• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detaylı ultrasyon sonucu safra kesesi gorunememesi

sedef_aaak

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
16
Merhaba,21 haftalik hamileyim.Tarama testlerim sonucu dusuk riskli cikmasina ragmen detayli ultrasyonda(20 hafta 5 gunlukken) safra kesesini goremedigini soyledi doktor..Bunu yasayan baska anneler var mi acaba?%80 saglikli demesine ragmen detayli bi aciklama da yapmadi..Özel ve prof doktor malesef bide..Safra kesesi yok olarak dogan bebeklerinde oldugu gordum ama karaciger nakli gerektiriyormus..Basit bi sekilde safra kesesi yok diyip gectiTakip edicez dedi noktayi koyduBasina gelen varsa boyle bi olay paylasirsa cok sevinirimSimdiden tesekkurler..

Canım Allah yardımcın olsun. Hiç bir bilgim Yok bu konuda. Benimde bebeğimin böbreğinde genişleme vardı 3 hafta sonra çok şükür düzeldi. Bi kaç dr a gittim bunun için 2 oerinatolog gördü. Bu tarz sorunların (organ sorunlarının) Doğuma kadar düzelme ihtimalinin Yüksek olduğunu söyledi hepsi ki çok şükür genişleme devam etmedi. İnşlh senin bebeğinde düzelir canım. Çaresiz dert vermesin rabbim. Karaciğer sen veya babası bile verebilir doku uyuşturan sonra biliyorsun nakli en kolay organ.

Merhaba,21 haftalik hamileyim.Tarama testlerim sonucu dusuk riskli cikmasina ragmen detayli ultrasyonda(20 hafta 5 gunlukken) safra kesesini goremedigini soyledi doktor..Bunu yasayan baska anneler var mi acaba?%80 saglikli demesine ragmen detayli bi aciklama da yapmadi..Özel ve prof doktor malesef bide..Safra kesesi yok olarak dogan bebeklerinde oldugu gordum ama karaciger nakli gerektiriyormus..Basit bi sekilde safra kesesi yok diyip gectiTakip edicez dedi noktayi koyduBasina gelen varsa boyle bi olay paylasirsa cok sevinirimSimdiden tesekkurler..
Canim ayni haftada ayni seyi soyledi doktor detaylida, 1 hafta sonra tekrar bakalim dedi. Uzuntuden 1 haftada sacima ilk ak dustu. 1 hafta sonra bebegimin safra kesesi gorundu cok sukur. Senin bebegininde gorunecegini dusunuyorum.

Bende bugün aynı problemle karşılaştım . 21+ 3 haftalık oldum ayrıntılı da Bebeğimin Safra kesesini göremedi doktor yarın yine gel tekrar bakalım dedi çok tedirginim . Siz neler yaşadınız cevap verirseniz sevinirim. .

merhabalar ben de aynı durumdayım 20+4 te safra kesesi gözükmedi doktor amniyosentez önerdi ama yaptırmak istemiyorum sizin durum nasıl nasıl ilerlediniz

Bende bugün aynı problemle karşılaştım . 21+ 3 haftalık oldum ayrıntılı da Bebeğimin Safra kesesini göremedi doktor yarın yine gel tekrar bakalım dedi çok tedirginim . Siz neler yaşadınız cevap verirseniz sevinirim. .

merhabalar ben de aynı durumdayım 20+4 te safra kesesi gözükmedi doktor amniyosentez önerdi ama yaptırmak istemiyorum sizin durum nasıl nasıl ilerlediniz
Geçmiş olsun canım . Bende de göremedi doktor aynı şekilde 21 haftalık ken sıvı alımını önerdi. Herşeyim alt üst oldu. Bir iki hafta sonra devlette başka bir perinatalojiye gittim. Oda göremedi ve amniyotik sıvı alalım bebeğin genetiğine bakalım denildi

Ama benim içim hiç rahat değildi . Sıvı aldırma bana çok mantıksız geldi Allah korusun bebeği aldırmak gibi bi niyetim olmadığı için. Vede anne karnında bi tedavi de yapamıyorlar sadece öğreniyoruz . Bn yaptırmadım . 28 hafta olucaz Bugün kontrolüm var . İnşallah bugün görünür tek temennim bu 😳

