- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmkanın varsa iyi bir oerinatolog a git hemen. O incelesin. Allah'ın izni ile bişey çıkmayacak.Benim AFP mom değerim 3.25 yüksek riskli çıktı bu türlü sakin olamıyorum. Detaylı ultrason 10 mayısta o zamana kadar nasıl rahatlayacağım nasıl zaman geçer bilmiyorum. Keşke hiç yaptırmasaydık şu testi.
Hiç sıkıntı edip hamileliğinizi burnunuzdan getirmeyin zaten doktorun bana dediği varsa bir sıkıntı ultrasonda belli olurdu ama ultrasondan görülemeyecek kadar küçükse sukıntı da olmaz.Merhaba actiginiznkonubicin tesekkurederim oncelikle cevpalarsaniz sevinirim ... benim ikili tetslerim ultrasyon goruntum temiz ckti.. ama 26. Haftamin bitimine yakin gastroya karacigerime baktrmaknicin gtmek zorundabkaldim ordaki dr bu afp yi istemis sonuc ne olaki dye baktim ki okudugum seylerle karsilastim 26. Hfat bitiminde degerim 138 kusur ckti mom degeribyazmiyor gastro sonucunoldugunicin sanirim biraz panikteyim yardimci olurmisnz
Testlerim ve ultrasyonumda hic bisey ckmadi sanirim.buda cok gec bir vakitte yapildigi icin boyle ..gelde uzme tum.gece uyuyamadim sizin adinizada cok sevindim Allah bagislasin tesekkurlwr cevap icinHiç sıkıntı edip hamileliğinizi burnunuzdan getirmeyin zaten doktorun bana dediği varsa bir sıkıntı ultrasonda belli olurdu ama ultrasondan görülemeyecek kadar küçükse sukıntı da olmaz.
Ayrıntılıyı yaptırdı iseniz korkmayın bebeğinizi de üzmeyin