- Emoji Skoru
- 77
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi pembeyiseverim
Merhaba. 2026 yılı için detaylı ultrason fiyatı alan var mı? Ortalama ne kadar ücret alınıyor acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konyada hangi hastaneye ve doktora sordunuz acaba bende yaptıracağım daKonyada max 10bindi. 2 ay önce. şimdi yılbaşından dolayı zamlanmıştır.
tıp fakültesinde perinatoloji profesörüne 3300 tlye yaptıracağım şubatta.
Bence en fazla 13 bin olsun bişi yapmıyorlar zaten pekMerhaba. 2026 yılı için detaylı ultrason fiyatı alan var mı? Ortalama ne kadar ücret alınıyor acaba?
en pahalı medicana yapıyor zaten. belli bir doktoru sormadım. arayıp detaylı ultrason fiyatını sordum 13bin dedi diye hatırlıyorum.Konyada hangi hastaneye ve doktora sordunuz acaba bende yaptıracağım da
Anladım Sibel hanımı önerdiler medicana da baya varmış fiyatı daen pahalı medicana yapıyor zaten. belli bir doktoru sormadım. arayıp detaylı ultrason fiyatını sordum 13bin dedi diye hatırlıyorum.
ben kendi doktorumun önerisiyle selçuk tıpta aybike pekin'e yaptırdım 3570 tl gbi bi fiyat ödedim.
Ahmet başaran nasıl hiç duydunuz muen pahalı medicana yapıyor zaten. belli bir doktoru sormadım. arayıp detaylı ultrason fiyatını sordum 13bin dedi diye hatırlıyorum.
ben kendi doktorumun önerisiyle selçuk tıpta aybike pekin'e yaptırdım 3570 tl gbi bi fiyat ödedim.
Duymadım. özeller çok pahalı olunca araştırmamıştım. selçuk tıpın detaylı ultrasonundan çok memnun kaldım. normal takipimde şehir hastanesinde ordanda çok memnunumAhmet başaran nasıl hiç duydunuz mu
Merhabalar detaylı ultrason Konya'da nerede yaptırdınız acaba?Konyada hangi hastaneye ve doktora sordunuz acaba bende yaptıracağım da
Siz detaylı ultrason Konya'da nerede yaptırdınız acaba?Duymadım. özeller çok pahalı olunca araştırmamıştım. selçuk tıpın detaylı ultrasonundan çok memnun kaldım. normal takipimde şehir hastanesinde ordanda çok memnunum
Selçuk tıp a yaptırdımMerhabalar detaylı ultrason Konya'da nerede yaptırdınız acaba?
Çok sağolun Allah razı olsunSelçuk tıp a yaptırdım
Halis ozdemire gittim medovada çok memnun kaldım oneririmMerhabalar detaylı ultrason Konya'da nerede yaptırdınız acaba?
Çok sağolun Allah razı olsunHalis ozdemire gittim medovada çok memnun kaldım oneririm
Merhaba selçuk tıpta hangi hocaya yaptırdınız Gökçen hocayı doktorum önerdi ama pek yorum bulamadım kendisi prof eminim işinin ehlidir ama merak ettiğim muayene kaç dk sürüyor ultrason fotografı vs veriyorlar mı renkli görüntülü mü genel olarak devlette nasıl oluyorDuymadım. özeller çok pahalı olunca araştırmamıştım. selçuk tıpın detaylı ultrasonundan çok memnun kaldım. normal takipimde şehir hastanesinde ordanda çok memnunum
Arkadasım gecen yıl halis özdemire gitmişti çok memnun kaldı, şu an medovada kendisi geçen yıl 6 bin civarı ödemişlerdi. Normal kontrollerime medicanaya gidiyorum ben oradaki kendi doktorum medicanada sibel hanımı önerdi ama ben bir kez muayeneye gittiğimde çok soğuk ilgisiz gelmişti bir daha gitmedim, bir de selçuk tıpta gökçen hocayı önerdi ama randevu bulmak zor olacak gibiÇok sağolun Allah razı olsun![]()
Medovayla bugun iletişim kurdum halis Özdemir için 10 bin radyoloji doktoru için 7 bin lira dediler Birde Medicana ile iletişim kuracağım ..Arkadasım gecen yıl halis özdemire gitmişti çok memnun kaldı, şu an medovada kendisi geçen yıl 6 bin civarı ödemişlerdi. Normal kontrollerime medicanaya gidiyorum ben oradaki kendi doktorum medicanada sibel hanımı önerdi ama ben bir kez muayeneye gittiğimde çok soğuk ilgisiz gelmişti bir daha gitmedim, bir de selçuk tıpta gökçen hocayı önerdi ama randevu bulmak zor olacak gibi