Ama benim içim hiç rahat değildi . Sıvı aldırma bana çok mantıksız geldi Allah korusun bebeği aldırmak gibi bi niyetim olmadığı için. Vede anne karnında bi tedavi de yapamıyorlar sadece öğreniyoruz . Bn yaptırmadım . 28 hafta olucaz Bugün kontrolüm var . İnşallah bugün görünür tek temennim bu 😳
İnşAllah Rabbim korktuğunu başına vermesin canım iyi haberler alırsınız İnşAllah 👐

İnşallah canım bugün görülür güzel haberlerini bekliyorum sende de başka bir problem yok dimi gelişimiyle ilgili
Benim de zaten amniyosentez kararı için son günlerim çok canım sıkkın bebeğimde başka bir problem olmadığı için içimi rahatlatmaya çalışıyorum
Doktordan sonra haber verir misin dualarım seninle

İnşallah canım bugün görülür güzel haberlerini bekliyorum sende de başka bir problem yok dimi gelişimiyle ilgili
Benim de zaten amniyosentez kararı için son günlerim çok canım sıkkın bebeğimde başka bir problem olmadığı için içimi rahatlatmaya çalışıyorum
Başka bi sıkıntısı yok şükür beyin kalp falan iyi . Bugün perinatoloji doktoruna giremedik 31. Hafta da gelin dedi. 28 haftayı geçmem gerekiyormuş.
normal kendi doktorum da bebeğin gelişimi güzel dedi 1kilo 200 gram olmuş minik. Yine bana beklemek düştü belki böylesi hayırlıdır. Bidaki gittiğimde görünür inşallah.
sende içini ferah tut .Bana kalırsa Sıvı aldırmak çözüm değil. Keşke olsa da sıvı aldırınca herşey mükemmel olacak olsa yaptırırım safra kesesinin olup olmadığı da belli olmuyor bu test sonucunda. Ama sen istiyorsan yaptır aklında kalmasın

Belki bizimkiler çok daha nazlıdır ☺️ Senin bebeğinin cinsiyeti ne . Ne zaman doğacak

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel , benim kısmetse Ocak başı gibi gözüküyor, geçen hafta öğrendik 1 haftadır içim yanıyor sonuç geldikten sonra bu kadar büyük bebeği zaten aldıramam biZim de gelişimi güzel çok şükür erkek olacak

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel , benim kısmetse Ocak başı gibi gözüküyor, geçen hafta öğrendik 1 haftadır içim yanıyor sonuç geldikten sonra bu kadar büyük bebeği zaten aldıramam biZim de gelişimi güzel çok şükür erkek olacak
Maşallah 🧿 sıkıntı yapmayın bebekte etkileniyor tabi insan üzülüyor ama iyi düşünelim iyi olsun. Allah size bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba . 31+4 deyim bugün doktor kontrolüne gittik kalbine bakılması için kalbinde bi sıkıntı görülmedi şükür. Gelişimide güzel. Ama safra kesesi de görülmedi. Hayırlısı olsun diyorum. Sizde durum nedir ? B bny5

Merhaba, biz de en son geçen hafta gittik perinatolağa, 24.haftamdaydım, safra kesesi gözükmedi, doktor artık doğumdan sonra takibini yaptırın mutlaka, bilier artrezi için erken teşhis önemli dedi, sonuç olarak olup olmadığı da kesin değil . İnşallah doğduktan sonra ciddi problemler yaşamayız bebeklerimizde , bizim de gelişimi güzel gidiyor maşallah

Merhaba, biz de en son geçen hafta gittik perinatolağa, 24.haftamdaydım, safra kesesi gözükmedi, doktor artık doğumdan sonra takibini yaptırın mutlaka, bilier artrezi için erken teşhis önemli dedi, sonuç olarak olup olmadığı da kesin değil . İnşallah doğduktan sonra ciddi problemler yaşamayız bebeklerimizde , bizim de gelişimi güzel gidiyor maşallah
evet bizdede durum aynı . bazı bebeklerde doğunca besin aldıktan sonra görülebiliyor dedi doktor. dediğiniz gibi kesin değil bekleyip göreceğiz. bi gelişme olursa öğrenmek isterim . teşekkürler :KK16:

Ultrasondur o yine de , ultrasyon diye bir kelime yok

Back