Detaylı ultrasonda bebekte Duodenal atrezi double bubble diyafram hernis

Hebinark

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2021
6
1
30
Detaylı ultrasonda birçok anomali tespit etti doktor. Duodenal atrezi (12 parmak bağırsağı tıkanıklığı) double bubble (midede iki baloncuk) kalbi sağda dedi. Diyafram hernis tespit etti ve daha birçok şey saydı. Bu durumu yaşayan tecrübeli annelerin desteğine ve bilgisine ihtiyacım var. Amniyosentez kordosentez ve fatal DNA testi önerildi. Fakat hiç birini kabul etmedim.. karnımda hareketlerini hissediyorum ve bu testleri yapmak bana daha ağır gelir diye kabul etmedim

Geçmiş olsun , ancak gerekli önlemleri almak için test yaptırmanız daha doğru olmaz mı? ( doğum yapılacak hastane, ameliyat gerekir mi gibi) tabi ki karar sizin, umarım bebek iyidir.

Testleri yaptırmadım ama 15 günde bir kontrole gidiyorum hem perinatolojiye hem de kadın doğum doktoruma. Bebek doğduğu gibi ameliyata alınması lazım. Bunun için farkli hastaneye de sevk yapabiliriz dedi doktor.

Geçmiş olsun , ancak gerekli önlemleri almak için test yaptırmanız daha doğru olmaz mı? ( doğum yapılacak hastane, ameliyat gerekir mi gibi) tabi ki karar sizin, umarım bebek iyidir.
Testleri yaptırmadım ama 15 günde bir kontrole gidiyorum hem perinatolojiye hem de kadın doğum doktoruma. Bebek doğduğu gibi ameliyata alınması lazım. Bunun için farkli hastaneye de sevk yapabiliriz dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…