnşallah çıkmaz çıkmayacak endişe etme kendileri minicik safra keseleri nasıl görünsünÇok çok sevindim gerçekten , Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişine :) Bakalım inşallah bizimkinde de problem çıkmaz , ocakta kısmetse doğum
İnşallah bakalım bizimki de öyledir, tabi ki haber veririm mutlaka , amin sağolasın :)İnşallah çıkmaz çıkmayacak endişe etme kendileri minicik safra keseleri nasıl görünsünSağlıkla al kucağına inşallah bana da yaz doğunca
Geçmiş olsun. Benim bebeğe en son son devlete götürdüğümüz doktor çocuk cerrahından randevu alın baktırın dedi. Kızım sağ kulağında ince uzun bi et beniyle doğdu bu bazı sıkıntıların habercisi olabiliyormuş böbrekleri sorunlu olabilir diye ilk doğduğunda röntgen çektiler bişey çıkmadı ama bilmiyorum nolucak. Cerrah ameliyat falan der diye korkuyorum. .Merhaba ayni durumdayiz.Son durumunuz nedir acaba?
Doğru karar vermişsiniz hiç gerek yok su aldırmaya boşa acı , masraf ve moral bozukluğu zaman kaybı . Ben iyiki de yaptırmamışım diyorum. İnşallah Sizinkinde de bişey çıkmayacak endişelenmeyin. Hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallahÇok geçmiş olsun. Umarim safra kesesinin sonradan göründüğü gibi simdiki sorun da sıkıntı yaratmaz :) tam 28 haftalik hamileyim. 20. Hafta detayli ultrasonda safra kesesi gorulmedi, 10 gun sonra tekrar görülmedi. Dün gittik 28. Haftada yani yine gorulmedi. Bu arada farkli perinatologlarda detayli ultrason yaptirdik. Baska hic bir sikinti yok ama safra kesesi bir turlu gorunmuyor. Amniyosentez onerdiler ben bir sorun ciksa da doguracagim icin yaptirmadim. Ama beni neler bekliyor tabi ki endiseleniyorum. Umarim sizinki gibi dogunca bizimki de gorunur
Merhaba . Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla doğar inşallah. Şimdilik sorun görünmüyor ama doktorumuz yinede bi çocuk cerrahına göstermemizi istedi bi ona da göstereceğiz. Bebeğimizin gelişimi normal şu an güzel gidiyor ilerleyen Zaman’larda neler olur bilemiyorum. İnşallah sizin bebeğinizde de sıkıntı çıkmaz şimdiden çok endişelenmeyin sıkıntı yapmayın kendinizeMerhaba evaleyn. Bizimde durumumuz aynı senin yaşadıklarınla. 27.haftadayız ancak safra kesemiz görülemiyor.Gelişim sıkıntımız yok. Ek anomalimiz yok. Senin bebeğin nasıl? İnşallah dopdumuzda bizde senin gibi mutlu oluruz.
Oh çok şükür canım gözün aydın Allah analı babana büyütmeyi nasip etsinMerhabalar, ben de doğum yaptım, çok şükür bebeğim sağlıklı, doğumdan sonra ultrason ile bakıldı safra kesesi yok ama çok şükür biliyer artrezi veya kistik fibrozis çıkmadı. Başka bir şikayetimiz de yok, biz de çocuk cerrahına göstereceğiz bir ara.
inşallah tüm çocuklarımız sağlıkla büyürlerEvaleyn S Seher5187 H Hilalkvr
çok sevindim gözün aydın sağlıkla büyüsn inşallahBende doğum yaptım canim doğduktan sonra safra kesesine bakıldı var ama olması gerekenden küçük olduğu söylendi başka bi sorun olmadığı için önemli bir durum değil dedi doktorlar.Hayirlisiyla rabbim yavrularımızı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?