• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detaylı ultrason

pembeyiseverim

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
77
Puanlar
18
Merhaba. 2026 yılı için detaylı ultrason fiyatı alan var mı? Ortalama ne kadar ücret alınıyor acaba?

Merhaba,
Hangi şehirdesin?

Ankarada medicana da 15 bin fiyat verdiler, Bi kaç dr araştırdığımda 10 bin 7 bin gibi rakamlarda duydum. sonra şehir hastanesinden ucrtsiz randevu bulabildim.

Ben atıl yükselden aldım ikiz gebelik için 18 bin

Konyada max 10bindi. 2 ay önce. şimdi yılbaşından dolayı zamlanmıştır.
tıp fakültesinde perinatoloji profesörüne 3300 tlye yaptıracağım şubatta.

Konyada max 10bindi. 2 ay önce. şimdi yılbaşından dolayı zamlanmıştır.
tıp fakültesinde perinatoloji profesörüne 3300 tlye yaptıracağım şubatta.
Konyada hangi hastaneye ve doktora sordunuz acaba bende yaptıracağım da

Konyada hangi hastaneye ve doktora sordunuz acaba bende yaptıracağım da
en pahalı medicana yapıyor zaten. belli bir doktoru sormadım. arayıp detaylı ultrason fiyatını sordum 13bin dedi diye hatırlıyorum.
ben kendi doktorumun önerisiyle selçuk tıpta aybike pekin'e yaptırdım 3570 tl gbi bi fiyat ödedim.

en pahalı medicana yapıyor zaten. belli bir doktoru sormadım. arayıp detaylı ultrason fiyatını sordum 13bin dedi diye hatırlıyorum.
ben kendi doktorumun önerisiyle selçuk tıpta aybike pekin'e yaptırdım 3570 tl gbi bi fiyat ödedim.
Anladım Sibel hanımı önerdiler medicana da baya varmış fiyatı da

Ahmet başaran nasıl hiç duydunuz mu

Ahmet başaran nasıl hiç duydunuz mu
Duymadım. özeller çok pahalı olunca araştırmamıştım. selçuk tıpın detaylı ultrasonundan çok memnun kaldım. normal takipimde şehir hastanesinde ordanda çok memnunum

Duymadım. özeller çok pahalı olunca araştırmamıştım. selçuk tıpın detaylı ultrasonundan çok memnun kaldım. normal takipimde şehir hastanesinde ordanda çok memnunum
Siz detaylı ultrason Konya'da nerede yaptırdınız acaba?

Selçuk tıp a yaptırdım
Çok sağolun Allah razı olsun
Bende Konya'da yaptırmayı düşünüyorum 2021 yılında oğlum için Sibel hanıma yaptırmıştım medıcanada şimdi yine arayış içindeyim ...

Merhaba selçuk tıpta hangi hocaya yaptırdınız Gökçen hocayı doktorum önerdi ama pek yorum bulamadım kendisi prof eminim işinin ehlidir ama merak ettiğim muayene kaç dk sürüyor ultrason fotografı vs veriyorlar mı renkli görüntülü mü genel olarak devlette nasıl oluyor

Çok sağolun Allah razı olsun🤲
Arkadasım gecen yıl halis özdemire gitmişti çok memnun kaldı, şu an medovada kendisi geçen yıl 6 bin civarı ödemişlerdi. Normal kontrollerime medicanaya gidiyorum ben oradaki kendi doktorum medicanada sibel hanımı önerdi ama ben bir kez muayeneye gittiğimde çok soğuk ilgisiz gelmişti bir daha gitmedim, bir de selçuk tıpta gökçen hocayı önerdi ama randevu bulmak zor olacak gibi

Arkadasım gecen yıl halis özdemire gitmişti çok memnun kaldı, şu an medovada kendisi geçen yıl 6 bin civarı ödemişlerdi. Normal kontrollerime medicanaya gidiyorum ben oradaki kendi doktorum medicanada sibel hanımı önerdi ama ben bir kez muayeneye gittiğimde çok soğuk ilgisiz gelmişti bir daha gitmedim, bir de selçuk tıpta gökçen hocayı önerdi ama randevu bulmak zor olacak gibi
Medovayla bugun iletişim kurdum halis Özdemir için 10 bin radyoloji doktoru için 7 bin lira dediler Birde Medicana ile iletişim kuracağım ..

Back
X